Şimdi Ara

PSN Genel Aktivite Ana Başlığı (PSN TURK ile daha KEYİFLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PSN Genel Aktivite Ana Başlığı (PSN TURK ile daha KEYİFLİ)

Arkadaşlar bu başlık altında;

*Online olarak oynadığımız oyunları
    *PSN'den satın aldığınız yada alacağınız Arcade yada PS oyunları ile ilgili düşüncelerimizi
    *PSN'de olmasını istediğiniz avatar, tema, Ps yada Ps2 oyunları ile ilgili düşüncelerimizi
    *İndirmeyi düşündüğünüz avatar ve temalar ile indirmeyi düşündüğünüz avatar ile temalar için düşüncelerimizi
    *PSN'de daha neler olmalı ile ilgili düşüncelerimizi

paylaşacağımız bir genel başlık olsun istedim. Bu sayede özellikle ücretli alınan ürünlerde daha iyi bilgilere sahip olabilirizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 17 Eylül 2010; 3:54:31 >

• Faydalı olmuş bu konu tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Faydalı olmuş bu konu tşk

Rica ederim benim için zevkti
  • güzel başlık olmuş
  • Öncelikle konu cok faydali gercekten,bikmistim FIFA-PES konularindan..Saolasin

Asla Gerceklesmeyecegini bildigim halde yine de yazayim SONY´den beklentilerimi;
    Benim PSN`den en cok beklentim Cross-Chat olayi birde yenilenmis Xbox`taki gibi bir Menü-arayüzü..
    PS2 oyunlarini indirebilme..
    God of War 4,5,6,7...Bos durma Santa Monica
    Daha degisik bir Gamepad

Online oynadigim oyunlar sadece Modern Warfare 2 e Uncharted 2..
    En cok hareketli ve daha büyük bir avatar istiyorum..

Vallaha canimi cok SIKIYOR artik bu SONY.. 3D-Move zimbirtilariyla ugrasiyor,online altyapisini vs vs.. ilgilenmiyor.. En son Xbox`a dalacam galiba

• Uncharted 2'nin bütün DLC'lerini tavsiye ederim. Oyuna yeni skin'ler (multiplayer için) dışında yeni haritalar ve co-op bölümleri katıyor.

Street Fighter IV ve Super Street Fighter IV'ün de kostüm paketleri şahanedir.

Killzone 2'nin de bütün DLC'lerini aldım ama daha bakma fırsatım olmadı.
  • TR Store açılsın.İhtiyacım olan DLC'lerin hepsini alacam.Avatar, theme almayı da düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de. Bir açılsın silip süpürcem her şeyi. Stokları tüketeceğim
  • Konuyu beğenminize çok sevindim. İnşallah faydalı bilgiler paylaşacağız.

Bende yakında PSN kart alıp birkaç tane avatar indirmeyi düşünüyorıum.
  • Çok güzel bir konu olmuş türk store açıldın mı konu uçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

Çok güzel bir konu olmuş türk store açıldın mı konu uçar

İnşallah önce bir PSN Türk açılsında valla içim içime sığmıyor.
  • TR PSN Store'dan aldığım DLC'i diğer PSN hesabımda kullanabilir miyim acaba ?
  • Ben de yukarıdaki arkadaşımın sorusunun tersini soracaktım.
  • DLC'yi aldığınız hesap PS3'de kayıtlı olduğu sürece o DLC'yi istediğiniz hesap üzerinden kullanabilirsiniz.
  • Teşekkürler :)
  • tr psn e beleş içerik koymaz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

tr psn e beleş içerik koymaz bunlar

Yeterki açılsın millet beleşi düşünmüyor bile

• Arkadaşlar Uncharted 2 DLC lerine bakiyorum BCES-00727 yazıyor. Türkiye de satılan PS3 oyunları BLES oluyor genelde. DLC lerin çalışması için oyununda BCES-00727 kodlu olması mı lazım? (diskin üzerinde yazan kod)
  • maviyolcu ben de ançartıt a eklenti alacam bugün yarın. bendeki bces 00727-p oyun pal olduktan sonra bces ile bles arasında fark olmaması gerekir diye düşünmekteyim. sonuçta uk store bir tane. ama sen yine de bi bak iyice araştır tabi.
  • BCES 00727 olmalı oyun yoksa DLC'ler çalışmaz.

Yani oyun PAL ve BCES 00727 değerini taşımalı ve bu değere sahip oyuna UK PSN'den DLC alabilirsiniz.

PAL olup başka kod değerine sahip UC2 oyunuda var, unutmayın. Arkadaşta bu tarz bir UC2 var. Avusturalya PSN'den alması gerekiyormuş DLC'leri.

EDIT: DÜZELTME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 3 Eylül 2010; 16:21:22 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.