Şimdi Ara

Psn ye giris yapmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar milleti parasıyla rezil ediyor. madem sistemine güvenmiyorsun bakım yapacağın zaman kullanıcılarına 1 günlük hak tanı primary hesap gibi psn'e giriş yapmasa da oyuncular oyunda kalsınlar resmen rezillik...
  • PS1'den beri PS serüvenini gelenek haline getirdim ve şuan PS4 sahibiyim.Senelerdir yaşadığımız sorunlar var elbet ve konsolları çok seviyoruz ama laf yapılan hizmetleri özeleştiri kısmına gelince neden eksiliyorsunuz? Türkiye'de ki bu kafa oldukça daha çok kakalarlar zamları da gerek sorunları da.Birazcık Avrupa'ya bakın da feyz alın adamlar en ufak sorunda çemkiriyor direk ve gelen neticeler oyuncuların isteğine göre şekilleniyor.Bizde bir özeleştiri veya fikir yazdığımız anda eksileniyoruz.Bu kafayla daha çok yolunur bu millet.Gerçekten forumun yaş seviyesi yerlerde.Bir sisteme tepki ve özeleştiri yapmazsanız o sistem asla gelişmez bunu bilin.Yazılımdan birazcık anlayan adam zaten programını vesaire yazarken hep not düşer hata/beğenmediğiniz içerik/bug varsa bildirin diye.Bu işin en temelinde var yani sorunları bildirmek ve özeleştirmek.Direk eksilemek ağır fanboyluktan başka birşey değil.Bu tür hareketleri yapanların bir oturup düşünmesini öneriyorum.Sony yıkılmayan bir duvar değil neticede.Her levelde saldırı alacaklar ki güvenlik duvarları,önlemleri gelişsin ve ileri ki zamanda bu tür sorunlar aşılsın kullanıcıya fark edilmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 2 Ekim 2014; 14:02:17 >

• Umarım update 2.0 gelirde bir halta yarar bu bekleyiş.
  • Düzeldi sanırım. Giriş yaptı şu an.
  • Bileydim Xbox alırdım. Türkiye'de yaygın değil diye Sony aldım. Zaten bunu da batırırsa Sony gidici.
  • Duzeldi beyler giris yaoabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen günüde arkadaşla online maç yapalım dedik ama psn sağolsun yaptırtmadı.Hizmet veremediği günlerin parasını çatır çatır almasını biliyorsunuz.
  • arkadaslar ben hala giremiyorum normal mi yoksa bende mı sıkıntı var
  • Şuan sorun düzeldi. Denediğimde anında giriş yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.