Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.498
Cevap
13
Favori
230.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonra 2 partı birdenmi pspye aticam ? artı çhok saol ;) ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibaris

beyler sürekli bi brick deniyor bu brick olayı nedir detaylı bir biçimde açıklarmısınız. 2 hafta içinde psp alacağım da.

Arkadaşım aletin firmware'ini güncellerken veya düşürürken oluşacak bir hata sonucu aletin eski adıyla ölmesi,yeni adıyla uykuya dalması.
    Yeni çıka yöntemlerle hiçbir sıkıntısı yok,merak etme gönül rahatlığı ile alabilirsin

SORU:Benim pspim %5'e gelince kendini kapatmıyor(uyku moduna almıyor) %0'a kadar gidiyor,ayarlarda bulamadım,bilen varsa söyleyebilir mi yerini???
  • arkadaşlar merahaba, yurtdışından hediye psp slim geldi ve icinde 3.90 diye bir yazılım var, psp hakkında hic bilgim yok, bi arkadas hafıza kartından oyun oynuyordu benim kartada yükledik (4GB) oyunları fakat, psp oyunları gormuyor. anladığım kadarıyla baska versiyonlar yuklemek gerekiyormus ama nasıl yapılacagını bilmiyorum. bilen varsa bi yardım etsin lütfen...
  • yha hafıza kartım sahteymiş..bugun gidip teknosadan 2 gb sony memory stick aldım..müzikleri falan attım ama ISO isimli bi klasör yaratıp oyunları içine attım halde oyunlar pspde gözükmüo :( napmam gerek çhok acil yardım ederseniz çhhoookk sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhannnn -- 2 Şubat 2008; 20:46:41 >
  • Aynen Arkadaşlar Acil Yardım Edebilcek Varmı Batuhan Arkadaşımızdaki Sorun Bende De Var Hafıza Kartım Orjinal Onda Bi Sorun Yok Ama ISO Diye Bi Klasör Açıp Oyunları İçine Attığımda Oyunlar Gözükmüyo Psp'yi Açtığımda Yarın Arkadaşa Vericem Psp'sini Yardım Lütfen.
  • öncelikle teşekkür etmek istiorm gerçekten çok bilgi sahibi oldum.. ve bn bi dergide okudum psp için ücretsiz oyun download imkanı die biraz önce baktım tüm oyunlar olmasada bedava oyunlar var sonynin kendi sitesi olduundan vermekte bi sorun göremiorm..http://store.playstation.com psp almak istiodum ancak oyun fiyatları sebebiyle vazgeçmiştim taki bu siteyi öğrenene kadar sonra oyun indirildiini fln baya bi araştırdım ancak hala sorularım var...

1_bu versiyonları yükselttikten sonra yüklediğimiz oyunlar yeterince kalitelimi? yani pspyi bozma riskine değermi??
    2_psp mi psp slimmi hala karar verebilmiş değilm..hızlı olması ve tvye bağlanması önemli bi artı kızılötesi o kadar önemli değil ancak bu tüm oyunları çalıştırmama olayı kafamı karıştırdı..biraz açabilme imkanı olan varmı??
    teşekkürler

• kernell nedir acaba?birnevi custom mi mesela 3.90 M33 gibi mi ???
  • 1)4gb yada 8gb pspde calisirmi duzgun bir sekilde.?orjinali yada cakmasi farkedermi?
    2)psp brick oldugunda eger pandora islemiyorsa hicbir kurtulusu yokmudur?
  • 1.)Ankara'da downgrade/upgrade yapabilecek bir yer biliyor musunuz?

Teşşekürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g_uerilla

öncelikle teşekkür etmek istiorm gerçekten çok bilgi sahibi oldum.. ve bn bi dergide okudum psp için ücretsiz oyun download imkanı die biraz önce baktım tüm oyunlar olmasada bedava oyunlar var sonynin kendi sitesi olduundan vermekte bi sorun göremiorm..http://store.playstation.com psp almak istiodum ancak oyun fiyatları sebebiyle vazgeçmiştim taki bu siteyi öğrenene kadar sonra oyun indirildiini fln baya bi araştırdım ancak hala sorularım var...

