Şimdi Ara

Psp 3000 imde 3 seviye ekran parlaklığı var 4 olması gerekiyor galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar psp mi sıfır bi şekilde khalkedon dan almıştım aldığım günden beri 3 seviye başka bir psp ye baktım 4 seviye var onda sıkıntı kimde acaba ? Bu arada 3004 turkuaz 6.31 yada 6.37 versiyon japonca bir oyuna girip kırıyorum versiyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 3006 var seviye olarak 4 farklı seviye var ışıksız bir odada denedin mi 4 olması lazım
  • Yok eminim üç olduğundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madman1 merhaba,

Yaşadığınız bu durum bir hata değil. Yazdıklarınızı görünceye kadar bizim de haberimiz yoktu, çünkü böyle bir bilgiye daha önce hiç ihtiyaç duyulmadı (bizim taramızdan). Size bir şeyler söyleyebilmek için dükkandaki makinelerle ilgili testler yaptık.

Şöyle ki;

Yeni üretim modellerde ışıklandırma seviyesi 4. Fakat daha önceki üretim makinelerde 3 seviyeye kadar mevcut. Sizin makine sadece şarj olurken 4. seviyeye çıkabilir.

Belki de versiyonlarla bir ilgisi vardır diye düşünüp denemeler yaptık. Sonuç yine aynı oldu.

Bu arada bahsettiğiniz versiyon çok eskimiş. Eğer getirme ya da bir şekilde gönderme şansınız varsa lütfen bize ulaştırın, yapalım. Basit işlemler dahi olsa lütfen siz yapmayın, gerekli riski biz üstlenip sizin yerinize yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 15 Şubat 2013; 21:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalkedon

Madman1 merhaba,

Yaşadığınız bu durum bir hata değil. Yazdıklarınızı görünceye kadar bizim de haberimiz yoktu, çünkü böyle bir bilgiye daha önce hiç ihtiyaç duyulmadı (bizim taramızdan). Size bir şeyler söyleyebilmek için dükkandaki makinelerle ilgili testler yaptık.

Şöyle ki;

Yeni üretim modellerde ışıklandırma seviyesi 4. Fakat daha önceki üretim makinelerde 3 seviyeye kadar mevcut. Sizin makine sadece şarj olurken 4. seviyeye çıkabilir.

Belki de versiyonlarla bir ilgisi vardır diye düşünüp denemeler yaptık. Sonuç yine aynı oldu.

Bu arada bahsettiğiniz versiyon çok eskimiş. Eğer getirme ya da bir şekilde gönderme şansınız varsa lütfen bize ulaştırın, yapalım. Basit işlemler dahi olsa lütfen siz yapmayın, gerekli riski biz üstlenip sizin yerinize yapıyoruz.

Bilgilendirme için teşekkürler valla ben sizi aramak istemedim yani hem ihtiyaç duymadığımdan hemde çok önemli bir şey diye düşünmediğimden. Dediğiniz gibi şarjdayken 4. seviye oluyor hatta bende farkına vardım 4. seviyeye alıp çıkardım şarjdan olmadı :) Kütahya' dayım şimdi ben kargo işlerini felan sevmiyorum İnşallah İstanbul' a geldiğimde uğrayacam size versiyon için hatta bu 3. seviye 4. seviye durumunu keşveden kişi olduğumu gelince belirtirim size :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman1 -- 13 Nisan 2013; 23:48:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.