Bildirim
PSN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sana çok zahmet olacak ama google a ''psn hesabı almak'' yazıver. -
onu çoktan yazdım araştırıpta yaptım özellikle zahmet olmadı yani -
Yeni user acacaksin PS3unden,oradan yeni userdan Sign Up for Playstation Network var,ona gel iste nick vs. yaz.Oldu bitti.sikca sorulan sorularda bu sorunun cevabi olmali. -
armut piş agzıma düş durumu gene !!! bunun anlatımı forumda da mevcut google da da !! ama yok illa biri çıksın anlatsın di mi ?? hatta adres ver gelip evde yapalım senin yerine istersen ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Toruk Macto
Yeni user acacaksin PS3unden,oradan yeni userdan Sign Up for Playstation Network var,ona gel iste nick vs. yaz.Oldu bitti.sikca sorulan sorularda bu sorunun cevabi olmali.
onuda yaptım araştırmamı ii yaptım dedimya -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
armut piş agzıma düş durumu gene !!! bunun anlatımı forumda da mevcut google da da !! ama yok illa biri çıksın anlatsın di mi ?? hatta adres ver gelip evde yapalım senin yerine istersen !
sana sadece diyecek 2 şeyim var
1. Burası forum amaç paylaşmak ve yardımlaşmak
2.Biraz yazdıklarımı okumuş olsadın araştırdıımı anlardın
bunların sonucunda asıl lanması gereken kişi bence sensin
-
80 gb fat bnmki account alırken sub ya da master seçeneği yok direk sign up ID(e-mail) ve password die seçenek açılıo
The sign-in ID and password combination is not correct.
Please check your entries carefully. -
Forumun arama modulunu kullanipta bi sey bulamadiysan google yazip da bi sey bulamadiysan sana tebrikler!! -
google'da nasıl bulamassın hayret ettim -
buldum ve uyguladıım halde yukarıda solediim olay gerçekleşio -
bu kadarmı bencil olunur yaw bi sevap işlesenizde psn alsanız bana msn felan dert etmein pm den vercem -
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed.durgun
80 gb fat bnmki account alırken sub ya da master seçeneği yok direk sign up ID(e-mail) ve password die seçenek açılıo
The sign-in ID and password combination is not correct.
Please check your entries carefully.
kullanıcı adını veya şifreni yanlış giriyosun -
Peki hesap alirken daha once psn e kayit edilmemis bir mail adresi yazdigina emin misin? -
eminim zaten hesabı özellikle yeni mail adresi aldım -
zafer1857 bnm için alamazmısın bi psn -
anlaşıldı kimse yardım etmicek altı üstü bi psn alcaktınız insan muhtaç olunca böle oluo işte neyse canınız saolsun -
yahu arkadaşım el insan millet gelmiş fikir beyan ediyor daha ne istiyorsun kalkmış bana psn alın diyorsun yuh !! playstation da yapılacak en kolay iştir belki psn almak... tek lazım olan amerikada bir adrestir o da google yazınca çıkıyor !! ayıp bu kadar da olmaz artık yahu !
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed.durgun
anlaşıldı kimse yardım etmicek altı üstü bi psn alcaktınız insan muhtaç olunca böle oluo işte neyse canınız saolsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X