Şimdi Ara

PSP alacağım yardımcı olur musunuz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 300 TL var.PSP 300x ve PSP E1000 serisi arasında kaldım hangisini öneririsiniz işlemci,gpu hepsinde aynı mı?

2) PSP 3004 ile PSP 3006'nın farkı nedir?

3) PSP E1000 ile PSP E1004 farkı nedir?

Bu soruların cevaplarını merak eden birçok kişi vardır benden başka,bu ürünlerin son rakamı ne farklılığı ifade ediyor? İnternette aradım bir bilgi bulamadım malesef.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 7 Eylül 2012; 19:54:23 >

• son rakam önemsiz hangi bölgeye ait olduğunu belirtiyor sadece. kırdırıp oynayacağın için 1000 de 3000de aynı işi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre123

son rakam önemsiz hangi bölgeye ait olduğunu belirtiyor sadece. kırdırıp oynayacağın için 1000 de 3000de aynı işi görür

e1000 de wifi yokmus.e1000 firmwaresi ile 3000 ayni mi? bu yeni cikan e1000 serisi kirilabiliyormu peki?

fazla soru soruyorum kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişi verdim,çarşamba gibi elimde olur cihaz tavsiyen için teşekkürler.

Birde aklıma takılan bir soru var E-1000 serisi yeni çıktığı için (ekim 2011) daha 1 yıl olmadan,oyunların pspye çıkmasını keser mi?
  • 3000 de wi-fi ve tv bağlantısı var e1000 de internet yok :D bu arada e1000 çıkma sebebi daha tasarruflu olması için. :D Diğer sorduğun soruyuda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

siparişi verdim,çarşamba gibi elimde olur cihaz tavsiyen için teşekkürler.

Birde aklıma takılan bir soru var E-1000 serisi yeni çıktığı için (ekim 2011) daha 1 yıl olmadan,oyunların pspye çıkmasını keser mi?

hangisinden aldın=?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre123

quote:

siparişi verdim,çarşamba gibi elimde olur cihaz tavsiyen için teşekkürler.

hangisinden aldın=?

Khalkedon elektronik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 10 Eylül 2012; 22:52:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun kardeşim
  • sağolasin aldiktan sonra sorularim olacak yine,burda olurmusun?

• elimdn geldgnce yardmci olurum krdsm

• Hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Hayırlı olsun diyelim.

Teşekkür ederim,kargom daha gelmedi ama bekliyorum sabirsizlikla.

• Eski de olsa PSP'nin her zaman gideri var.
  • Aynen oyle her turlu gideri var hele emu. Yardimiyla eski oyunlari vs de oynarsin super

• PSP'nin her türlü gideri var ama imzamda da en kötü sonucu var, dikkat edin beyler aleti kullanırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

PSP'nin her türlü gideri var ama imzamda da en kötü sonucu var, dikkat edin beyler aleti kullanırken

Durup dururken brick olmaz alet.Olsa bile pandora bataryasi ve değisik kurtarma cozumleri var suanlik.eger boyle birsey olursa khalkedon elektroniğe veririm onlar ucretsiz yapabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

PSP'nin her türlü gideri var ama imzamda da en kötü sonucu var, dikkat edin beyler aleti kullanırken

Durup dururken brick olmaz alet.Olsa bile pandora bataryasi ve değisik kurtarma cozumleri var suanlik.eger boyle birsey olursa khalkedon elektroniğe veririm onlar ucretsiz yapabilir

Bende khalkedondan aldım aleti 2 ay önce 3006 aldım.Cumartesi günü oyuna gireyim dedim psp dondu kapandı sonra açılmadı tekara aradım orayı 150TL istediler, bende kabul etmedim

• quote:

quote:

quote:

Bende khalkedondan aldım aleti 2 ay önce 3006 aldım.Cumartesi günü oyuna gireyim dedim psp dondu kapandı sonra açılmadı tekara aradım orayı 150TL istediler, bende kabul etmedim

dostum bu cihazi kullanan bircok kisi var bu forumda,sadece oyun oynayarak 5 yil gecirenler var bu aletle.Sana hatali urun gelmis olabilir cunku khalkedon upgrade ve diger islemleri kendi ustleniyor.ustelik olu pixel sorunu cikarsa 1 e bir degisim yapiyorlar ucretsiz.Sendeki durum ilk defa goruyorum gecmis olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bu cihazi kullanan bircok kisi var bu forumda,sadece oyun oynayarak 5 yil gecirenler var bu aletle.Sana hatali urun gelmis olabilir cunku khalkedon upgrade ve diger islemleri kendi ustleniyor.ustelik olu pixel sorunu cikarsa 1 e bir degisim yapiyorlar ucretsiz.Sendeki durum ilk defa goruyorum gecmis olsun

Saol hocam, bu adamların bana garezimi var anlamadım, herkese bedava yapıyorlar bana gelince 150 TL

• oradan alinan psplerin garantisi yok ama kendileri cihaza garanti veriyormuş.forumda okudum birisi brick olan cihazini orada unbrick yaptirmis ama ucretli mi ucretsiz mi onu yazmamiş.

her ne olursa olsun kendileri garanti veriyor ise senin yasadigin durumu ,garanti kapsamlarina almasi lazimdi ama galiba bir yanlislik olmuş olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.