Şimdi Ara

PSN DEN İNDİRDİĞNİZ OYUNLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ÖNCELİKLE RİCA ETSEM PSN DEN İNDİRDİĞİNİZ OYUNLARI YAZAR MISINIZ?

SONRA BİKAÇ SORUM OLACAK SİZE...
    BENDE AKBANK AXESS (MASTER CARD) VAR, FAKAT NEDENSE PSN DEN OYUN İNDİREMİYORUM...
    BENDEKİ PS3, NTSC/UC...
    DOĞAL OLARAK PSN USA YA BAĞLANIYOR...
    FORUMDA PSN İLE İLGİLİ NE VARSA ARAŞTIRDIM FAKAT BİR TÜRLÜ ARADIĞIMI BULAMADIM...
    YAZILAN HERŞEYİ DENEDİM (SANAL KART HARİÇ / YALAN OLMASIN)...

SANIRIM SORUN GÜVENLİK NUMARASINDAN KAYNAKLANIYOR...
    KARTIN ARKASINDA XXXX XXX ŞEKLİNDE 7 HANELİ GÜVENLİK KODU VAR...
    BİZ BU KODUN SON 3 RAKAMINI MI, YOKSA SON 4 RAKAMINI MI GİRİCEZ?
    GERÇİ İKİSİNİ DE DENEDİM AMA YİNE DE KART BİLGİLERİNDE HATA VAR DİYİP DURUYOR...
    ACABA FATURA ADRESİNİ DOĞRU YAZMAK MI GEREKİYOR?
    FORUMDAKİ ARKADAŞLAR SALLAYIN DEMİŞ AMA...

YOK MU ARANIZDA AXESS CARD KULLANARAK OYUN İNDİREN...
    BANA ÖNERECEĞİNİZ BİR ÇÖZÜM VAR MI?
    YA DA BANA TAM OLARAK NE ŞEKİLDE KART BİLGİLERİNİ "SALLAMAM" GEREKTİĞİNİ YAZABİLİR MİSİNİZ?

Bİ DE TEKLİFİM VAR...
    PSN DEN İNDİRDİĞİNİZ OYUNLARI PAYLAŞALIM...
    ÜCRETİNİ DE ORTAKLAŞA ÖDERİZ...
    DAHA ÖNCEDEN İNDİRDİYSENİZ BEN SİZE BELLİ BİR MİKTAR PARA YOLLİYİM, ŞİFRELERİ PAYLAŞALIM...OLUR MU?
    ÖZELLİKLE TEKKEN 5 : DR ARIYORUM...

HADİ K:İ:B

• ya ben bi indirsem....
  • Biraz Daha Araştırdım...
    Garanti Bonus Card İle İndiren Arkadaşlar Varmış Forumda...
    Axess Kullanan Bi Ben Mi Varım Koca DH de?
  • Koskoca DH den 1 CVP Daha Çıkmadı Mı?
  • ben de HSBC mastercard kullanıyorum denemediğim sey kalmadı tam sürüm oyun indiremedim henuz her denemeye 1 dolar kestiğini oğrenince sony nin emin olmadan artık denemek istemiyorum. Çok sinir bozucu bir durum paramızla rezil oluyoruz
  • bonus ve fortis card denedim indirmek nasip olmadı....
  • Yani O Kadar "Şu Oyunu İndirdim, Şunu Oynuyorum" Diyen Arkadaşlar Ya Yalan Söylüyor...
    Ya Da O Kadar İlgisizler Ki!
    İş Hava Atmaya Gelince Bende Şu-Bu Var Demeyi Biliyorlar...
    Ama İş Yardıma Gelince Kimsede Ses-Seda Yok!...
    Ben Lafımı Esirgemem Arkadaş...
    İşte Hodri Meydan...
    O Kadar İndirdim Oynuyorum Diyen Arkadaş Var ve Biri Bile Bu Başlık Altına Bişe Yazmamış...
    İlgilenenlerden İse Allah Razı Olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birisi Bu Konuya Dikkat Edene Kadar Israrla Yazmaya Devam Ediyorum............................................................................
  • indirdiğim oyunlar:

