Şimdi Ara

PSN'den OYUN ALMA SORUNU(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1---bugün gow colectıon vol2 almaya kalktım ancak şu hatayı aldım (80023102) bu ne anlama geliyor?

2-birde confirm purchase demden üstte bir yazı dikktaimi çekti...''FUNDING AMOUNT'' diye anladıgım kadarıyla minimum 10tl çekilicek fln diyoda açıklarsanız sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 1 Temmuz 2012; 10:18:03 >

• Bu bende 2 3 haftadır vardı. Bugün Euro 2012 game pack aldım baktım düzelmiş. :) Upgrade'de düzelmiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Bu bende 2 3 haftadır vardı. Bugün Euro 2012 game pack aldım baktım düzelmiş. :) Upgrade'de düzelmiş sanırım.

bende upragade'den önce bişey yoktu...upragade yaptım sonrasına böyle oldu.ters tepkimi yaptı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Bu bende 2 3 haftadır vardı. Bugün Euro 2012 game pack aldım baktım düzelmiş. :) Upgrade'de düzelmiş sanırım.

bende upragade'den önce bişey yoktu...upragade yaptım sonrasına böyle oldu.ters tepkimi yaptı acaba

Yok canım ne ters tepkisi , birde yarın dene , olur belki. Ben 2 3 hafta bekledim

• Zaten şuanda trophy kartımı güncellemek için sync yaptım ancak 3 saattir güncellenmedi onla ilgili olabilir yain PSN sorunu...
  • Bende şimdiye kadar hiç olmadı (UMARIM DA OLMAZ) daha bu gece oyun aldım
  • Beyler sorun devam ediyor PSN STORE giriyorum ancak oyun alırken confirm oucrhase basıyorum ve 80023102 hatası alıyorum lütfen yardım..ps3 fişini çektim modem fişini çektim devam ediyor..

birde en son aşamaya geldiğimdi üstte Wallet kısmında 0 tl yazıyor yanındada add funds o ne demek??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 2 Temmuz 2012; 10:34:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.