Şimdi Ara

PSM3 dergisİ GTA 5 TEORİLERİ !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yazımı daha önce paylaşmıştım ama , formun zaman aşımına uğradı, tekrar paylaşıyorum

Merhaba arkadaşlar PSM3 dergisini biraz olsun inceledim, Sizlerle paylaşmak istedim.Size yazdıklarım harfi harfine dergiden. Yani ben derginin yalancısıyım ama güvenilir bir dergi..

1.Oyundaki karakterimiz ,Albert de silva , bu adam bir gangıstermiş, ve belirttiğine göre gangısterin son anları yani, emeklilik girişiminde bulunuyormuş
    2. de silva nın en yakın arkadaşı ned luke
    3.daha yumuşak sinematik videolar olacakmış
    4.gta 5 yapımcıları,single player'a fazla odaklanmamış ve multiplayera daha fazla odaklanılmış... co-op modu da olacakmış
    5.gta 5 in hikayesi daha çok çift kişilik bir senaryoya yerverip ve daha soyut bir hikayesi olacakmış
    6.gta 5 te vücüt geliştirme, ağırlık yapma , dövme yaptırma hatta pizza club Vb. bir sürü şey varmış, gta sanandreas ta ki gibi limitli olmayacakmış.
    7. bildiğimiz gibi San andreas ta geçicek ve oyunun ilk başlarında şehirde çıkışımız çok riskli olacakmış, aynı [ gta 4 teki gibi ] ve San fierro ve las venturas çok uzaktaymış ve dergiye göre tam olduklarından emin değilmiş...

Dergi de trailer dan ipuçları veriyor,

Yapımcılar,read dead de gördüğümüz geyik vs hayvanları , gta 5 te de kullanmış ve sokaklarda köpekler,kediler Vs görebileceğiz.

Jetski de olacakmış, ve onu bazı anahtar görevlerinde kullanacakmışız...

Dağ gezintileri olup onunla ilgili görevler olacakmış ve internet cafe , giysi dükkanı gibi şeyler olacak... hatta birinin ismi '' Tequi-la-la club '' dergi bunun tam olarak ne olduğunu bilmiyor .. çünkü trailerdaki görüntü çok yandan , yani anlaşılamıyor. .. bu kadar

Derginin bilgileri bu kadar değil aslında, ingilizcem süper değil , fevkalade güzel ama bu kadar çevirebildim dergi de daha çok onun bunun tweet te ne yazdığından bahsediyor.... okuduğunuz için Şimdiden sağolun Umarım gta 5 ile ilgili düşüncelerinize yardımcı olabilmişimdir.. Saygılar

• Forumun zaman aşımına uğradı ne demek yahu? Aynı konunun ikincisini açacağına önceki konuya bir mesaj yazıp yukarı alabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.