Şimdi Ara

Psn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşım ps4 aldı bende kendi dijital oyunlarımı kardeşlikle vermek istiyorum gta v tlou watch dogs vs o kendi ps4 ünde benim hesabımı ana hesap yapıyor bende onunkini yapıyorum fakat kendi hesaplarımıza girdiğimizde otomatik çıkış yapıyor psnden bunun Çözümü nedir cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• birinizin ana hesap yapmasi lazim ikiniz yapamazsiniz diye biliyorum
  • Olmuyor halen

• Onunkini ana hesap yapınca kendininkini ana hesaplıktan çıkar. 2 ana hesap olmuştur büyük ihtimalle. O da aynısını yapsın, kendininkini ana hesaplıktan çıkarsın.
  • Dediğinizi yaptım o benimkini etkinleştirir bende onunkisini fakat ben tekrar oyuna girdiğimde onu oyundan atıyor oda girdiğinde beni

• quote:

Orijinalden alıntı: emres67

Dediğinizi yaptım o benimkini etkinleştirir bende onunkisini fakat ben tekrar oyuna girdiğimde onu oyundan atıyor oda girdiğinde beni

Birbirinizin hesabini ana hesap yaptınız. Sonra oyunu arkadasiniz kendi hesabindan acacak oyunu. siz de oyle yapacaksiniz. Birbirinizin hesaplarina girmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onun hesabındayken kendi oyunlarıma giremiyorum kilitli gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben onun hesabındayken kendi oyunlarıma giremiyorum kilitli gözüküyor

Sen onun hesabina niye giriyorsun ki onu anlamadim. Sen direk kendi hesabindan giris yapacaksin. Birbirinizin hesaplarina giris yapmayacaksiniz.

Hatta butun oyunlar senin psninden alindiysa onun hesabını kendi makinene kurmana gerek bile yok.

• Abi kafam çok karıştı baştan anlatır mısın ? Saatlerdir ugrasiyoruz

• quote:

Abi kafam çok karıştı baştan anlatır mısın ? Saatlerdir ugrasiyoruz

Bak simdi arkadasin senin hesabini ana hesap yapti. Sonra PS4'unu kapatsin acsin. Kendi hesabina girsin direk, seninkine hic ellemesin.

Sen de kendi PS4'unu acinca arkadasinin hesabina hic dokunma. Direk kendi psninin oldugu kullaniciyi sec. Ikiniz de oyunlara sorunsuz girebilmesi lazim. (Istersen sen de arkadasinin hesabini ana hesap yapabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 8 Şubat 2015; 2:26:40 >
  • Kafa karışacak bir şey yok. Senin hesabıni arkadaşın kendi konsolunda ana hesap yapacak. Ama o kendi hesabı ile giriş yapacak sen kendi hesabınla oynamaya devam edeceksin. O da kendi hesabıyla devam edecek. Sen kendi hesabını senin konsolunda ana hesap yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi deniyorum hemen

• Abi gene olmadi acaba ben mi yapamıyorum

• Abi gene olmadi acaba ben mi yapamıyorum

• quote:

arkadaşlar arkadaşım ps4 aldı bende kendi dijital oyunlarımı kardeşlikle vermek istiyorum gta v tlou watch dogs vs o kendi ps4 ünde benim hesabımı ana hesap yapıyor bende onunkini yapıyorum fakat kendi hesaplarımıza girdiğimizde otomatik çıkış yapıyor psnden bunun Çözümü nedir cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaşın senin hesabını ana hesap olarak etkinleştirdikten sonra hesabından çıkış yapsın kendi hesabında oynasın
    sende onun hesabına girip ana hesap olarak etkinleştir ardından çıkış yapıp kendi hesabında oyna
  • Bu kadar anlattiktan sonra yapamadiysaniz bizim artik yapavak bir seyimiz yok maalesef.

• Sorunu çözemediyseniz yardım etmeye çalışırım
  • Dediğinizi yapıyoruz fakat kendi hesabıma girmek istediğimde onu atıyor

• quote:

Dediğinizi yapıyoruz fakat kendi hesabıma girmek istediğimde onu atıyor

Arkadasin senin hesabina giriyor demek ki oyunlari acmak icin. Soyle senin hesabina girmesin. Direk kendi psnine girsin.

• Benim hesabımı etkinleştirdikten sonra kendi hesabı secondary oluyor galiba kendi hesabına geçince Kütüphanesine benim oyunlarım gidiyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.