arkadaşlar ben 6-7 ayda kendime 600 TL para biriktirdim şimdi bir psp alacam ancak nasıl alınır bilmiyorum ve acele etmek istemiyorum param boşa gitmesin diye şimdi sorularım :
1-PSP hangi modeli önerirsiniz? 2-hangi versiyonu almalıyım? (korsan oynayabilmek için ) 3-küçük yerlerden kırılmış halde mi alayım yoksa teknosa gibi yerlerden alıp sonradan mı kırayım? 4-ve son olarak benim yazmadığım ancak sizin önerdiğiniz bir şey var mı?
psp yi küçük yerlerden almak her zaman için daha mantıklıdır versiyon yapılı şekilde veriyorlar.ama versiyon atılabilen model şuan için piyasadan bulabileceğini zannetmiyorum...
Sen 100 tl daha biriktir sonra çek PS3 Slim 250 gb bide jailbreak aldınmı kopya oyun da akarsın.
şey ps3 korsan oyun çalıştırmaz ki bildiğim kadariyla en azından oyun çalıştırdığından emin misiniz ya ps2 var bnm eyer ps3 kırılmışsa ps2 mi satarım güzel bir ps3 çekerim kendime o zmn
arkadaşlar o zmn şunun cvbınıda verin ps2 im bir sony joystick bir kontorland kol bir memory card yaklaşık kırk tane oyun yaklaşık 1 yıllık çok kullanılnanış mal taş gibidir (gerçekten) kaça satarsam salaklık etmem
quote:
Orijinalden alıntı: gs-okan
quote:
Orijinalden alıntı: bynoname
Sen 100 tl daha biriktir sonra çek PS3 Slim 250 gb bide jailbreak aldınmı kopya oyun da akarsın.
şey ps3 korsan oyun çalıştırmaz ki bildiğim kadariyla en azından oyun çalıştırdığından emin misiniz ya ps2 var bnm eyer ps3 kırılmışsa ps2 mi satarım güzel bir ps3 çekerim kendime o zmn
arkadaşlar o zmn şunun cvbınıda verin ps2 im bir sony joystick bir kontorland kol bir memory card yaklaşık kırk tane oyun yaklaşık 1 yıllık çok kullanılnanış mal taş gibidir (gerçekten) kaça satarsam salaklık etmem
Artık yeni yeni çalıştıramya başlıyor.Ama bence alıcaksanız biraz daha bekleyin derim.Tam oturmuş bir sistem değil anladığım kadarıyla.Online'da sorunlar var.Versiyon yükselince gidiyor falan.bence 1 -2 ay olmadan güzel olucak .
ps2 konusunda çok bilgim yok ama en az 150 bence.
yardım eden herkese çok teşekkür ederim
psp2 yıde bekleyebilirsin, birkaç aya çıkabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: EmrahİZMİR
psp2 yıde bekleyebilirsin, birkaç aya çıkabilir.
Hiç sanmıyorum.Daha şekli şemali bile belli değil.Ondan öncesi duyurulmadı bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme