Şimdi Ara

Psikolojik Yardım Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım, uzun süredir tek başıma çözemediğim bir sorunum var ve sanırım profesyonel yardım almamın zamanı geldi. 2 sene önce bir kere psikoloğa gitmiştim ama bir daha gitmedim ve arada kaynadı.
    Fakat bir sorun var: en azından 3 seans sürecek psikoloğa verecek 300 liram yok. Tamamen ailemin bilgisinde psikiyatra da gidebilirim hatta o gerekli görürse (sanırım sosyal güvencenin ödeyeceği) psikoloğa sevkedilebilirmişim.
    Yardım alınacak durumda olmayı kabul etmek zaten yeterince zor, şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Fikrinize ihtiyacım var.

Simdiden teşekkürler.

• sorunun ne dostum ? belki buradan psikolojik destek verebiliriz sana ?

Orijinalden alıntı: digital34

sorunun ne dostum ? belki buradan psikolojik destek verebiliriz sana ?

Dostum yanlış anlama ama orada burada, arkadaş ortamında, aile içinde çözmeye çalışınca yarım kalıyor, içime sinmiyor, anlaşılmıyorum üzülen ben oluyorum yine. Zaten bu yüzden artık yenilgiyi kabul edip profesyonel yardım istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  • yapabilecegin 2 şey var ya burda derdini söliceksin derman bulmaya çalışıcaz yada bir hastanenin psikiyatri bölümünden randevu alıp derdini ona anlatıcaksın oda senin cocukluguna inecek ve olayı çözecek ;)
    Mosso Marine 26 |Istick Pico | Irig Hd | Ipad Air 2
  • takip

Packard Bell Easynote TS11 HR-510TK / Intel Core i5 / turbo 3.2 ghz / 4 gb ram / 1 gb nvidia geforce gt520m cuda ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takıntılılık ve yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.