Arkadaşlar 17 yaşındayım, uzun süredir tek başıma çözemediğim bir sorunum var ve sanırım profesyonel yardım almamın zamanı geldi. 2 sene önce bir kere psikoloğa gitmiştim ama bir daha gitmedim ve arada kaynadı. Fakat bir sorun var: en azından 3 seans sürecek psikoloğa verecek 300 liram yok. Tamamen ailemin bilgisinde psikiyatra da gidebilirim hatta o gerekli görürse (sanırım sosyal güvencenin ödeyeceği) psikoloğa sevkedilebilirmişim. Yardım alınacak durumda olmayı kabul etmek zaten yeterince zor, şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Fikrinize ihtiyacım var.
Simdiden teşekkürler.
sorunun ne dostum ? belki buradan psikolojik destek verebiliriz sana ?
quote:
Orijinalden alıntı: digital34
sorunun ne dostum ? belki buradan psikolojik destek verebiliriz sana ?
Dostum yanlış anlama ama orada burada, arkadaş ortamında, aile içinde çözmeye çalışınca yarım kalıyor, içime sinmiyor, anlaşılmıyorum üzülen ben oluyorum yine. Zaten bu yüzden artık yenilgiyi kabul edip profesyonel yardım istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yapabilecegin 2 şey var ya burda derdini söliceksin derman bulmaya çalışıcaz yada bir hastanenin psikiyatri bölümünden randevu alıp derdini ona anlatıcaksın oda senin cocukluguna inecek ve olayı çözecek ;)
Ne bileyim belki de basit bir depresyon hastası için psikiyatır uygun olmaz diye düşünüyorum...