psp 3600 mA batarya almayı dusunuyorum fakat kalınlıgından dolayı psp batarya kapagının kapanmama gıbı bır durumu varmı acaba arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: dreamcast
psp 3600 mA batarya almayı dusunuyorum fakat kalınlıgından dolayı psp batarya kapagının kapanmama gıbı bır durumu varmı acaba arkadaslar
Dostum psp in slim mi fat mi? eger fat ise ole bir sorun yaratmaz ama slim ise sorun yaratabilir slim modeline uygun pil aramak zorunda kalabilirsin.İyi forumlar.
psp slim arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: dreamcast
psp slim arkadaslar
Dostum alacagın yerde pilin hangi model icin oldugu yazmıyorsa buyuk ihtimal fat icindir ve daha once basıma geldı malesef hic bir sekilde kapagı kapatamazsınız ama ararsanız psp slim icin olan pillerde mevcuttur buyuk ihtimal
benim gördüğüm özel pillerin hepsi yanında özel kapağı ile geliyor zaten
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
benim gördüğüm özel pillerin hepsi yanında özel kapağı ile geliyor zaten
Geliyor ama psp slim icinse slim kapagı ile geliyor fat icinse fat kapagı ile geliyor.Ayrıca ozel kapagı ıle gelse nolur pil slim me sıgmıyorsa nasıl kapatıcaksın.
Peki arkadaşlar 3600mah batarya kaç satta gidiyor?
ortalama 4 veya 5 saat gıdıyo ama soyledıgım 3600 mah pil için geçerli fat için slim için max 2200 mah pil var piyasada www.elektrotuning.com
quote:
Orjinalden alıntı: bartu dayı
ortalama 4 veya 5 saat gıdıyo ama soyledıgım 3600 mah pil için geçerli fat için slim için max 2200 mah pil var piyasada www.elektrotuning.com