Şimdi Ara

Psn'e kredi kartı ekleme!! Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler psne kredi kartımı eklicem fakat her şeyi yazıyorum ama "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diye bir yazıyla karşılaşıyorum. Kredi kartı yurt dışına kapalı acaba ondanmı böyle bi hata alıyorum ? Lütfen yardım edin !!!!

Bu arada forumda yeniyim yanlış yere konu açtıysam uyarırsanız sevinirim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Regulation

Beyler psne kredi kartımı eklicem fakat her şeyi yazıyorum ama "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diye bir yazıyla karşılaşıyorum. Kredi kartı yurt dışına kapalı acaba ondanmı böyle bi hata alıyorum ? Lütfen yardım edin !!!!

hangi böldeyle giriyosun tr psn mi
  • quote:

Beyler psne kredi kartımı eklicem fakat her şeyi yazıyorum ama "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diye bir yazıyla karşılaşıyorum. Kredi kartı yurt dışına kapalı acaba ondanmı böyle bi hata alıyorum ? Lütfen yardım edin !!!!

pc den sonyentertanmeintnetwork sitesine gir ordan kayıt et düzeleceğini umuyorum
  • Takıp
  • Tamam kardeşim sorunu çözdüm gittim ininal kart aldım öyle hallettim yardımın için saol yinede :)
  • quote:

Hocam bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum, Tr psn é kartımı ekleyemedim birtürlü. Siz Tr psn mi kullanıyorsunuz. Kartı nerden aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Kartın yurt dışı alışverişlere kapalımı bankayı arayıp açtır onlarla uğraşmak istemiosan migrostan ininal kart al hiç sorun çıkarmadan kartı kabul ediyor içine para koy ordan cüzdana para ekle ben çözümü bu şekilde buldum kardeşim yardımcı olduysam ne mutlu bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede ayni sorun vardi kullandigim kartta (tanimli olan) bende internet ustunden laptopdan girdim duzeldi
    Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cüzdana para eklerken bende de aynı sorun oldu dün gece

ama oyunları sepete atıp satın al diyince otomatik aldı..sen de öyle yap

sonrasında bilgilerini silmeyi de unutma ne olur olmaz
  • Valla denemediğim yol kalmadı. Üç farklı kartla almak istedim alınmıyor. Işin garip kısmı bf4 aldım daha 20 gün önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İninal kartı denedinizmi ? denemediyseniz birde onu deneyin
  • İnibal kartı deneyin 5 lira verip alıyorsunuz
  • Benim sorum ekli kredi kartını sistemden nasıl silebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.