|
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam rica etsem transactions sayfanizjn ekran goruntusunu atabilir misiniz? hindistanda iade alan bir siz varsiniz gibi duruyor biz halen alamadik ilginc. Hesap bakiyesi resmi degil transactions sayfasinin resmini rica etsek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 24 Aralık 2020; 12:53:12 > -
Playstation tarihinin en büyük fiyaskosu diyebilir miyiz?
-
Anlaşılan bu süreç bizleri baya uğraştırıcak paramızla rezil olucaz gibi duruyor,talep yapmışız işte neyi bekliyorsunuz verin paramızı storeden tekrar oyun alıcaz zaten o parayla neyin beklemesi bu anlamadım -
Elimizdeki sans da patlarsak hocam zaten yapilacak son islem bu olacak -
Oyunu bitiripte iade isteyenler patlar umarım. Oynamayan yada az oynayıp daha eline sürmeyenlerin iadesi inş. gerçekleşir. -
Ne sacmaliyorsun ya ne alakasi var yemek mi bu az yedin iade et cok yedin afiyet olsun gibi. -
buradan canlı desteğe bağlandım ama eleman ocak 2021'e kadar bekleyin dedi, bende işe yaramadı live chat işi
-
ps türkiye müşteri desteği aradım şuan taleplerin toplandığını henüz iadelerin başlamadığını söyledi. peki iade talebim sistemde gözüküyormu diye sordum. kendilerinin bu bilgiye erişemediklerini söyledi. tr den iade alan biri varsa yazabilir mi? ben hala ikna olamadım.
-
Ikna olacak bisey yok. Zaten ocaktan once alamayabilirsiniz diye belirtmisler. 2 gunde bir de update geliyo oyuna. Muhtemelen ocak ortası gibi oyun gayet guzel oldu iadeler iptal demeyi planlıyor olabilirler. Yoksa isi bu kadar yokuşa sürmelerinin bi anlami yok. Tam serefsizlik tabi. Ben oyunu eylul de almisim ocak oldu nerdeyse hala oynayamadım. Ps5 i almadan da oynamamaya karar verdim. Sonuna kadar da bastırıcam essek gibi verecekler o iadeyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler oyun yüklü ama hiç girmedim ne olur ne olmaz diye. Sizce oyunda güncellemelerde geliyor oynamak mantıklı olur mu belki düzeltecekler vs.. ama sonradan iade yapılmazsa sıkıntı olur sızın dusuncelerınız nedır -
En az on kere bastım gönderdim tuşun bir işe yaradığını sanmıyorum en azından onceden talep gonderdınız denılebılır -
Benim durumumum biraz daha farklı; İade konusu gündeme gelir gelmez sinirle iade formunu doldurdum. Bu aralar geliştiricilerin demeçleri okudukça vazgeçme eğilimim oldu (o kadar yıl bekledik oyunu, şubat sonuna kadar da beklerim majör güncellemeler gelene kadar).
İadeyi zaten henüz alabilen yok sanırım, iade talebini de iptal edebileceğimiz bir yer yok anladığım kadarıyla.
Oyunu 3-4 saat oynamışımdır, belki iade etmezler benimkini bakalım :)
-
ederlerdese indirime girince alırsın. bende senin ile aynı kafadayım. olmazsa oynamaya devam kasıyo falan ama toplarlar diye düşünüyorum . ederlerde se indirimde alırım bişey farketmez yani
-
Hocam rica etsem transactions sayfanizjn ekran goruntusunu atabilir misiniz? hindistanda iade alan bir siz varsiniz gibi duruyor biz halen alamadik ilginc. Hesap bakiyesi resmi degil transactions sayfasinin resmini rica etsek -
Bugün de iade olmadı bakalım bizi ne kadar daha bekletecek değerli Sony Türkiye 😡 -
yeni seneye sarkacak artık
-
paranızı geri almak için
ürünü üreten firma ayıplı mal olduğunu kabul etti. hakkınızı sonuna kadar alabilirsiniz.
sony eurasia'nın ticari bilgileri burada
https://e-sirket.mkk.com.tr/esir/Dashboard.jsp#/sirketbilgileri/10677
bu bilgileri kullanarak hemen tüketici hakem heyetine başvurun
buradan başvurabilirsiniz
-
Şimdi konsoldan ve app ten baktım oyun kütüphaneden silinmiş olarak görünüyor ama kilit yok oyunda. Ayrıca işlem geçmişini kontrol ettim herhangi bir iade olmamış. Benzer durumda olan varmı? -
Bende duruyor kutuphanede iade filan yok bu nasıl iş ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X