beyler psp ile ilgili sorunum var benim PSP nin ilk kullanıcılarındanım pro evetation soccer oyunu ve 7 saniye filmi var elimde birde orjinal umd cd si ancak video olarak 7 saniye film inde ve orjinal umd cd sindeki video lar calisiyor memorystick kartina yukledigim video lar calısmıyor acaba ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim :P
dostum psp nin versiyonu kaç? çaliştirmaya çaliştigin film dosyasinin uzantisi ne?(avi mi mp4 mü vb..)?
pspmoviecreator programını indir.
baglanti gitmisti simdi baktim version 2.00
quote:
Orjinalden alıntı: darkras
dostum bence 2,00 dan 1,50 te düşür sonrada 3,03 oe-b ye cikart rahatla hepsi calisir oyunlarda dahil...
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
quote:
dostum bence 2,00 dan 1,50 te düşür sonrada 3,03 oe-b ye cikart rahatla hepsi calisir oyunlarda dahil...
peki bu isi nasil yapicam anlatabilirmisin?
pm attim orda anlattim dostum...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
quote:
open-editionlarda bütün uzantılardaki(mp4, avi, mpeg...) filmleri çalıştırıyo mu??
mp4 ve pmp çalıştırıyor sadece bildiğim kadar.. pmp yide yine bir programla tabi..
versıyonuna gore 1.5 mp_root ıcıne 3x lrede vıdeo ıcıne at çalışır
benim ki de 2.0 dı bikaç hafta önce 3.03 oe.b yaptım. çok memnunum tavsiye ederim. videolar bende de problemdi attıklarım psp de gözükmüodu fln. şimdi daha kolay bütün işlemler
psp video 9 indir mp4'e çevir videoları
tamamda versiyonu 2.0 dan 1.5 e indirip 3.3 beta ya nasıl yukselticem bunu anlatırsanız sevinirim
arkadasm forumu arastir biraz hrsorunun cewbni bulabilirsn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme