Arkadaşlar PSN de şuan şifre değiştirme yapılamıyor mu ? Şifremi unuttum PSN e girebiliyorum şifre kayıtlı olduğu için ama bilgisayar üzerinden girmeye çalıştım ve şifremi unuttuğumu farkettim, şifreyi değiştir'e tıklıyorumhttps://store.playstation.com/accounts/reset/beginPasswordResetFlow.action?target=login bu adresten burda da " UNDER MAINTENANCE" diyor ben şifreyi nasıl değiştiricem yardım edebilecek var mı ?
Öncelikle bir tutam püskevit atistir, acligini yatistir. Sifreyi bilmiyorsan ne yazik ki diyebilecegim tek sey "Gecmis olsun reis" Sifresini degistirmek isteyenler icin: Ps3 ü acin. Account Managament e girin, Account Information u secin ve ordanda Password a gelin. Suanki sifrenizi yazip Passworda girin ve yeni almak istediginiz sifreyi yazip cikin. Yeni sifreniz hayirli olsun. Kisaca: Account Managament / Account Information / Password. Son olarak reisler tüm sifrelerinizi bir kagida not edip kaldirin benim gibi. Onca emeginiz cöp olmasin.
ps3 ten şifre kayıtlı otomatik giriş yapıyor da işte ben o şifreyi hatırlamıyorum, dediğin gibi değiştirmeyi denediğimizde kayıtlıda olsa mevcut şifreyi istiyor diy mi ?
Email ve doğum tarihini biliyorsan(yani üye olurken sallamadıysan)hesabına değiştrimrk için link yollanıyor
yok onlar hepsi doğru da, onları gireceğim sayfa açılmıyor "Site Maintenance Notice" diyor
Evet kayitlida olsa mecbur sifreyi gireceksin. En azindan hesabin tam sallama degil, hayret Site genelde sürekli bakimda hatasi veriyor.
psn hesabımı o zaman boşta mail adresim yok diye şirket mailinden almıştım şimdi de iş değiştirdim ve o mail adresini kapatıcaklar, o yüzden tutuştum şuan içinde satın aldığım ürünler de var mı ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme