Şimdi Ara

Psikolojik sorunum var yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış yere açtığımın farkındayım nereye açacağımı bilemedim.Yardımcı olursanız şimdiden sevinirim.

Artık kendimin sadist olduğuma inandırmaya başlıyorum. Okulda dolaşırken bile sınıf arkadaşlarımın kemiklerinin kırıldığını düşünüp kendimi mutlu ediyorum.Nedenini bilmiyorum fakat kemik kırılmalarını görmek bana zevk veriyor.Youtube gibi yerlerden bile kemik kırılmalarını izliyorum.Birinin kırık kemiğini görünce alçılı halinde tutup bükmek istiyorum.Acı çekmesinden kastım değil asıl sorunum kemiklerinin kırılıp veyatta biyerlerini kesince o akan kanı izlemek. Psikoloğa görün diceksiniz fakat bunu aileme anlatamam ki.Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen cıvıtmadan adam gibi yardımcı cevaplar verin,bu beni mutlu eder. csb değil.

• Korkuttun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz nasıl yardım edek birader ,psikoloji felan okumadık git bir doktora,
  • Gerçekten amacım korkutmak değil yardımınız lazım ne yapacağımı bilemiyorum son zamanlarda daha çok olmaya başladı milletin kolunu ortadan kırmak istiyorum
  • Ailenden gizli psikoloğa gitmeyi dene
  • Eminim saçma sapan cevaplar gelicek fakat doktora gidersem ve rapor verirlerse kariyerimi etkiler bu. Halbuki aile içi şiddet vs derseniz oda yok ailemle çok yakın ve iç içeyiz
  • Senin çaren babana söyle ağzını yüzünü kırsın kendi kanın ve kendi kemiğini görüp o acıyla afam olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginç

• Yaşım daha 17 heralde gidemem ayrıyetten ergenlikten vs demeyin lütfen böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.Önümde kırılan kemik görünce resmen şaşırıp gülmeye başlıyorum.Lütfen yardımcı olun veyatta forumda psikoloji okuyan varsa etiketlermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Senin çaren babana söyle ağzını yüzünü kırsın kendi kanın ve kendi kemiğini görüp o acıyla afam olursun.

Psikolojik sorunum var ve bana böyle cevapmı veriyorsun. Gerçekten ilginç ben yardım edeceğinizi düşünüp size içimi açıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Senin çaren babana söyle ağzını yüzünü kırsın kendi kanın ve kendi kemiğini görüp o acıyla afam olursun.

Psikolojik sorunum var ve bana böyle cevapmı veriyorsun. Gerçekten ilginç ben yardım edeceğinizi düşünüp size içimi açıyorum.

Ben ciddiyim yiğenim kendin o acıyı hissettiğinde bu sorunun ortadan kalkacaktır.

• Ayrıyetten bir yerimin kırılmasını izlemekte zevk veriyor. geçen ayağımı burktum ve kırılmış olması için dua ettim. Sadece kas zedelenmesi olmuş.Bu konuyu uplarmısınız yardıma ihtiyacım var
  • insanlara garezim yok Allah a şükür ayrımcıda değilim uplarmısınız
  • git intihar et manyak mısın lan
  • Oha kardeş manyakmısın tövbe de

• İzlediğin diziler filmler videolar okudukların seni böyle yaptı kesin. Özentiliğin varsa bunu kes. İnternette şiddete yönelik videolar izleme yazılar okuma, böyle daha çok doğayı anlatan belgeseller izle. Çiçekçiye gidip çiçek al ve ona hergün suyunu ver toprağını kendin ek. Evde kedi besleyebilirsin, tabi hayvancağızın kemiklerini kırmassan :) bunları yap ve o kötü düşünceler aklına geldiği zaman hemen başka bişeye yönel o kötü düşünceyi düşünme aklına getirme.

• dizi pek izlemem kitapta okumam boş vakitlerimde psikolojik hikayeler yazarım. Ayrıyetten diğer üyeler lütfen adabınızı koruyun.
  • Sık kafana
  • Fenerli olduğun icindir

• Koluna bir güzel diş macunu sür.beklet biraz. sonra bi tahtaya yada kapıya sağlamca salla vur kolunu.Kolun ikiye kırılsın.Kemikte dışarı çıkar böylece.Fena bir kan fışkıracaktır.Ağzını daya o kandan bolca iç.Senin tedavin bu evladım.Şifan kanında saklı .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.