tekken 5 DR

blast factor + advanced research add-on

loco roco cocoreccho

Gribshift

Super Rub a Dub

Şimdi sorularını alayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil01

Yani O Kadar "Şu Oyunu İndirdim, Şunu Oynuyorum" Diyen Arkadaşlar Ya Yalan Söylüyor...
    İşte Hodri Meydan...
    O Kadar İndirdim Oynuyorum Diyen Arkadaş Var ve Biri Bile Bu Başlık Altına Bişe Yazmamış...

Haaa evet yalan söylüyoruz hatta bizde PS3 yok atariden PSN'ye giriyoruz hey allahım ya beceremiyorsan bari konuşma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Yani O Kadar "Şu Oyunu İndirdim, Şunu Oynuyorum" Diyen Arkadaşlar Ya Yalan Söylüyor...
    İşte Hodri Meydan...

Haaa evet yalan söylüyoruz hatta bizde PS3 yok atariden PSN'ye giriyoruz hey allahım ya beceremiyorsan bari konuşma.

Allah da seni güldürsün hocam.

sabah sabah çok iyi geldi ya.

• Beyler çok kez değinildi bu konu ile ilgili 3-5 başlık var hatta....Arama yapıverseniz hiç böyle sallamazsınız....Özellikle ben 4-5 kere aynı şeyleri yazdım...HSBC olmadı bende ama Bonus çat diye oldu.....ü leri u ş leri s yaptığım halde.....

Herkes deniyor kabul olan oluyor...başarılı olamayan da neden başarılı olamadığını bilmiyor....1 dolar kesinti olayı ise mümkün değil....Çünkü zaten kartın kabul olmuyor nasıl para çekebilirler ki??O zaman ben 130 kere her türlü kombinasyonu denedim HSBC kartımla 130 dolar gelirdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 25 Eylül 2007; 10:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Beyler çok kez değinildi bu konu ile ilgili 3-5 başlık var hatta....Arama yapıverseniz hiç böyle sallamazsınız....Özellikle ben 4-5 kere aynı şeyleri yazdım...HSBC olmadı bende ama Bonus çat diye oldu.....ü leri u ş leri s yaptığım halde.....

Herkes deniyor kabul olan oluyor...başarılı olamayan da neden başarılı olamadığını bilmiyor....1 dolar kesinti olayı ise mümkün değil....Çünkü zaten kartın kabul olmuyor nasıl para çekebilirler ki??O zaman ben 130 kere her türlü kombinasyonu denedim HSBC kartımla 130 dolar gelirdi....

Bu mesajından sonra herhalde herkes hatasını anlarda artık bol keseden atmaz.

• Ben warhawk aldım bi tek arkadaşlar oda 10 kere denedim nerdeyse mastercard la ama sonradan bi arkadaştan izin aldım visa karttı vardı denedim yemin ediyorum ilk denememde visa ile aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_darkside -- 25 Eylül 2007; 10:53:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Beyler çok kez değinildi bu konu ile ilgili 3-5 başlık var hatta....Arama yapıverseniz hiç böyle sallamazsınız....Özellikle ben 4-5 kere aynı şeyleri yazdım...HSBC olmadı bende ama Bonus çat diye oldu.....ü leri u ş leri s yaptığım halde.....

Bu mesajından sonra herhalde herkes hatasını anlarda artık bol keseden atmaz.

+1923

bu kadar güzel açıklanır. BRAVO

• Hay Allahım Yaw...
    "Cyrax" Bu Nasıl Cvp Hım?
    " Haaa evet yalan söylüyoruz hatta bizde PS3 yok atariden PSN'ye giriyoruz hey allahım ya beceremiyorsan bari konuşma. "

Yaw Şimdi Ben Sana Ne Diyim!
    Dedim ki Eğer Yapabiliyorsan Yardım Et...
    Posta Koy Demedim...

