Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
12
Favori
229.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler ben geçenlerde Teknosa dan bi psp slim aldım versiyonu 4.01 hafıza kartından oyun oynayamıyorum kime götürdüysem (psp tamircileri, programcıları vs.) yapamadı, yazılım yok dediler batarya yok dediler en son yapamıyoruz dediler. promosyon olarak verilen ride racer oyunu oynuyorum malum umd oyunlar çok büyük meblalarda satılıyor şuanda almam mümkün değil açıkcası cihaz elimde patladı, benim bu cihazımı nasıl karttan oyun oyanatabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakalemdar

Arkadaşlar iyi günler ben geçenlerde Teknosa dan bi psp slim aldım versiyonu 4.01 hafıza kartından oyun oynayamıyorum kime götürdüysem (psp tamircileri, programcıları vs.) yapamadı, yazılım yok dediler batarya yok dediler en son yapamıyoruz dediler. promosyon olarak verilen ride racer oyunu oynuyorum malum umd oyunlar çok büyük meblalarda satılıyor şuanda almam mümkün değil açıkcası cihaz elimde patladı, benim bu cihazımı nasıl karttan oyun oyanatabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

hiçbir şekilde oynatamazsın bendede senin makinadan var bekliyorum malesef
  • Kırılmış 2000 aldım.Çok güzel bir alet ya bu PSP.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

Orjinalden alıntı: burakalemdar

Arkadaşlar iyi günler ben geçenlerde Teknosa dan bi psp slim aldım versiyonu 4.01 hafıza kartından oyun oynayamıyorum kime götürdüysem (psp tamircileri, programcıları vs.) yapamadı, yazılım yok dediler batarya yok dediler en son yapamıyoruz dediler. promosyon olarak verilen ride racer oyunu oynuyorum malum umd oyunlar çok büyük meblalarda satılıyor şuanda almam mümkün değil açıkcası cihaz elimde patladı, benim bu cihazımı nasıl karttan oyun oyanatabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...

hiçbir şekilde oynatamazsın bendede senin makinadan var bekliyorum malesef

Ne olacak pekala bunu kıracak teknoloji yok mu ?

• psp den psn e nasıl girebilirim ? ayrıca psn de demo oyun bulunuyor herhalde ?
  • arkadşalar önemli bir sorum vardı. psp slimlein hangileri kırılabiliyor yada hangileri kırılamıyor ona göre alıcamda cihaz elimde patlamasın
  • PSP alacağım bu verdigin bilgiler çok faydalı oldu eline emeğine sağlık. alınca bu açıklamalar dışında aklıma bir konu takılırsa yardımı isteyecegim çok teşekkürler .
  • psp 2000 lerin sonradan çıkanları kırılmıyor. Sana link vereyim incele:

http://forum.donanimhaber.com/m_30288735/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

arkadşalar önemli bir sorum vardı. psp slimlein hangileri kırılabiliyor yada hangileri kırılamıyor ona göre alıcamda cihaz elimde patlamasın
  • Arkadaşlar,

Oğluma sınavda gösterdiği başarıyı ödüllendirmek için PSP almak istiyorum.
    Mavi Bilgisayarda 348.02 TL fiyatla satışa sunulan PSP Slim & Lite Piano Black aldığımda custom firmware yapabilecekmiyim?
    Mağazada kutusunu açtırabildiğimi varsayarsak, mağazadayken board sürümüne ( 3,95 (ta88v01) / 4.01(ta88v02) / 4.01(ta88v03) vb.) hızlı bir şekilde nasıl bakarım?

Meret ;)

NOT:Nalet Olsun, Mavi Bilgisayar benim alacağımı duymuş, öğleden sonra fiyat artırdı. Yeni fiyat 434.25 TL. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meret -- 2 Nisan 2009; 22:07:56 >
  • 4 - 5 nisanda mavibilgisayar kampanya var tekrar..
  • Mavi deki versiyonu kırılabilen versiyon mu?En son hangi versiyon kırıldı?
  • Mavi Bilgisayar 4 Nisan Cumartesi indirim yapmış. 329 TLye Slim & Lite 2006 (version 4.01) aldım. Anakartın TA-088 v2 mü, TA-088 v3 mü, yoksa TA-090 mı bilgisini nereden öğreneceğimi henüz bilmiyorum. Ama Mavi Bilgisayarda custom firmware yapılamadığını söylediler.
    Ankara Kızılay'da Japon Oyuncakcısında sorduğumda piyasada artık custom firmware yapılabilecek modelleri bulmanın çok zor olduğunu söylediler.
    Şimdilik PSP bilgim bu kadar.

Meret :)
  • Meraba arkadaşlar çok kısa bi sorun olcak bunun için yeni başlık açmak istemedim...
    Psp leri kırdırtma parası ortalama fiyatı sizce nedir???
    Benden istenen fiyatla karşılaştıracam da...
  • 15 20 Tl diye duydum.Bizzat şahit olmadım.
  • Merhaba..

bu psp yi almayi düsünüyorum

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125081068&CS_Category=_PSP_KONSOL803&CS_Catalog=_OYUN___HOBI#

bu psp kirilir mi ve modeli nedir? simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therah -- 8 Nisan 2009; 23:32:06 >
  • arkadaşlar psp slim'in kırılıp kırılmayacağı kutusundan nasıl anlaşılır?
  • Sorucağınız Soruları Eğer 1'den Çok İse ;

1.şu an alıcak olsam hangi modeli önerirsiniz
    2.psp 3000de wireless varmı..?
    3.Sony PSP (Black) - Portatif El Oyun Konsolu (Slim)
    Sony PSP3000 (Black) - Portatif El Oyun Konsolu (Slim) (Fifa09 PSP Oyun) ikisinin arasındaki fark nedir..?
    4.

http://bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1125&uid=101719

bu model nasıl sizce..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barri1907 -- 21 Nisan 2009; 22:34:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barri1907

Sorucağınız Soruları Eğer 1'den Çok İse ;

1.şu an alıcak olsam hangi modeli önerirsiniz
    2.psp 3000de wireless varmı..?
    3.Sony PSP (Black) - Portatif El Oyun Konsolu (Slim)
    Sony PSP3000 (Black) - Portatif El Oyun Konsolu (Slim) (Fifa09 PSP Oyun) ikisinin arasındaki fark nedir..?
    4.

http://bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1125&uid=101719

bu model nasıl sizce..?

1.slim öneririm
    2. var
    3. anlamadım tam olarak
    4 bu psp 3000 bence pahalı gerek yok slim iş görür...

• Ben PSP mi alsam, EeePC mi alsam karar veremedim.. Oyunlarla pek ilgili değilim aslında, daha çok internet ve müzikle ilgiliyim. Ama ne yapsam karar veremedim. Bir fikri olan var mı bu konuda? :/
  • ankarada 2.el psp silim nerden alabilirim bilen arkadaşlar varsa cevap versin
    ve hangisini tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.