Şimdi Ara

PSN hizmetine erişim engellemesi ile ilgili açıklama 'Sony Eurasia' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Helal olsun Sony'e hem kopya kullanacaklar hem online ha yok öyle üç kuruşa beş köfte.Ben merak ediyorum bu kopya kullananlar psn ye girmeden online oyun oynamadan o cihazdan ne zevk alıyorlar.Devir artık online devri benim cihazım psn ye giremesin alır direk 5. Kattan aşagı atarım hiçbir anlam ifade etmez bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Helal olsun Sony'e hem kopya kullanacaklar hem online ha yok öyle üç kuruşa beş köfte.Ben merak ediyorum bu kopya kullananlar psn ye girmeden online oyun oynamadan o cihazdan ne zevk alıyorlar.Devir artık online devri benim cihazım psn ye giremesin alır direk 5. Kattan aşagı atarım hiçbir anlam ifade etmez bana.

Aynı fikirdeyim. İnternet olmasın benim için konsol bir hiç
  • Online derdim yok ama yinede kırdırmadım Ps3'ü tabi ilerki zamanlarda ne olur belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 26 Şubat 2011; 1:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

@GoldPunch: Lütfen Psn adresimizi tasima ile ilgili birseylerde sor. Psnmi Amerikadan Türk Psn ye tasimak istiyorum. Benim listemdeki Türklerin %90 i mecburen Usa/Uk Psn kullaniyor. Binlerce oyuncu böyle magdur.

Valla ben 1,5 yıllık us psn adresimi psn tr açıldığı için terkettim trophyler felan hepsi 0 dan başladı kısa zamanda yeniden iyi duruma geldim diğer türlü imkansız türlü hile hurda döneceği için izin vermezler, uk psn açın dlc ler plus vs için indirdiğiniz içerikleri, sorunsuz olarak tr hesabınızda aktif edip oynayabiliyorsunuz bizim psn gelişene kadar en mantıklı çözüm bu.
  • @Slayish: Aga dogruda ben trophyleri cok onemsiyorum. Ornegin Infamousta platin almak icin 100 saatten fazla oynadim. Yani oyunu 1 hafta oynayacaksam trophy sayesinde 1 ay oynuyorum. Bu cok cok önemli bir etken. Ah be zamaninda bir yardim eden cikmadiki gittik su salak Usa Psnyi aldik. Sony den bir iyilik bir atilim bekliyoruz. Tanidigim cogu kisinin ana Psnsi hâlâ Usa/Uk.
  • Her bir sey orjinalde ne oluyor? Gunlerdir Psn Turkiye den alisveris yapamiyorum. Benim gibi cok arkadas var. Ariyorsun yetkili hic kimse yok. Benim makinam ve yazilimlari tamamen orjinal bu isin korsani oldugunu bile buradan duydum. Gunlerdir The funds could not be added to your wallet hatası aliyorum. Boyle rezalet olmaz, Sony yuzunden simdi gidip uk psn card satin alacagim bir dunya paraya, makineyi kirasim geldi sinirden. Korsanlarla ugrassinlar ama bu kadar para verene de hizmet etsinler. Online eklentileri indiremedikten sonra bu makine bes para etmez. Ingiltereden amerkikadan kredi karti kullanip bir sey alamiyoruz milleten kazik kazik aliyoruz. Sony anca kendini dusunsun bizi bir guzel somursun ama hic birsey yapmasin. Cok doluyum cok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.