Şimdi Ara

PSN Yokluğunda Single Oyun Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malum psn yok nonstop single oynuyoruz
    elimdeki oyunların singlarını bitirdim
    call of duty black ops
    medal of honor
    call of juarez baund blood

bana bu yukarda adını yazdığım bitirdiğim oyunların tarzında oyun tavsiyelerinizi bekliyorum

• Dead space 2
  • Castlevania: Lords Of Shadow

40 saat oyun süresi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Castlevania: Lords Of Shadow

40 saat oyun süresi var.

türü nasıl fps mi mw gibimi
    ya kılıçlı oyunlarıda pek hazzetmiyorum ama

dead space nasıl acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 14 Mayıs 2011; 13:14:31 >
  • Oynamadiysan elindeki oyunlarin turundeki Battlefield Bad Company 2 single fena degil ama biraz kisa oldugu soylenebilir.

Benim onerim yeni cikan Portal 2. Son zamanlarda oynadigim en fantastik oyun. Veya birkac gun icinde cikacak olan L.A Noire seni uzun sure goturur. Oyunda 30 ile 40 saat arasinda oynanis suresi olacakmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Oynamadiysan elindeki oyunlarin turundeki Battlefield Bad Company 2 single fena degil ama biraz kisa oldugu soylenebilir.

Benim onerim yeni cikan Portal 2. Son zamanlarda oynadigim en fantastik oyun. Veya birkac gun icinde cikacak olan L.A Noire seni uzun sure goturur. Oyunda 30 ile 40 saat arasinda oynanis suresi olacakmis.

arkadaşım portal2 nasıl yani bu mw yada black ops türümü bc2 yi çoktan bitirmişim

birde bu havy rain nasıl bir oyun silent hıll tarzımı
  • mass effect 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • God of War 1-2-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Oynamadiysan elindeki oyunlarin turundeki Battlefield Bad Company 2 single fena degil ama biraz kisa oldugu soylenebilir.

arkadaşım portal2 nasıl yani bu mw yada black ops türümü bc2 yi çoktan bitirmişim

Portal 2 tur olarak FPS ama aslen shooter degil. First Person Puzzle olarak geciyor. Oyunun birkac videosunu izlemelisin oyun hakkinda biraz fikir edinebilmek icin.

Heavy Rain ise oynamadiysan ilk alman gereken oyun bence. Film tadinda aksiyona ve harika senaryoya sahip. Bence PS3'un sahip oldugu en iyi exclusive oyundur kendisi.

• Sana sadnbox tarzinda bi oyun tavsiye ederim

Red dead redemption
    GTA 4
    just cause 2

eger ingilizcen iyi ise de fallout 3 veya fallout new vegas
  • quote:

quote:

quote:

Portal 2 tur olarak FPS ama aslen shooter degil. First Person Puzzle olarak geciyor. Oyunun birkac videosunu izlemelisin oyun hakkinda biraz fikir edinebilmek icin.

Heavy Rain ise oynamadiysan ilk alman gereken oyun bence. Film tadinda aksiyona ve harika senaryoya sahip. Bence PS3'un sahip oldugu en iyi exclusive oyundur kendisi.

öncelikle herkese teşekkür ediyorum bana verdikleri bilgiler için portal 2 nin videolarına baktım platform tarzı bir oyun sarmaz beni heavy rain i alacğım galiba uncherdet serisine benziyor anlattığına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pro_

Sana sadnbox tarzinda bi oyun tavsiye ederim

Red dead redemption
    GTA 4
    just cause 2

eger ingilizcen iyi ise de fallout 3 veya fallout new vegas

+1903
  • İstediğin tarza yakın olarak Crysis 2 yada Homefront (grafik ve yapay zeka olarak çok iyi değil ancak crysis 2 den daha çok sattı) alabilirsin.
  • o oynadığın oyun tülerinden güzel olanlar bunlar
    killzone 3
    red dead redeption

yeni olarak l.a noire çıkıcak onuda al bence
  • Bu arada Heavy Rain FPS degil. illa FPS olsun diyorsan Crysis 2 al derim ama Heavy Rain alirsanda asla pisman olmazsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Mayıs 2011; 15:56:32 >
  • Heavy Rain, Demon's Souls, Killzone 3, God of war 3, Red Dead Redemption, Fallout 3/New Vegas gibi oyunları deneyebilirsin. Tür olarak karışık ama güzel oyunlar.
  • Killzone 3
    Crysis 2

FPS
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Castlevania: Lords Of Shadow

40 saat oyun süresi var.

türü nasıl fps mi mw gibimi
    ya kılıçlı oyunlarıda pek hazzetmiyorum ama

dead space nasıl acep

Kılıçlı ?
  • PSN in yokluğunda Just Cause 2 den platinum aldım infamous %81 yaptım dead space 1 ve 2 yi aldım dead space 1 e başladım chapter 5 in sonlarındayım muhteşem bir oyun tavsiye ederım
  • mafia 2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.