Bu arada Ben Direkt Olarak "Yalan Söylüyorlar" Desem Haklısın Ama Ben "Ya Yalan Söylüyorlar Ya Da İlgisizler" Dedim...
    Sen de Yardım Yerine, Girdin Konuya O Kadar Okudun ve Posta Koymayı Seçtiysen Demek Ki Sen De İlgizmişsin!!!

Şöyle Yap Olur Falan Deseydin En Azından Bi Teşekkür Ederdik!!!
    Onun Yerine Şimdi Laf Dalaşına Giriyoruz, Bence Olmaz Böyle...
    Ya Bildiğin, Yararı Dokunacak Bişe Varsa Söyle...
    Ya Da Lütfen Bişey Yazma...

Bi De Forumda Gezmediğim Sayfa Kalmadı...
    Hadi Ben Neyse Ama Benden Önceki Arkadaşlar Ne Olacak?
    Aylar Önce Açılıp da, Doğru Düzgün Cevaplanmamış Konular Var...
    Bence Sırf Bu Konu İle İlgili Üst Başlık Açılmalı...

Neyse Bu Arada...
    "pegasusxx1975" Öncelikle Selam
    Sonra Da Sana Bir Soru Demeti Yolliyim...
    1.Hangi Card İle İndirdin Oyunları? (Ben Axess Master ve Card Finans Visa Denedim Olmadı!)
    2.PSN de Verdiğimiz Adres İle Kart Bölümüne Yazılan Adres Aynı Mı Olmalı?
    3.Türkiyedeki Hangi Kartlar Geçerli?
    4.İkikereİki Kaç?
    5.Şifreni Benimle Paylaşmayı Düşünür Müsün? (Master Account Değilse Tabi / Kimse Kredi Kartı Bilgilerini Vermez Dimi:)
    6.Elindeki Oyunların Haricinde PSN den Oyun Almayı Düşünüyor Musun? (Ben Değişim Yapıyorum Ama PSN den de Alabiliriz)

Hadi K.İ.B!!!
    Not: Elimde NFS: Carbon ve Genji Var İsteyen Olursa PM Atsın...

• Arkadaşım bende MAXIMUM (MASTER) Card ile yapamıyorum alışveriş.. bilgilerimin dogru olmadıgını söylüyor bana fıtık ediyor beni.. warhawk almak istedim alamadım ne yazık ki.. bu master cardlamı alakalı bişey acaba? garanti card bulim biyerden onunla deniyim bari :\
  • Sanırım Sadece Garanti Bonus Kullananlar İndirebilmiş...
    İşimiz Gücümüz Yok Bi De Bonus Aricaz Şimdi
  • ben ve arkadasim karsiyakali27 nin sonuclarina gore her zaman her ps3 te ayni kosullarla oyun indirilmiyor, misal olarak bendeki ps3 ilk once master istiyodu simdi visa istiyo! yani kart istegi degisti sebebini anlamadim

soyle yapin (benim yaptigim yol)

1) yeni bir hotmail hesabi alin
    2) ps3 ten yeni kullanici acin ve bu yeni aldiginiz hotmail hesabini girin
    4) adres kismini kanada veya amerikadan bir yer bulup girin ( adres istemeyin!!! googleye; "kanada adres" veya "amerika adres" yazin tonla adres cikiyor)
    5) mk2 yi indirdigimde visa kartimi kabul etmedi bende sadece ps3 den download icin master aldim simdide masteri kabul etmedi visayi kabul etti
    6) turkce karektere sahipseniz(bende klavye turkce deil) ornek veremem cetinin c si ise camin c sini yazin kart ismini isterken selalenin s ise saatin s sini umarim anlatabildim

saygilar

ben psn hesabina kanada daki bir universitenin adresini yazdim ve oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 25 Eylül 2007; 13:56:46 >

• quote:

Sanırım Sadece Garanti Bonus Kullananlar İndirebilmiş...
    İşimiz Gücümüz Yok Bi De Bonus Aricaz Şimdi

garanti bonus kartımla indirdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.