Şimdi Ara

PSN TÜRKİYEDEN OYUN SATIN ALDIM İNDİREMİYORUM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEN CUMA GÜNÜYDÜ PSN TÜRKİYEDEN "PICK & MIX" ADINDA MINIS OYUNLARINDAN SATIN ALDIM.DİLİM FAZLA YOK AMA 50 ADEN MINIS OYUN ARASINDAN 5 ADEDİNİ SEÇİP İNDİREBİLECEĞİMİZ BİR PAKET BU.NEYSE BENDE PARASINI ÖDEDİM KARTIMDAN ÇEKİLDİ.SONRA BU 50 MINIS OYUNUNUDAN 5 TANE SEÇMEK İÇİN İNCELİYORDUM.VİDEOLARINA,RESİMLERİNE BAKIYORDUM.BİRDEN BİR YAZI ÇIKTI.NE YAZDIĞINA HİÇ DİKKAT EDEMEDİM.YUVARLAK TUŞUNA BASIP ÇIKTIM.BU SAYFADAN TAMAMEN ÇIKTI.GERİ İNDİRMEK İÇİN OYUNUN BULUNDUĞU SAYFAYI AÇTIM VE BENİM ALDIĞIM PICK&MIX LİNKİ YOK OLMUŞ BENDE DOWNLOAD SAYFAMI AÇAYIM DEDİM ORADAN İNDİRİRİM.BAKTIM DOWNLOAD SAYFASINDADA HİÇ GÖRÜNMÜYOR.BEN BUNU NASIL İNDİRECEĞİM.BAŞKA BİRYEREMİ GİRMEM GEREKİYOR.PSN'NİN NERESİNE BAKTIYSAM İNDİRECEK BİR YER BULAMADIM.PARAMIN ÇEKİLDİĞİNE DAİR MESAJ EMAILİME GELDİ.FALAN OYUNU ALDINIZ DİYE.ŞİMDİ BUNU NEREDEN İNDİRECEĞİM.LÜTFEN YARDIM EDİN!!



  • İlk olarak PSN Store'da; All Games - minis - minis - minis pack kategorisine bak. Orada yoksa, PSN Store'dan çık, Account Management - Transaction Management - Services List kategorisine gel. Orada görünmesi lazım.
  • Sağol kardeş.Account Management kısmında buldum.Aslında fazla büyük bir miktar değildi..Küçük bir paraydı, kaybolsaydı çok önemsemezdim.Ama bilmediğim birşeyi öğrenmiş oldum.PS3'ün Türkçe dil seçeneğide olsa kolayca bulunabilecek bir durum.Teşekkürler, İyi akşamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.