Şimdi Ara

Psikolojik sorunlarımla baş edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorun ne anlamıyorum. Bende okb olmadığı kesin. Ama ara ara takıntılar oluyor. Mesela mutfakta bir bıçak görsem ortadan kaldırıyorum. Geçen kardeşimle aynı odada yattıgımızdan kalemleri falan açıkta bırakamıyorum. Sanki gece kardeşim kalemi bana saplayacakmış gibi hissediyorum. Fakat bu hisler her zaman gelmiyor. Çok nadir aklıma düşüyor. Sosyal fobim var. Çok şiddetli seyrediyor. Yakınlarımla içime kapanık biti değilim ve konuşuyorum fakat dışarıda yabancılarla bulunmak bile azap gibi. Bir iki ay önce panik atağa benzer belirtiler yaşamaya başladım. Uykudan hızlı kalp çarpıntısı ile uyandım. Bazen arada sırada göğsüme darlık çöküyor ve nefes darlığı yaşıyorum. Kalp krizi ya da panik atak gibi ama bende bulantı, bayılma, başdönmesi ve ağrı gibi şeyler yok. Aklıma geldiğinde bu ağırlık çöküyor sol tarafıma. Geçmişte yaşadığım şeyleri takıntı yapıyorum. Gece uyumadan önce aklıma geliyor ve aklımdan atamıyorum. Binbir düşünce ile kavga ediyorum. Artık bıktım. Sizce gerçekten psikolojik olarak sorunlu muyum? Sorunum ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seninle %100 aynı durumdayım dostum sorunu anlayabilirsen banada anlat lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar çok ciddi şeyler niye psikiyatriste gitmiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filadam kullanıcısına yanıt
    Psikiyatristlerin fiyatları yüksek.
    Ayrıca sorunumu nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
    Beni anlarmı onuda bilmiyorum :(

• PC Meraklısı Görkem kullanıcısına yanıt
    Devletten randevu al hocam
    Denemeden bilemezsin ki. Hem en kötü ihtimalle ne olabilir. Buradan daha faydalı olur bence.

İşte bi sorunlar yüzünden yapamıyorum :( ailem ciddiye alıp iplemiycek e onlar ilgilenmezse psikiyatrist nasıl ingilensin demi :(

Hocam ailen elinden tutup mu götürsün psikiyatriste.
    Beni de takan yok evde ama napalım kendi sağlığımızı kendimiz düşünücez. Benim sana tavsiyem bir git görün bence. En azından denemiş olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendine hobi edin arkadaşım benide tehtid ettiler babamıda tehtid ettiler ben çok problem yaşıyorum bu aralar kendimi oyuna felan veriyorum yoksa kafayı takarsam iyice gidip silah alıp ortalığı tozu dumana katıcam ama işin sonunda ödül yok işte =D
    Reis 16 yaşındayım ciddiye alınmamaktan korkuyorum

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Ne yasıyon krdsm

• Kız arkadaşından ayrıldın. Veya cinsel olarak bir kıza çok ilgi duydun reddedildin. Belki 2-3 ay önce belki 1 sene önce kadar ama yakın zamanda olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: PC Meraklısı Görkem

Ne yasıyon krdsm
    işyerimiz var sürekli araç kavgası yapıyoruz dışarıda en son esnaflardan biri ile kapıştık oğlu gelmiş babama bağırıyor %80 özürü olan bir insana 22-23 yaşlarında felan. bende sustum hiçbirşey yapmadım karışmadımda sonra sinirim bozuldu amca oğlunu aradım atalım araba bagajına gidelim ömerliye dedim oda adam yollamış barıştırmaya çalıştılarda ben tokalaştım bizim peder hala ejder modunda o barışmadı çocukta ben buranın çocuğuyum sen beni tanıyormusun vs. angut angut konuşup gitti. Aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor sen olsan ne yaparsın buna? çocuğu gör bağcılarda görsen tam keko dersin.
  • AjanPoğaça kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmadı öyle birşey pek

Cesaretli olup hakkımı arardım ben olsam korkunun ecele faydası yok.

• kesinlikle cesaretini topla ve devlet hastanesi de olsa doktora görün, içinden ne geçiyorsa onu anlat. Kendini net ifade edemeyebilirsin hiç sıkıntı değil. Uzun vadede daha ciddi problemler yaşamamak için hatta ailene ya da kendine bir zarar vermemek için bunu yapmak zorundasın. Ayrıca bir uzmana görünmek delilik değildir, asla bundan çekinme. Bütün organlar gibi beyin de hastalanabilir.
    Anladım. O zaman zaten çocuk psikiyatrisine gidersin. İplenmeme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Eğer konudaki arkadaş gibiyse durumun bu baya günlük hayatını, işlevselliğini etkiliyor. O şekilde anlatırsan illa ki yardımcı olurlar. Ailene durumu anlat ama genelde bu konularda aileler hiç gerek görmüyor dışardan yardım almayı. O yüzden gitmek için onaylarını filan bekleme. Bence gerçekten randevu al birine görün.

Nasıl randevu alıcam ve utangaçlığımı falan nasıl yenicem

• quote:

ya korku diyorsunda bunun itleri var orada asıl onlara dayayıp götünü geldi bende suikasçi bi huyum var birini ortadan kaldırıp yok etmeye meyilliyim kimseye hava atıcak bir durumum yok aslında hiçbirşeye karışmak istemiyorum arkadaş çevrem bile azdır yani işimden evime evimden işime giderim ama malum arada sırada böyle olaylar oluyor çocukla insan gibi konuşmayıda denedim bu sefer ben öyle birşey demedim diyor. adam kırık olduğunu baştan belli ediyor. vursam bela vurmasam bir bela bakalım işyerleri karşı karşıya ilerleyen günlerde ne olacak bazen bakış atıyor bende ona atıyorum tam bir keko oldum bende D:SSA:DSAD:
  • quote:

bide arsız **** bu olaydan sonra işyerine gelip iş yaptırmaya çalışıyor tam kırık.
    Knk trollüğü severim ama burada iyi değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.