1_bu versiyonları yükselttikten sonra yüklediğimiz oyunlar yeterince kalitelimi? yani pspyi bozma riskine değermi??
    2_psp mi psp slimmi hala karar verebilmiş değilm..hızlı olması ve tvye bağlanması önemli bi artı kızılötesi o kadar önemli değil ancak bu tüm oyunları çalıştırmama olayı kafamı karıştırdı..biraz açabilme imkanı olan varmı??
    teşekkürler

1. kaliteli derken ne kastettini açarsan daha iyi yardımcı olabilirm. ayrıca psp nin bozulma gibi bi riski yok

2. daha almadıysan slim al

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurkocar

1)4gb yada 8gb pspde calisirmi duzgun bir sekilde.?orjinali yada cakmasi farkedermi?
    2)psp brick oldugunda eger pandora islemiyorsa hicbir kurtulusu yokmudur?

1. çalışır çakma kartlar çok sorurun çıakrır hiç bulaşma orjinal 4 lük yeterde artar

2. her brick olan psp ye pandora işler merak etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

öncelikle teşekkür etmek istiorm gerçekten çok bilgi sahibi oldum.. ve bn bi dergide okudum psp için ücretsiz oyun download imkanı die biraz önce baktım tüm oyunlar olmasada bedava oyunlar var sonynin kendi sitesi olduundan vermekte bi sorun göremiorm..http://store.playstation.com psp almak istiodum ancak oyun fiyatları sebebiyle vazgeçmiştim taki bu siteyi öğrenene kadar sonra oyun indirildiini fln baya bi araştırdım ancak hala sorularım var...

teşekkürler

1. kaliteli derken ne kastettini açarsan daha iyi yardımcı olabilirm. ayrıca psp nin bozulma gibi bi riski yok

2. daha almadıysan slim al

yani fifa gibi nfs gibi orjinal oyunlar gibi oyunlarmı yoksa eski atarilerde oynadığımız hiç bi işe yaramayan ve çabucak biten oyunlarmı.. teşekkürler

• Tekken Dark

God Of War

Silent Hill

Final Fantasy

Def Jam

Bunlar Hep PSP Oyunları. Ekran Görüntüleri PSP'den Alınmış.

Yani Customa Geçtiinde Oynicağın Oyunlar Ojinalerinin Aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Şubat 2008; 13:30:46 >

• merhaba arkadaşlar ben psp slim almayı planlıyodum suya düştü 2 ay sonra alacağım allah kısmet ederse.Şimdi sorum şu
    Psp'nin fiyatı 2 ay sonra ne kadar olur cevaplarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuliabi95

merhaba arkadaşlar ben psp slim almayı planlıyodum suya düştü 2 ay sonra alacağım allah kısmet ederse.Şimdi sorum şu
    Psp'nin fiyatı 2 ay sonra ne kadar olur cevaplarsanız çok sevinirim

biz ne bilelim müneccimmiyiz doların euronun kuruna bağlı

• oyun oynarken müziğii arka fonda tutabiliyomuyuz? ben bi türlü bulamadım sürüm 3.50 M33-4 yoqsa daha ust surumlerde warmı boyle bi olay? yardım edersenz coq sevinirim
  • quote:

teşekkürler

verdğin adrese baqtım nerde guzel oyun warsa hepsi ucretli freeleri ise üye ol die üye olmadan yukleemiosn bence en iisi bursada inegol carsısından almak yaqlasıq 30 oyunu 20ye aldm adam her oyuna 5 hepsine 20 dedi ne kadar buyuq tutarsızlıq

• quote:

Orjinalden alıntı: quraq

quote:

teşekkürler

verdğin adrese baqtım nerde guzel oyun warsa hepsi ucretli freeleri ise üye ol die üye olmadan yukleemiosn bence en iisi bursada inegol carsısından almak yaqlasıq 30 oyunu 20ye aldm adam her oyuna 5 hepsine 20 dedi ne kadar buyuq tutarsızlıq

bursa da inegöl çarşısında versiyonlu psp satan güvenilir yer varmı ?

• Arkadaşlar doğubank'ta şuan slim psp fiyatı tam olarak nedir içinde hafıza kartı vs. aparatları da dahil...
  • merhaba arkadaşlar benim psp 3.52 official firmware bildiğiniz üzere homebrew falan çalıştırmıyor... uzun zamandır takip etmiyorum ama bu 3.52nin üzerine yüklenebilen ve homebrew çalıştıran firmware söyleyebilirmisiniz custom firmware sadece ismini vermeniz yeterli teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.