Şimdi Ara

PSN Oyun iadesi mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, konu doğru yerde değili ise yetkililer gerekli yere taşırlarsa sevinirim.

Konu şudur ki, biraz önce playstation storedan pes 2013ü 45,99 TL ye satın aldım. Alırkende düşünüyordum. Yazıcı oğlunda elemanlar 130 liraya satıyolar ben ise buradan indiriyorum ne kadar da kârdayım diye ama o öyle değilmiş.

Oyun PSP için çıktı benim elimde ise sadece PS3 var. Tabi ki bunu yüklemeye çalışana kadar fark etmedim (ilkkez storedan oyun satın alıyorum). Şimdi bu işin bir çözümü, iadesi gibi şeyi var mı? Elimde PS vita yok, sadece PS3 var. Oynayamayacağım bir oyuna boşu boşuna kendi dikkatsizliğim yüzünden para vermekte gece gece içime oturdu.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• RockWoo R kullanıcısına yanıt
    Maalesef PSN'den yapılan alışverişlerde hata Sony'de değil kullanıcıdaysa iade mümkün değil.

• Güldüm ama kusura bakma hacı..

Bu işlerde dikkatli olmakta fayda var.. Eğer hesap yeniyse forumda satabilirsin belki.. Ama maalesef Sonye oyun iadesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Güldüm ama kusura bakma hacı..

Bu işlerde dikkatli olmakta fayda var.. Eğer hesap yeniyse forumda satabilirsin belki.. Ama maalesef Sonye oyun iadesi yok.

Evet şu an bende gülüyorum kendime. Geçenler de arkadaşlar beni zorla ps kafeye götürdü hayatımda ilkkez pes oynadım. Hoşuma gitti sonra alayım şu aleti sadece pes oynarım dedim. Aldım da ama şimdide başıma bu geldi. Keşke ps kafede oynamaya devam etseydim diyorum şu an. Peki hesap satış olayı nasıl oluyor. Tahmin edebiliceğiniz üzere cahilim bu konu da biraz.
  • RockWoo R kullanıcısına yanıt
    Hesap satışı..

Hesabını deactive yaparsın (googleda araştır dostum) daha sonra hesabını ps3 ten silersin..

Sonra forumdaki konulara yazarsın PS Vita için pes2013 satılıktı diye. 5-10 tl ucuzuna satarsın..

Yani hesap bilgilerini email şifre bilgilerini adama verirsin o da sana parayı gönderir..
  • Ps Vita için pes 2013 çıktımı bilmiyorum ama psp ise hiç satma imkanın olmaz malum makina kırık çünkü.
  • Geçmiş olsun kötü durum 2.ele konu aç belki alan çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi gene pek pahalı değilmiş. Geçmiş olsun.
  • Eski bir mesajım
    :

Sony bir mail atar:

" Para iadesi yapılamaz.
    Hizmet şartlarının 16. sayfasının 2. parağrafında GARANTİ REDDİ VE SORUMLULUK SINIRLAMASINDA bu tür yazılımlarda garanti vermemekteyiz, kişi oyunu alınca anlaşmayı kabul etmiş sayılır"

falan diyor.

Bir yol var ama her kapısı bana (Ben değil, ban.) çıkıyor. Bu konuda speedy34 diye bir arkadaş gerekli açıklamayı yapmış ama Sony iadeden sonra hesabı banlıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_64454809/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64454809

• Bence bu ödemeyi ben yapmadım de hesabini banlasinlar
    Zaten yeni hesap bişi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun desen oyun değil.Birde PSP sürümünü 45 liraya satıyorlar.Benim mantığım bozuldu.
  • Çok geçmiş olsun hocam.Vita olsaydı yine bir satma umudun olurdu da psp için pes 2013 alıcak biri çıkacağını zannetmiyorum.
  • Burada bana göre Sony hatalı.Tamam orada PSP yazıyor falan ama yinede PS3 üzerinden store'a giriliyorsa sadece PS3 oyunları gözükmeli ki insanlar bu şekilde yanlış alımlar yapmasın.İşin kötü tarafı Sony bu hatasını kabul etmeyecektir çünkü gerekli uyarıları yaptık,sözleşmelerini okudunuz diyecekler ki sende okumadın kimse gibi.

Geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun hocam gerçekten kötü bir durum.Maalesef iade olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockWoo

Arkadaşlar merhaba, konu doğru yerde değili ise yetkililer gerekli yere taşırlarsa sevinirim.

Konu şudur ki, biraz önce playstation storedan pes 2013ü 45,99 TL ye satın aldım. Alırkende düşünüyordum. Yazıcı oğlunda elemanlar 130 liraya satıyolar ben ise buradan indiriyorum ne kadar da kârdayım diye ama o öyle değilmiş.

Oyun PSP için çıktı benim elimde ise sadece PS3 var. Tabi ki bunu yüklemeye çalışana kadar fark etmedim (ilkkez storedan oyun satın alıyorum). Şimdi bu işin bir çözümü, iadesi gibi şeyi var mı? Elimde PS vita yok, sadece PS3 var. Oynayamayacağım bir oyuna boşu boşuna kendi dikkatsizliğim yüzünden para vermekte gece gece içime oturdu.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

ben geçen hafta ps plus'a üye olmak için ps store'dan giriş yaptım. satın almak için kredi kartı bilgilerimi falan girdim. sonra onayladım biraz bekledim sonra geri ps plus sayfasına döndü dedim olmadı heralde bi daha almak için bastım bu sefer kredi kartı bilgilerini sormadı direk cüzdana para eklensin mi dedi. evet dedim sonra bekledi yine geri ps plus sayfasına döndü. bi baktım ki 2 defa üyelik almışım. 2 sene üye olmuşum. gitti 99 lira kafadan. aradım sonyTurkiye'yi dedim böyle böyle. bilgilerimi aldılar. şimdi daha bugün bana geri dönüş yaptılar paranız cüzdanınıza geri iade edilecek diye. sen de ara sonyTurkiye'yi anlat sorununu yardımcı olcaklardır. ama şöyle bi durum var sony avrupa'da bütün yardım işlemleri sonyUK tarafından yapılıyormuş. o yüzden adamlar bana İngiltere ofisini arayıp ordan halletceklerini söylemişlerdi. bu da biraz zaman alabiliyomuş. ara sen sorununu ilet. 2 hafta içinde dönüş olmazsa bi daha ara. biraz zaman alır ama hallederler inşallah benim de para bugün yatıcak dediler ama bekliyorum bakalım şimdilik hala yatmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.