Şimdi Ara

PSP alıcam yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 6-7 ayda kendime 600 TL para biriktirdim şimdi bir psp alacam ancak nasıl alınır bilmiyorum ve acele etmek istemiyorum param boşa gitmesin diye şimdi sorularım :

1-PSP hangi modeli önerirsiniz?
    2-hangi versiyonu almalıyım? (korsan oynayabilmek için )
    3-küçük yerlerden kırılmış halde mi alayım yoksa teknosa gibi yerlerden alıp sonradan mı kırayım?
    4-ve son olarak benim yazmadığım ancak sizin önerdiğiniz bir şey var mı?

yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

• psp yi küçük yerlerden almak her zaman için daha mantıklıdır versiyon yapılı şekilde veriyorlar.ama versiyon atılabilen model şuan için piyasadan bulabileceğini zannetmiyorum...
  • Khalkedonda kırılabilen 3004'ler şuan 550 TL gözüküyor.Teknosa gibi yerlerden alırsan kırdıramassın.Çünkü oradaki modellerin versiyonları yüksektir.Dolayısıyla kırdıramassınız.
  • zaten kırılı halde bir psp yi kaça bulabilirim sizce bir de pspvadisine girdiğimde khalkedonda psp lerin 350-400 tl olduğu yazıyor slim 3004 ler yani
  • Khalkedonda sıfır kırılmış bir psp alabilirsin. 600 tl var psp yerine ps3 almayı düşün tabi eğer evde hd tv varsa.
  • Biraz daha para biriktirip PS3 almayı düşün bence.Evde kaliteli bir televizyon varsa çok daha fazla memnun olursun.
  • Sen 100 tl daha biriktir sonra çek PS3 Slim 250 gb bide jailbreak aldınmı kopya oyun da akarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Sen 100 tl daha biriktir sonra çek PS3 Slim 250 gb bide jailbreak aldınmı kopya oyun da akarsın.

şey ps3 korsan oyun çalıştırmaz ki bildiğim kadariyla en azından oyun çalıştırdığından emin misiniz ya ps2 var bnm eyer ps3 kırılmışsa ps2 mi satarım güzel bir ps3 çekerim kendime o zmn

arkadaşlar o zmn şunun cvbınıda verin ps2 im bir sony joystick bir kontorland kol bir memory card yaklaşık kırk tane oyun yaklaşık 1 yıllık çok kullanılnanış mal taş gibidir (gerçekten) kaça satarsam salaklık etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Sen 100 tl daha biriktir sonra çek PS3 Slim 250 gb bide jailbreak aldınmı kopya oyun da akarsın.

şey ps3 korsan oyun çalıştırmaz ki bildiğim kadariyla en azından oyun çalıştırdığından emin misiniz ya ps2 var bnm eyer ps3 kırılmışsa ps2 mi satarım güzel bir ps3 çekerim kendime o zmn

arkadaşlar o zmn şunun cvbınıda verin ps2 im bir sony joystick bir kontorland kol bir memory card yaklaşık kırk tane oyun yaklaşık 1 yıllık çok kullanılnanış mal taş gibidir (gerçekten) kaça satarsam salaklık etmem

Artık yeni yeni çalıştıramya başlıyor.Ama bence alıcaksanız biraz daha bekleyin derim.Tam oturmuş bir sistem değil anladığım kadarıyla.Online'da sorunlar var.Versiyon yükselince gidiyor falan.bence 1 -2 ay olmadan güzel olucak .

ps2 konusunda çok bilgim yok ama en az 150 bence.

• yardım eden herkese çok teşekkür ederim
  • psp2 yıde bekleyebilirsin, birkaç aya çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrahİZMİR

psp2 yıde bekleyebilirsin, birkaç aya çıkabilir.

Hiç sanmıyorum.Daha şekli şemali bile belli değil.Ondan öncesi duyurulmadı bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.