Şimdi Ara

PSN ile ilgili sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 hafta once PS4 aldim ama bu PSN olayi cok karistirdi kafami, konular icinde kayboldum ve affiniza siginarak konu acmaya karar verdim.

Ps3'de kullandigim TR Psn hesabimda 2 yil Plus kullandim, su an suresi bittiginden aktif degil. Hem Ps3 oyunlarini kullanabilmek (Ps3 duruyor) hem de Ps4'de online oynamak icin yenilemek istiyorum.
    Bu hesabi yeniledikten sonra Primary yapiyorum buraya kadar tamam.
    Bundan sonraki adim HK Psn acmak olacak, buradan da oyunlari ucuza getirme planim var.
    Simdi merak ettigim su HK hesaptan indirdigim oyunlari TR Psn hesabimdan oynayabilecek miyim?
    Ps4'de acilacak yeni hesaplar hem online hem de tum oyunlari oynayabilecek mi?

Simdilik kafama takilanlar bunlar, yardimci olabilecek herkese simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plus olan hesap ana hesap olduğunda bütün hesaplar yararlanabiliyo online hizmetinden diye biliyorum. HK hesabını da ana hesap olarak eklerseniz birinden indirdiğiniz oyunu diğerinden oynayabilirsiniz.
  • Şimdi tam anlayamadım hocam TR PSN hesabımı ana hesap yaptıktan sonra, HK hesaptan indirilen oyunu TR PSN hesabımdan veya daha sonra açacağımız hesaplardan oynayamacak mıyız?
    Bildiğim kadarıyla tüm hesaplardan online oynayabilmek için 1 tane Plus hesabın ana hesap olması gerekiyor, bu durumda HK hesap Plus olmayacağı için sıkıntı olmaz mı?

• Hocam bildigim kadarıyla; her iki hesabı da ana hesap yaparsın(tr/hk) böylece her hesaptaki icerikleri istediğin hesapta oynarsın. Yani hangi hesapta oldugu. farketmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 3 Kasım 2014; 20:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Şimdi tam anlayamadım hocam TR PSN hesabımı ana hesap yaptıktan sonra, HK hesaptan indirilen oyunu TR PSN hesabımdan veya daha sonra açacağımız hesaplardan oynayamacak mıyız?
    Bildiğim kadarıyla tüm hesaplardan online oynayabilmek için 1 tane Plus hesabın ana hesap olması gerekiyor, bu durumda HK hesap Plus olmayacağı için sıkıntı olmaz mı?

Hocam zaten tr hesabınız ana hesap hk hesabınızıda ana hesap yapacaksınız oyunu indireceksiniz onla işiniz kalmayacak kendi tr hesabınıza geçip oradan trophy kasacaksınız.Yani hk hesapta plus lazım değil oyunu alın indirin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam bildigim kadarıyla; her iki hesabı da ana hesap yaparsın(tr/hk) böylece her hesaptaki icerikleri istediğin hesapta oynarsın. Yani hangi hesapta oldugu. farketmeyecek.
    Ben en fazla 1 hesap ana hesap olabiliyor diye biliyordum, öyleyse kafaya takacak bir detay kalmıyor ortada.

Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 3 Kasım 2014; 20:33:54 >
  • Rica ederim hocam.
    Bir makinede 16 farklı hesap ana hesap olabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.