Şimdi Ara

PSN Store ininal Kabul Etmiyor ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 ü yeni aldım,aldıgımda 14 günlük psn plus almak istedim kart bilgileri geçersiz dedi.İnternette yazan herşeyi uyguladım harfi harfine ama ginede kabul etmiyor.ininal Kartlar artık TR Psn de geçmiyor mu ? Yardım lütfen

Kartım paypala baglı ama paypaldan nası alıcam istedigim şeyi oradan ? Birde paypal Endonezya Psn de geçerli midir ??

Yardım edenlere etmeye çalışanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartını %100 aktive ettiğine emin misin ? Daha önce ptt atm lerinden yada ing bank atmlerinden para yatırdın mı? Yada kartla herhangi bir yerden alışveriş yaptın mı ?
  • Aeryn kullanıcısına yanıt
    İng den 150 200 lira yatırdım n11 ve gg de kullandım kartı neden olabilir ?

• Kartın içinde şuan para varmı peki belki para olmadığından sıkıntı çıkartıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 12 Temmuz 2015; 20:36:32 >
  • Aeryn kullanıcısına yanıt
    Şuan içinde hiç para yok ondan olabilir mi diyosunuz ? Birde bu ininal endonezya psn de geçiyor mu geçmiyorsa paypal ile nasıl alıyoruz

• O yüzden sıkıntı çıkartıyor olabilir ön ödemeli bir kart olduğu için ama emin değilim yani aklıma geldiği için söyledim. Diğer sorunu konu sahibi arkadaşa sorarsan daha net bir cevap alırsın.

Edit: Bu arada sorunun tamamen PSN den kaynaklıda olabilir yani biraz süre geçtikten sonra tekrar dene. Yada 1-2 gün beklemeni tavsiye edebilirim. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 12 Temmuz 2015; 20:45:56 >
  • Sorun kartin icinde para olmamasindan kaynakli olabilir. Cunku ilk kullanimda psn 15-20 kurus civari bir para cekiyor karti dogrulatmak icin,sonra tekrar geri gonderiyor parayi. Tabi psn kaynaklida olabilir fazla randimanli calisan bi sistem degil maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.