ne oyun verirlerse versinler bu kadar beklemeye kimsenin tahammül edebileceğini sanmıyorum. :( Kaç haftadır bekliyorum tam acb yi platinium kasmak için 2 online trophy kalmıştı ve psn kapandı :( Hackerlara destek verenlereyse söylencek bir laf yok.
Sen, bir bankaya paranı yatırdıktan sorna o banka soyulursa gidip hırsızlara mı dert yanarsın yoksa bankadaki güvenlik yüzünden banka görevlilerinden mi şikayetçi olursun ? Temniatı veren banka, görevini yerine getiremiyor.Bunda da aynı mantık.
Koca firmanın bu duruma düşmesi ve biz oyuncuların mağdur olması üzücü..
bnde beklıyorum açılmasını... ama haberdekı kuçuk kızgın ıfade herşey ıanlatıyor...
Satmıyorum Ps3 ümü Ona o kadar para vermişim oynamadıgım oyunları oynuyorum Geç Olsun güç olmasın Emin Olsunlar adamlar Az daha sabır gardaşlar
işte pc nin ve xbox un intikamı zuhahaha
ya arkadaş ben bir aydır makinayı açmıyorum soğudum resmen hani nasıl derler bir şeye güvenirsin o da seni yüzüstü bırakır güvenini boşa çıkartır ya bende de aynen böyle oldu alet karşımda tv sehpasının rafında duruyor açasım yok online geldiğinde de nasıl olur bilmem artık...pc de red alert 2 takılıyorum...vaktimin çoğunu alıyor zaten düşünmüyorum bile ps3 ü
sony
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme