Şimdi Ara

=== psp 3600 mA batarya ===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp 3600 mA batarya almayı dusunuyorum fakat kalınlıgından dolayı psp batarya kapagının kapanmama gıbı bır durumu varmı acaba arkadaslar

• quote:

Orjinalden alıntı: dreamcast

psp 3600 mA batarya almayı dusunuyorum fakat kalınlıgından dolayı psp batarya kapagının kapanmama gıbı bır durumu varmı acaba arkadaslar

Dostum psp in slim mi fat mi? eger fat ise ole bir sorun yaratmaz ama slim ise sorun yaratabilir slim modeline uygun pil aramak zorunda kalabilirsin.İyi forumlar.
  • psp slim arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamcast

psp slim arkadaslar

Dostum alacagın yerde pilin hangi model icin oldugu yazmıyorsa buyuk ihtimal fat icindir ve daha once basıma geldı malesef hic bir sekilde kapagı kapatamazsınız ama ararsanız psp slim icin olan pillerde mevcuttur buyuk ihtimal
  • benim gördüğüm özel pillerin hepsi yanında özel kapağı ile geliyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

benim gördüğüm özel pillerin hepsi yanında özel kapağı ile geliyor zaten

Geliyor ama psp slim icinse slim kapagı ile geliyor fat icinse fat kapagı ile geliyor.Ayrıca ozel kapagı ıle gelse nolur pil slim me sıgmıyorsa nasıl kapatıcaksın.
  • Peki arkadaşlar 3600mah batarya kaç satta gidiyor?
  • ortalama 4 veya 5 saat gıdıyo ama soyledıgım 3600 mah pil için geçerli fat için slim için max 2200 mah pil var piyasada
    www.elektrotuning.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

ortalama 4 veya 5 saat gıdıyo ama soyledıgım 3600 mah pil için geçerli fat için slim için max 2200 mah pil var piyasada
    www.elektrotuning.com

2600 de var;

http://irmaktoysland.com/product_info.php?cPath=39&products_id=383&osCsid=d74efce406b1fe2cc72ed12367534b16
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

ortalama 4 veya 5 saat gıdıyo ama soyledıgım 3600 mah pil için geçerli fat için slim için max 2200 mah pil var piyasada
    www.elektrotuning.com

2600 de var;

http://irmaktoysland.com/product_info.php?cPath=39&products_id=383&osCsid=d74efce406b1fe2cc72ed12367534b16

Tesekkurler ama deniyen var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.