Şimdi Ara

psikolojik gerilim...nedir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu psikolojik gerilim filmlerinden hiç anlamıyorum..yada anlayamıyorum....mesela...
    birde şu 143 ülkede yasaklanan film var...neyi yasaklandıysa..anlamadım..zaten kaç ülke varki dünyada...

psikolojik  gerilim...nedir...

bu konuda.bilgi sahibi arkadaşlar...yardım ederse sevinirim....

Spoiler vermemeye özen gösterelim.

Cenk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çift kişilikli fakat çift kişilik olduğundan haberi olmayan şizofreni hastaları, beyninin köşesinde kalan yapmak isteyip yapamadıklarını, gizlediklerini vs diğer kişilikleriyle yapıyorlar ve bunu yaparken sanki kendi değilmiş başkasıymış gibi bir hisle yapıyorlar aynen bu tür filmlerdeki gibi iki ayrı insan gibi, ben böyle anlıyorum.
  • Hani filmin başından sonuna kadar hiç birşey anlamazsın. Sonra sonu gelir. Yine bişey anlamazsın. 2. izleyişinin sonunda oha dersin ya, yazılan senaryoya şaşarsın. işte öyle filmler bunlar

D.N : Spoiler vermişsin dikkat.
  • Çıldırış(Jacket), Makinist(The Machinist) bu tür filmlere örnektir. Bu filmler seyrettiğim kadarıyla şiddet,kan,cinsellik falan içermezler direk insanın beynine saldırırlar. Ve büyük ihtimalle bu filmleri son sahnesi kadar anlamazsınız.
  • David Lynch in filmleri bu tür filmlere örnek gösterilebilir. The Machinist i anlamak çok zordur. darkblazieken in dediği gibi direk beyne saldırıyor. Ama The Jacket ın ayrı bir güzelliği var. Keira Knightley den olsa gerek.
  • sağolun kısmen anladım....
  • High Tension berbat bir fransız filmidir. Aynı kategorideki Jacket ve Machinist daha iyidir.Fransız filminde
    anormal derecede mantık hataları var.İşin içine etmişler,filmi batırmışlar.Buna bir örnekde ben vereyim.
    Funny Games amerikada çekilmiş ama avrupa yapımı ve avrupalılarda böyle tuhaf bir takıntı vardır.İllaki Hollywooda
    karşı bir tavır takınırlar.. Böyle filmleri seviyorsan ki(ben nefret ederim) Russel Crowe'un oynadığı Akıl Oyunlarıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıkta Psikolojik Gerilim nedir yazıyorsun gelip Fight Club'ın sonunu veriyorsun millete. Filmi daha önce izlememiş olsam...

Lütfen ilk mesajı düzelt arkadaşım...

• Saw İzle Anlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.