arkadaşlar ben psp almayı düşünüyorumda forumda bir kaç konu okudum hiç brşey anlamadım kırdırılcakmıymış neymiş yardımcı olursanız sevinirim
dostum öncelikle kırdırılacak deyince korkma sakın bu programsal bir işlemdir senin ve btün psp kullanıcılarının faydasınadır nedeni ise kırdırmassan her oyuna 40 ile 100 tl arası ücret ödersin kırdırırsan evindede internetin varsa ücret ödemessin oyunların kalitesi ve içeriği aynıdır!!! olay bundan ibaret
ankaradaysan pm yolu ile ulaş bana yardımcı olabilirim değilsen de canın sağolsun olduğun yerde bulduğun fiyatları bana yine pm den atarasan sana bilgi yardımındada bulunabilirim
Alacağın psp'nin versiyonu 5.50 nin üstünde olmamalı.Eğer olursa versiyonu kırdıramassın ve kopya oyun oynayamassın.5.50 ve daha düşük bir versiyon alırsan kendin internetten indirdiğin dosyalarla versiyonunu kırabilir ve kopya oyunları oynayabilirsin. Versiyon kırma işlemini para ile yapan yerler var ama internette bir çok sitede kurulum rehberleri mevcut.Zaten basit bir olay,kolayca yapabilirsin.
İnternette var birsürü yer ama dikkatli olman lazım brick edersen kötü olur.Yani tamiri çok çok zor şekilde bozulması.Kendin kırabilirsin ama çok dikkatli şekilde yapman lazım.Benim önerim önce khalkedon gibi yerlerde ilk olarak kırdırman(çok bişey değildir 20 lira civarı) ve ordanda bilgi alman.Böylesi daha güvenli ve iyi olucaktır.