Lan amma Asosyal insan warmıs ben psn in kapandğını 4 gün önce öğrendim :D
Konsolu satmaya gıdıyorum bu kadarda olmaz pcde oynarım artık oyunumu
şaka mı bu ??? neyse çok da sorun değil zaten alıştık PSN 20 gündür kullanım dışı. :D:D
Satın konsolları PC yenileyin hadi bakayım. Steamdan 10 dolara BC2 ve TF2 alın, paşa paşa oynayın.
aslında ne söyliim svindim biraz bu ay açılsaydı ps plus tan faydalanamıyacaktım sbs ye çalışıorm çünkü
tamam sony hatalı onları haklı bulmuyorum ama bazı kişiler ısrarla insanları xbox a yöneltiyorlar.yok bugün ps3 ü satıcam yarın xbox alıcam vb sözler söylüyorlar.tamam bir kere dediniz iki kere dediniz görüşünüze saygılı oldum ama on kerede denmez. o kişiler zaten dünden razımış xbox a geçmeye .burda özellikle bir kişiyi kast etmiyorum herkes üstüne alınmasın.bazı bu davranışı sergileyenlere söylüyorum. şimdi habere gelicek olursak 31 mayısa kadar tüm hizmetler tam olarak açılıcakmış.yani psn 31 mayısta açılıcak diye bir haber yok.örnek psn online bu çarşamba açlılır, psn home haftaya, böyle böyle kademeli açılıcakmış.sony ninde oyuncuların gönlünü alması lazım.insanları çok beklettiler
mortal kombat aldık online kapandı of off
M3rett0
Ne adamlar var ya :D
şimdi gidip 3ds alıyorum...online atarım bari az
PS3'ümü satmaya gidiyorum diyenlerin en az 2 tanesinde PS3 varsa adam değilim. Sırf Sony'yi kötülemek için gelmiş burda PS3'ü olmayanlar laf atıyor. Verin PSN ID'nizi PSN açılınca görelim eğer yiyosa. PSN'nin açılmaması firmanın suçu mu? Neden kimse hacker'ları suçlamıyor da herkes Sony'ye laf atıyor. Hırsızın hiç mi suçu yok. Ben sabırla bekledim, şimdiden sonra da sabırla bekleyeceğim. PSN eskisinden güzel bir şekilde ve daha güvenli olarak döndüğünde de bu laflarınızı hatırlatırım size.
Birazdan Xbox fanboyları -'ye başlar.
sony sana güneş hep arkadan vurmuş
ebebeinlerım tarafından ps3 u me el konulduktan 2-3 gun sonra gitti... psn... kendımı şanslı sayıyorum sızıde anlıyorum...gelmesınıde 4 gozle beklıyorum...
oldu du mu bu şimdi sony online gelsin de store sonra gelsede olur
arkadaşlar sölediklerim az bile ne diye - veriyorsunuzki :D hepimizin kredi kartı bilgileri tehlikeye düşdü ve online oyunda oynayamıyoruz :S
Boşver Fairfight,
Gözleri olup da görmek istemeyen insan bol ülkemizde.Ölümüne bağlılık yada ''fanboyluk'' ...Vatan millet meselesi haline getiriyorlar konsolları. Ha xbox mış ha ps3 müş ne fark edecek sendeki iyi olsa ne olacka ondaki iyi olsa ne olacak.
Bak bende ps3 var bir halta yaramıyor, PC tam gaz devam, EA Week daha doğrusu Steam sayesinde ucuzdan ucuzdan oyunda alıyoruz PS3 oyunlarının 10'da 1'i fiyatına.
Ağlayın arkadaşlar açılırsınız ... belki kızacaksınz bu söylediğime ama ne denebilir ki başka ... eşi benzeri olmayan berbat ötesi bi durum....
demekki olay çok ciddiymiş 1 ay olacak ya da PSN kullanımını cross chat vs bastan asagıya yenılıyorlar
O vercekleri 5 oyunu da alsnlar bir yerlerine... töbe töbe yeter ulan.
oyun falan istemiyorum ben artık umrumda değil ben herşeyimi sony almıştım ama yeter artık bidaha sony alırsam neyim ben şu an ps3 var bende çok ta sewiodum ama artık o aleti açmam bile ps4 ve xbox 720 çıktığı gün xbox alıcam yazıklar olsun sony...
Tam rezillik,korsan olmasın olmasın diye kastılar,içlerinde patladı,geçmiş olsun.İşte pazar böyle kaybedilir.Hackerları asla suçlamam,sen çıkıp meydan okuyosun adama böyle güvenliyiz şöyle kralız,feriştahı gelse kıramaz diye,e hacker ozaman ne yapar?