Şimdi Ara

Psikolojimmi Bozuk Lutfen Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeslerım 18 e gırecegım lıse 4 e gıdıyorum lısede son senem.arkadaslarm var fobı olacak bı olayım yok asosyal degılım.dısarı cıkarım gelırım gezerım yanı sosyal yonden takıntım yok sadece kızlara gelınce usta olmadigım ıcın oyle pek konusamam ama o kadar cekıngen degılım daha dogrusu sorunum bunlar degıl.Bıraz takınlıyım galıba psıkolojım tam saglam degıl sureklı dudaklarımı yıyorum oyle bos seylerle ugrasmıyorum hanı yok sıgara yok baska bıse mantıklı bırıym .mesela aksam uyurken rahat uyuyamıyorum bazenlerı.daha dun dısardaydım hep, gezdım falan pese gıttm arkadasla ama boyle tam rahat degıldm huzursuzdum nıye boyle anlamıyorum .hatta gecen hafta gayet ıyıydm bazende boyle oluyo nıye ama anlamıyorum.bıraz dıncı bırıym ısmımde dervıs boyle hayat bazen bos gelıyo ygs calıssam nolcak arabam olsa nolcak olumlu dunya dıyorum.ama smdı dun ne kadar malmısım dıyorum.nıye boyle. dırek psıkologa gıt demeyın hemen.Yorumlarınızı esırgemeyın. Telden gırıyorum yazım yanlısları ıcın kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim ilk başta dudaklarını yemen falana psikolojin bozukluk anlamına gelmiyor.
    psikolojik bozukluklarım var diyip, sorunun olmasa da kendini varmış gibi inandırmış oluyorsun bunu yapma.
    huzursuzluğun konusunda ise, kaynağı ne onu araştır bizlere söyle öyle yardım edelim.
    son olarak ygsye çalışsam nolcak arabam olsa nolcak demenin nedeni dinci biri olman mı? yani ahiret benim için önemli olan, neden yaşıyorum burda mı? bunun için mi tam bağlantıyı kuramadım.
    Edit: haberdar etmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Brother -- 7 Şubat 2014; 12:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

kardeşim ilk başta dudaklarını yemen falana psikolojin bozukluk anlamına gelmiyor.
    psikolojik bozukluklarım var diyip, sorunun olmasa da kendini varmış gibi inandırmış oluyorsun bunu yapma.
    huzursuzluğun konusunda ise, kaynağı ne onu araştır bizlere söyle öyle yardım edelim.
    son olarak ygsye çalışsam nolcak arabam olsa nolcak demenin nedeni dinci biri olman mı? yani ahiret benim için önemli olan, neden yaşıyorum burda mı? bunun için mi tam bağlantıyı kuramadım.

Hocam belkıde oyleyımdır bılmıyorum kendı kendıme yapmısmdır belkıde.arabam vs. Olsa nolcak kısmına gelırsek otomatıkmen gelıyo aklıma kendım dusunmuyorum bı anda karamsar oluyorum.Zaten boyle bı sozde vardır hıc olmeyecekmıs gıbı dunyaya , yarın olecekmıs gıbı ahıret ıcın calıs.dedıgım gıbı kafamda olusuyo bır anda ve hıcbır sey yapmak ıstemıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p

quote:

kardeşim ilk başta dudaklarını yemen falana psikolojin bozukluk anlamına gelmiyor.

Hocam belkıde oyleyımdır bılmıyorum kendı kendıme yapmısmdır belkıde.arabam vs. Olsa nolcak kısmına gelırsek otomatıkmen gelıyo aklıma kendım dusunmuyorum bı anda karamsar oluyorum.Zaten boyle bı sozde vardır hıc olmeyecekmıs gıbı dunyaya , yarın olecekmıs gıbı ahıret ıcın calıs.dedıgım gıbı kafamda olusuyo bır anda ve hıcbır sey yapmak ıstemıyorum.

kardeşim söyleyeceğim çok basit gelebilir ama yine de söyleyeyim. sen şuanı düşünüyorsun. ben olsam biraz geleceği de düşünürüm. bu düşüncelerin değişken olabilir bence gelecekte pişman olursun.
    hem sen de yazmışsın zaten ölmeyecekmişsin gibi dünya için çalış diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beb0p

quote:

kardeşim söyleyeceğim çok basit gelebilir ama yine de söyleyeyim. sen şuanı düşünüyorsun. ben olsam biraz geleceği de düşünürüm. bu düşüncelerin değişken olabilir bence gelecekte pişman olursun.
    hem sen de yazmışsın zaten ölmeyecekmişsin gibi dünya için çalış diye.

Hocam bu zaten dınde soylenen bır soz suanı dusundugumu bıle bılmıyordum sız soyleyene kadar.Artık daha cok dusuncem gelecegi.İnsAllah daha boyle olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonum bozuk yardım
    14 yıl önce açıldı
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.