Şimdi Ara

Psikolojik Yardımlaşma Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

YKS'ye hazırlandığınız bu süreçte psikolojik olarak çok zorlandığınızın farkındayım. Bu süreçleri yaşamış biri olarak çok fazla ruhsal çöküşler yaşadığınızı ve bunların hayatınıza olumsuz yönde etki yaptığını da biliyorum. İşte bu durumu biraz olsun azaltabilmek için sınava hazırlanan öğrencilerin birbirleriyle iletişim kurabileceği (karşılıklı yazışarak) bir uygulama geliştirmek istiyorum. Uygulamayı yapmaya başlamadan önce sizlerin fikrini almak istedim. Sizce bu tip bir uygulama gerekli mi ve gerekli olduğunu düşünüyorsanız uygulamada ne tür özellikler olmasını istersiniz? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o durumu önlemek için uygulamayı kullanan kişi sayısına oranla moderatör sayımızı ayarlayıp moderatörlerin şikayetleri hemen incelemesine ve uygunsuz yazışmaları olan kullanıcıları engellemesine olanak tanımayı düşünüyorum.

• Hocam internet alemini serbest piyasa gibi düşünmek lazım. Sizin çıkaracağınız bir uygulamanın belli bir nişi piyasadaki geri kalan her şeyden daha iyi yerine getirmesi lazım ki tutunabilsin. Mesela Telegram'ın belirli bir pazar payı elde etmesinin nedeni özgür yazılım olmasının ötesinde (çoğu kişi umursamaz bunu maalesef) WhatsApp'tan teknik olarak üstün olmasıdır (daha iyi API, düzgün masaüstü desteği, bot ve kanal sistemi vs.) Ya da Firefox'un IE'nin tahtını sallaması Microsoft'un yıllarca IE'yi umursamayıp güvenlik açığı ve bug dolu bir halde bırakmasından ötürü mümkün oldu. Bu yüzden senin de kullanıcılarına sosyal medya mesajlarından veya Discord sunucusu, halka açık Telegram grubu vs. oluşturmadan daha iyi bir şey sunman lazım. Ya da bu alternatiflerin giderek altyapısal anlamda çürümesi ve modern dünyaya ayak uyduramaması lazım (IE örneğinde olduğu gibi).

• Fikir veren herkese teşekkür ederim. Böyle bir uygulama şu an için gerekli değil sanırım.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.