Şimdi Ara

PSN 'Paralar cüzdanınıza eklenemiyor' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bu saatlerde son 3-4 aydır kullandığım ininal kart ile splinter cell complete pack alıcaktım. Kartı ekledim ama iş para eklemeye gelince "Paralar cüzdanınıza eklenemiyor" hatası aldım. Kart bilgilerini silip tekrar yazdım, pc'den almaya çalıştım ama olmadı. İnternetten araştırma yaptım ama kesin bir sonuç bulamadım. Sonra sony müşteri hizmetlerini aramaya karar verdim ama önce son bir kez daha deniyim dedim ve oldu. Parayı ekledim ve oyunu aldım. Oysaki son başarısız denememden sonra hiçbir şey yapmamıştım. Şimdi de Sonic Unleashed'ı alıcağım ama gene aynı hatayı veriyor.

Bu sorun PSN Pazartesi bakıma girdikten sonra ortaya çıktı. Sözde bakıma giriyor ama daha çok sorun çıkıyor :/

Sizde de böyle bir sorun oldu mu ? (Kartta yeterli para var)

• Cüzdana para eklemeden kayıtlı kartın ile direk al.

Edit: ayrıca hesabında fazladan 5 tl bulunsun. Ufak bir mebla arada kaynıyor niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 16 Ekim 2014; 8:23:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun dün akşam bende de çıktı, ne yapıcaz bilmiyorum. Bir ay önce aynı sorun olmuştu ve 15 gün bloke mevzusu var denip bekledim ve plus alabildim.
    Bu seferde The Evil Within alayım dedim dün gene cüzdana para eklenmiyor.

Ne Sony'den nede forumlarda adam akıllı yazan var. Herşey doğru, kredi kartı ,adres bilgileri ama Sony sağolsun iplemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pxsel

Cüzdana para eklemeden kayıtlı kartın ile direk al.

Edit: ayrıca hesabında fazladan 5 tl bulunsun. Ufak bir mebla arada kaynıyor niyeyse.

direk alma nasıl oluyor ?
  • harikaerif H kullanıcısına yanıt
    kartını sisteme tanıt. daha sonra PSN üzerinden istediğin oyuna gel. sepete ekle dedikten sonra, sipariş ver ve öde seçeneği ile oyunu alabilirsin.
  • quote:

kartını sisteme tanıt. daha sonra PSN üzerinden istediğin oyuna gel. sepete ekle dedikten sonra, sipariş ver ve öde seçeneği ile oyunu alabilirsin.

PC'den diyorsunuz galiba. Onu da denedim ama o zaman da kart bilgileriniz yanlış diyor. Oysa aylardır kullanıyordum kartı.
    evet pc'den. az önce bende aynı yöntem ile aldım oyun. kart hesabınızda ekli ama değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet pc'den. az önce bende aynı yöntem ile aldım oyun. kart hesabınızda ekli ama değil mi?

evet, ekli
    hesabınızda almak istediğiniz oyundan 5 tl fazla olsun dediğim gibi az önce bende oyun aldım. 80,10 TL oyun ama benden 84 TL gibi bir tutar çekti.
  • quote:

hesabınızda almak istediğiniz oyundan 5 tl fazla olsun dediğim gibi az önce bende oyun aldım. 80,10 TL oyun ama benden 84 TL gibi bir tutar çekti.

siparişinizi işlerken bir hata ile karşılaştık diyor :/ Yeni ininal kart alıp onla da deniyecem bi. Sonucu buraya yazarım
    ben paybyme ile yapıyorum. ininal'da kullandım aynı şekilde yapıyordum işlemleri.

edit : Hesabınız TR değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 16 Ekim 2014; 17:06:19 >
  • quote:

ben paybyme ile yapıyorum. ininal'da kullandım aynı şekilde yapıyordum işlemleri.

edit : Hesabınız TR değil mi?

evet, hesabım tr
  • Bende cüzdana para yatırdım ancak geri almak istedim diyelim nasıl alabliliyoruz?

paybyme kart alabilirsen TL yükleme denizbank atmlerinden ücretsiz. ayrıca bankamatik yada kredi kartından da TL yüklemesi yapabiliyorsun komisyonsuz, hem ininal gibi aylık ücret kesintisi de yok. tavsiye ederim. daha kullanışlı. 3-4 gün içinde kargo ile ücretsiz olarak gönderiyorlar.
  • #Ariturka Cüzdana eklenen paralar geri alınamıyor maalesef

#Pxsel ininal işimi görüyor hocam şimdi bir de paybyme ile uğraşmak istemiyorum
    para geri alınmıyor ama ben içinde kalan parayı markette falan harcıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harikaerif

#Ariturka Cüzdana eklenen paralar geri alınamıyor maalesef

#Pxsel ininal işimi görüyor hocam şimdi bir de paybyme ile uğraşmak istemiyorum

Eyw saolasın

• Yeni ininal kart aldım. İçine önce 25 tl yükleyip 15 tl lik bir oyun aldım ve sorun çıkmadı. Sonraki gün 50 tl daha yükleyip 54 tl lik bir oyunu almaya çalışırken yine aynı hatayı verdi. Sony'ye verdiğim paralar haram olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.