Şimdi Ara

psn store download çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Psn den dirt3 aldım, arkadaşımda yükleip oynayacak fakat o giriş yaptığında download list te oyun çıkmıyor ne yapmamız gerekiyor?
    dirt3 oyununa girip oradan deniyor oradada satın al çıkıyor
    ben girip baktığımda download listte gözüküyor daha önce aynı şekilde BF3 almıştık sorun olmamıştı
    sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Game Center ID:WestDickens
  • Sorun sanırım şu...Daha önce kulalndığınız hesaptan kardeşlik yaptınız başkasıyla ve aynı hesabı yine kullandığınız için arkadaşınız O PSN hesabından oyunu indiremez...

Ancak o PSN hesabını eskiden kullanan PSN Ortağı iptal etmelidir...Oda yaş iş ..

GEÇMİŞ OLSUN
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

bir oyun başka bir ps3 e sadece bir kere indirilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam ondan dirt 3 ü indirmeyebilir.çünkü önceden bf3 ü indirmişiniz.

yok hocam o hak 2 ye düştü indirebiliniyor bf3 ü o şekilde aldık sorunsuz hala oynamaktayız
    quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Sorun sanırım şu...Daha önce kulalndığınız hesaptan kardeşlik yaptınız başkasıyla ve aynı hesabı yine kullandığınız için arkadaşınız O PSN hesabından oyunu indiremez...

Ancak o PSN hesabını eskiden kullanan PSN Ortağı iptal etmelidir...Oda yaş iş ..

GEÇMİŞ OLSUN

yok dostum bf3 aldığımız hesaba almadım yeni bir mail adresi ile hesap oluşturdum ondan aldım ama çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 30 Ocak 2012; 16:11:06 >

• ps store a gir sag yukarda view downloads a girsin cikar ordan

Orijinalden alıntı: tinerajj

ps store a gir sag yukarda view downloads a girsin cikar ordan

ilk mesajımda belirttim zaten hocm oraya baktığımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Problem yaşamaya devam ediliyor mu ? Oyun aldım başka birine vereceğim diğer hakkını neden sorun yaşadınız merak ettimde.
    Nintendo Friend Code: SW-2744-6944-2886
  • Herkese slm ben psn hesap şifresi ve adını arkadaşkarımla paylaştım şimdi hesabıma giriyorum ama hiçbir oyunu indiremiyorum hesabımı aktif yap dediğimde 5 hesabın aktif diyor ne yapmalıyım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.