Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesela bir oyun indirdik bilgisayare psp için ama part'lar bölümler halinde... part 1 part 2 gibi hangisini pspye atıcaz bilen warmı ???
  • verdiğiniz bilgiler için saolun arkadaşlar.
  • sorumun cevabını bilen kimse yok mu acaba ??
  • arkadaşlar psp den int. e girmek istiyorum. bnde laptop war. laptop a kablo ile internet weriyorum. laptop üzerinden bir ağ kurup psp ye internet werebilir myz??

çok uğraştım yapamadım. bilen warsa yardımcı olsun lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhannnn

yha ARKADAŞLAR ben bişe sorcam..
    mesela bir oyun indirdik bilgisayare psp için ama part'lar bölümler halinde... part 1 part 2 gibi hangisini pspye atıcaz bilen warmı ???

partlerın içinde iso die klasör olcak onu at içine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza_61

arkadaşlar psp den int. e girmek istiyorum. bnde laptop war. laptop a kablo ile internet weriyorum. laptop üzerinden bir ağ kurup psp ye internet werebilir myz??

malesef wireless olmadan pspden internete giremessin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

arkadaşlar psp den int. e girmek istiyorum. bnde laptop war. laptop a kablo ile internet weriyorum. laptop üzerinden bir ağ kurup psp ye internet werebilir myz??

teşekkürler. üzüldm şmdi illa modem deişecez...
  • merabalar acaba psp(fat) 2.50 versiyonuyla gps cihazı kulanabilmek mümkünmüdür. yada bu versiyon kolaylıkla update olur mu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

teşekkürler. üzüldm şmdi illa modem deişecez...

Bence evin farklı odalarında wireless'ı bir aç :)

Bende de kablolu modem var ama komşular sağolsun 2 farklı şifresiz wireless bağlantı sayesinde giriyorum nete

• MY55 yaw tam 4 tane buluyor şu an bulunduğm odadan. hem üst kat hem alt kat hemde karşı ki apartmanlar da çekiyor fakat şifrelerini bulamuyorm. şifre kırıcılar falan da baktım ama kullanamadım ki... o fikri daha önce düşnmüştm.. ah bi şifreyi bulabilsem!.. olsn gne de teşekkürler!..
  • güzel oyunlar indirebilceğimiz siteler warmı acaba ??
    bilen warsa söylesin lütfenn :)
  • arkadaşlar bilen yhokmu yhaaa
  • 1.bir makinenin reburfished olup olmadığını nasıl anlarız
    2.kaç gb'lık hafıza kartı yeterlidir
    3.beyaz psp önerir misiniz?star wars pack buldum da...
  • Arkadaşlar birkaç sorum olucak:
    1)Tüm bu bahsettiğiniz televizyon kumandası olarak psp yi kullanma olsun,gerek kacak oyun yukleme ve oynama olsun gerek kızıl otesını kullanma olsun bunların hepsini orjinal sürümle yapamıyoruz anladıgım kadarıyla custom fw olması gerekıyor dogrumu anlamısım?
    2)customa a geçtikten sonra orjınalde yapıpta customda yapamıycagım bırsey warmı?
    3)kuzenımın psp sı yere dustu ve camı kırıldı 120euro ıstedı servis,zaten ben pspyi 170dolara aldım abd den,sızın bıldıgınız bıeryer varmı daha ucuza yoksa servisten baskasına yaptırmamı dersiniz?
    4)izmirde birbilene customa gecıs yaptırıcam varmı tanıdıgınız bu ısı yapan ve customa gectıkten sonra hemen ınternetten oyun indirip oynayabiliyomuyum yoksa ayrıca o oyuna bikaç işlem uygulayıp mı oynayabiliorum...
    şimdiden teşekkürler arkadaslar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhannnn

güzel oyunlar indirebilceğimiz siteler warmı acaba ??
    bilen warsa söylesin lütfenn :)

forum kurallarını oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: onour11

1.bir makinenin reburfished olup olmadığını nasıl anlarız
    2.kaç gb'lık hafıza kartı yeterlidir
    3.beyaz psp önerir misiniz?star wars pack buldum da...

1. bi makinenin refurbished olup olmadığını bakarak anlayamassın. içini açman gerekebilir.
    2. 4 gb lık öneririrm ben
    3. beyaz bence psp ye en yakışan renk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurkocar

Arkadaşlar birkaç sorum olucak:
    1)Tüm bu bahsettiğiniz televizyon kumandası olarak psp yi kullanma olsun,gerek kacak oyun yukleme ve oynama olsun gerek kızıl otesını kullanma olsun bunların hepsini orjinal sürümle yapamıyoruz anladıgım kadarıyla custom fw olması gerekıyor dogrumu anlamısım?
    2)customa a geçtikten sonra orjınalde yapıpta customda yapamıycagım bırsey warmı?
    3)kuzenımın psp sı yere dustu ve camı kırıldı 120euro ıstedı servis,zaten ben pspyi 170dolara aldım abd den,sızın bıldıgınız bıeryer varmı daha ucuza yoksa servisten baskasına yaptırmamı dersiniz?
    4)izmirde birbilene customa gecıs yaptırıcam varmı tanıdıgınız bu ısı yapan ve customa gectıkten sonra hemen ınternetten oyun indirip oynayabiliyomuyum yoksa ayrıca o oyuna bikaç işlem uygulayıp mı oynayabiliorum...
    şimdiden teşekkürler arkadaslar...

1. Evet doru anlamışsın ayrıca Tv kumandası olarak kullanmak istiosan slim olmaması gerekir. çünki slimlerde kızılötesi yok.
    2. Yok
    3. Ne camı takıyolarmış sorması ayıp. 120 euroya cam mı olur. istanbulda bazı elektronikciler takar.
    4. izmirli olmadığım için bilemicem ama böle bi topic wardı arama butonununda ara. netten indirdiğin oyunalra bi işlem uygulamıyorsun direk atıp oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Ocak 2008; 21:10:15 >

• beyler sürekli bi brick deniyor bu brick olayı nedir detaylı bir biçimde açıklarmısınız. 2 hafta içinde psp alacağım da.
  • yha 2 part halinde oyun yükledim içindeki iso lu dosya nero simgesiyle açılıor ? napmam gerek ? 2 partı nasıl iso klasörüne atıcam yardımcı olurmusunz??
  • onun sebebi sonunun .iso ile bitmesidit. klasör seçeneklerinden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle yi iptal et ve dosyanın sonunu .cso ile bitir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.