Şimdi Ara

PSN kardeşliğinde bir sorum vardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSN kardeşliğinde Primary-Secondary olayı biraz karışık geldi yalnızca teyit ettirmem gerekti diyebilirim.
    Örneğin benim şu an PS Plus'ım var. Arkadaşımın yok. Onun hesabında oynamadığım bir oyunu oynamak için şifresini aldım ve benim hesabımda Primary hesap yaptım.
    Ardından secondary olan ana hesabıma giriş yaptım. Ve o listede arkadaşımda olan bende olmayan oyunu görüp oynayabilecek miyim? Ve bu oyun benim ps network'ümde "oynadı" olarak görünecek mi?

Onun dışında, forum içerisinde bu hesapları satan arkadaşlar nasıl satıyorlar?
    Yani hesapları komple devir mi ediyorlar?

K.adı şifre vs. bilgisiyle belli ücret karşılığında hesap mı satılıyor? (Hesaplar tamamen bizim mi oluyor yoksa kullanmalık mı?)

Ve son olarak,
    Neden primary-secondary alınıyor onu da anlamadım. Değişik olan ne bu durumda çözemedim ben bu kısmı :) Aldığımız hesabı primary - secondary yapmamızın sonucunu söylüyoruz galiba? Secondary yaparsak hesabın orjinal sahibinden oynamış gibi görüneceğiz. Primary yaparsak kendi hesabımızda da görüneceği için biz oynamış görünücez farkı bu galiba.

Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Merhaba hocam basitçe anlatman gerekirse Primary hesap çevrimdışı oynayabiliyor veya hesaptaki oyunu başka kullanıcı hesabında oynayabiliyor.Second hesap sahibi oyunu ÇEVRİMİÇİ OYNAMAK ZORUNDA.15 dakikada bir lisans doğrulaması yapılıyor psn tarafından internet bağlantın kesilirse oyundan atar bir dahaki internet bağlantına kadar.Gelelim PS PLUS hesabın süresi doldu ise birdahaki yenilemeye kadar oyunlara erişemezsin.
  • kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    Yani ps plusımız yok secondary hesaplarda oyunları oynayamazmıyız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukarakya

Yani ps plusımız yok secondary hesaplarda oyunları oynayamazmıyız
    Sorunu tam olarak anlayamadım hocam.Ps plus un verdiği oyunu her iki hesapta da oynayabilirsin.Pri veya sec farketmez.Fakat PS plus ın verdiği oyunların olduğu hesapta plus a abone olman şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 farklı PSN kardeşliği
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.