Şimdi Ara

Psikolojik sorunlarım olduğunu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G0nsalo -- 14 Nisan 2023; 22:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorunlar tıpa tıp aynısı bende de var. bunların yan etkisi oldu mu hiç vücuduna...
  • Anksiyete aynı sorunlar bendede var utanılacak bir şey yok kardeşim psikolojik destek al ilaç sa ilaç terapi ise terapi sağlığından önemli değil hiç bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven eksikliği var sanki.Bende de vardı bu eskiden.Şimdi yok denecek kadar az.Kimse bende yok demesin yemezler çünkü :D Nasıl başardım dersen,en önemli nokta olarak kendimi belirledim.Yani;
    En önemli kişi benim.Etrafımdaki hiçbir insan benden daha önemli değil.Önemli olan ilk olarak benim mutluluğum.Sonra diğer insanlar.Buna annem babam da dahil.Kulağa bencillik gibi gelebilir ama değil.Olması gereken budur çünkü.Bencil insan kimsenin iyiliğini istemez.Ben istiyorum.Ama benden sonra.Hayatını bu şekilde yaşarsan kendine değer vermenin ne demek olduğunu anlarsın ve kaliteli bir hayat sürersin.Bir işi defalarca kontrol etmek te benim mükemmel iş yapma istediğmden kaynaklanıyor.Başka birşey değil yani.Açıkcası be birşeyi anlatırım,karşı taraf ikna olmamışsa o onun problemidir.Bana göre böyle.
    Bu şekilde hayatını sürdürürsen seni kullanmaya kalkan insanlar kaybluyor,mutluluk artıyor.
    Bu benim deneyimlerim ve yaşadıklarım.Uygulamak zorunda değlsin elbette.Kolay gelsin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.