Arkadaşlar askere gitmeyi çok istiyorum, rüyamda görüyorum, silahları çok seviyorum ama artık çok garip rüyalar görmeye başladım... İstekten olsa gerek Hep elimde tüfek çatışıyorum, vuruluyorum.. çatışmanın ortasında kalıyorum... yere uzanıyorum... aklımda hep böyle sahneler var, dersteyken bile böyleyim şimdi bi kaç arkadaş çok counter, COD oynuyon der. öyle oyunlar oynamıyorum.... Yani bendeki istek ama rüyalar psikolojimi bozdu... mesela bir kere rüyamda birisi beni bacağımdan vurdu uyamdım ve bacağım sızlamaya başladı..
fazla kaptırmışsın kendini caner..
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
caner kaptırdım nasıl kurtulucam askere gidip geldikten sonra geçer heralde bu durumum
Resmindeki adamda çok vurdulu kırdılı birisiydi zaten^^ Bende bir an önce askere gitmek istiyorum silahlara aşırı bir ilgim var zaten meslek olarak ya polis olmayı düşünüyorum.. Ben hiç rüya görmem.. Hayatımda toplasan 3-4 kere görmüşümdür... onlarda yıllar önce..
yaş kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: MUJİM™
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
caner kaptırdım nasıl kurtulucam askere gidip geldikten sonra geçer heralde bu durumum
millet askere gitmemek için neler neler yapıyo yiyip yiyip şişiyo ama sen gitmek için can atıyorsun seni tebrik ediyorum arkadaşım
yazık...
silahları cok mu seviyorsun
insanları ne güzel öldürüyor degil mi
nice insan anasız babasiz kardeşsiz abisiz kaliyor
birilerinin cıkarları ugruna ömürlerini serseri bir kursun alıyor
sende silahları cok seviyorum diyorsun
silahları cok mu seviyorsunuz?
ben nefret ederim silahlardan
insanlara zarar vermekten başka ne işe yarar bu teneke parcaları
deger mi milyar dolarlar harcamak bu ugurda
bu silahlara verilen para egitime ayrılsaydı şuan hepimiz okula devletin verdiği laptopla gidip gelirdik
her okulda yüzme havuzları ve büyük sosyal tesisler rahatca yapılabilirdi
cok daha kaliteli bir egitim alıp cok daha nitelikli bilgili ve sosyal gencler olarak yetişirdik
ama siz sevinin Türkiye silah yaptı yuppii
4 yıla kadar çok şey değişir yorma kafanı
Ben de bişeyi çok isteyince hep rüyalarıma giriyo mesela hiç unutmam daha küçükken uçağa çok binmek istiyodum bi gece hep uçak düşünürken uyuya kalmışım ve rüyamda uçaktaydım gökyüzünden aşağıya bakıyodum yani öyle görülüyo rüyalar bi şeyi çok düşününce sevince falan ama senin psikolojik duruma kadar geldiyse konu silahların,askerlikle iilgili şeylerin falan bilgilerini öğrenmekle falan belki biraz merakın geçer.Umarım askere gidip geldikten sonra geçer bu durum.
quote:
Orjinalden alıntı: Kızılbayrak
yazık...
silahları cok mu seviyorsun
insanları ne güzel öldürüyor degil mi
nice insan anasız babasiz kardeşsiz abisiz kaliyor
birilerinin cıkarları ugruna ömürlerini serseri bir kursun alıyor
sende silahları cok seviyorum diyorsun
silahları cok mu seviyorsunuz?
ben nefret ederim silahlardan
insanlara zarar vermekten başka ne işe yarar bu teneke parcaları
deger mi milyar dolarlar harcamak bu ugurda
bu silahlara verilen para egitime ayrılsaydı şuan hepimiz okula devletin verdiği laptopla gidip gelirdik
her okulda yüzme havuzları ve büyük sosyal tesisler rahatca yapılabilirdi
cok daha kaliteli bir egitim alıp cok daha nitelikli bilgili ve sosyal gencler olarak yetişirdik
ama siz sevinin Türkiye silah yaptı yuppii
Korktun galiba...
Hem savunma amaçlı hem spor amaçlı; silah... İnsanlara zarar vermek demişsin, benim askerimi şehid edene ben neler yaparım bir bilsen...
quote:
4 yıla kadar çok şey değişir yorma kafanı
Ne değişecek? En fazla ekmek derdine düşerim...
Ben çok uzun zamandır rüyalarımda hep aynı öğeleri görüyorum:
- Labirent hâline dönüşmüş bir okul. - Okulun çarpık bir şekilde çeşitli yerlerine dağılmış tuvalet kabinleri. - Okul servisi. - Oldukça dağınık bir sınıf. - Öğretmen olmuş dershane arkadaşlarım. - Okuldan gece çıkmak ve eve gece varmaya çalışmak. - Yine aynı gece saati evimin önünde veya evimin arkasındaki ana caddede satanist ayini yapan sınıf (okuldaki) arkadaşlarım. - Olduğumuz ve rüya gördüğüm gecenin 1 ya da 2 gün sonrasında hemen olacağımız sınavlardan alacağım notlar. (Evet, 1-2 tanesi çıktı.) - Anormal bir şekle gelmiş şehir. (Nükleer santrallerle dolmuş, Bursa ile birleşmiş, uzay üsleri ile dolmuş, yüzlerce sitelerin dolduğu bir İzmir.) - Bu şehirde beklediğim 2 katlı belediye otobüsleri. - Bursa'daki anneannemlerin evi ve okulumun o evin içine monte edilmiş olması. - Sigara arayıp durmam ve bulduğum sigaraları görmemiş gibi içmem.
Vallahi gördüğüm rüyalar dönüp dolaşıp bunlardan oluşuyor. Sıkıldım ya. RTÜK'e şikayet edeceğim. Farklı bir aksiyon istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme