Şimdi Ara

psn hesabım sanki yok oldu giremiyorum bulmuyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar azıcık uzun olabilir rica ediyorum okuyun

Yaklaşık yarım saat önce psn mailimin kayıtlı olmadığını farkettim hotmail hesabıma onay maili yolladım gelmek bilmedi derken forumda bir arkadaş bilgisayar psn linkini paylaşmış ordan giriş yaptım mail değiştirme kısmına geldim gmail mailimi yazdım onada onay gelmedi.derken 10 dk önce playstationum garip bir şekilde aniden kapandı tekrar açıldığında ise psn çıkış yapmıştı.Ps üzerinden şifremi unuttum diyorum sunucu iletişime geçilmedi diyor.
    bilgisayardan şifremi unuttum diyor böyle bir kullanıcı yoktur deniyor?

Sizce ne yapmayalım hayır psn kardeşliği vs hiç girmedim.Sanki sunuculardan hesabım bir anda silindi.

• Sakin ol Bugün aynı olay benim başıma geldi bin türlü mail adresi denedim gmail.com hotmail.com yahoo.com mynet.com outlook.com fakat onay maili gelmiyor genel bir sorun var Bir Kaç güne düzelir inşallah Giremiyorum bende hesabıma teleş yapma bugun 5-6 Kişide'de bu sorun olduğunu görmüştüm düzelir yakında umarım.
  • Dostum cansin kafayi yedim daha dun hatri sayilir bir para aldim 2k15 icin yoksa umrumda olmucak ustune malum psn plus ucreti var.umarim duzelir bidaha tr psn alani s...nler anladiniz siz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamblertr@hotmail.com G kullanıcısına yanıt
    psn de problemler var bu aralar düzelir endişe etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Hocam tr psn de mi var hepsinde mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gamblertr@hotmail.com

quote:

diğer psn lere hiç bakmadım. ama dün yeni psn adresi alayım dedim bir türlü açamadım psn de genel bir sıkıntı var bir türlü çözemediler gitti.
  • quote:

quote:

quote:

diğer psn lere hiç bakmadım. ama dün yeni psn adresi alayım dedim bir türlü açamadım psn de genel bir sıkıntı var bir türlü çözemediler gitti.

Ya hocam hepimizden 100 kagit cepte sen kocaman sonysin sokuk sokuk isler yapiyolar yagmurda bir zevkimiz vardi icine ettiler be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya hocam hepimizden 100 kagit cepte sen kocaman sonysin sokuk sokuk isler yapiyolar yagmurda bir zevkimiz vardi icine ettiler be

aynen rezillik dizboyu

• Psn ifla olmaz almayin

• gamblertr@hotmail.com G kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben de konu açtim bana da aynisi oldu ben yeni ps4 aldim psn hesabi açiyim dedim onay maili yolluyorum gelmiyor gmail hotmail yahoo heryerden denedim mail gelmiyor 4 gundur ps4 te sadece oyun oynayabiliyorum çok sinirlendim yani daha dogrusu sony ye gicik oldum
  • en sıkıntılı dönemde almışsın cihazı. üstelik bu bişey mi. ps3 zamanlarında o zaman ps4 daha adı bile yokken. yoğun online oyun oynuyorum. psn 2 ay kapatıldı ne oldu falan derken hacklenmiş. tam 2 ay belki daha fazlası online iptal oldu benim de online ağırlıklı oynadığım dark souls vardı hergün sövüyordum. sonra hediye olarak ps+ ve 2-3 oyun hediye etmişlerdi herkese.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Dicek bisey yok umarim duzelir ama çok saçma yani sadece oyun oynayabiliyorum kafayi yicem koskoca sony boyle saçma bir seye nasil izin verir anlamam
  • Bence bu bedava psn den sonra oldu arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.