Şimdi Ara

Psikolojik Gerilim/Korku Oyunları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siren serisinden acayip geriliyorum, hele o shibito mu nedir onlardan acayim tirsiyorum öyle böyle degil. Dead Space ve Fatal Frame leride bitirdim ama bu Siren baska bir cins oyun. Filmide gayet iyiydi ben begendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 23 Mayıs 2009; 2:21:13 >

Orjinalden alıntı: Vittoria

MANHUNT forever

PC de bitirmiştim.Bence o kadar da iyi değil.
    Ama zaten bildiğim kadarıyla XBOX360 için çıkmadı 5 yıl önce XBOX a çıkmıştı.
  • Sayılan oyunların içinde gerçekten gerilim ve anlık korku unsuru değil,oyunun her saniyesi sizi diken üstünde tutan silent hill homecoming dir.neden derseniz;hayatta kalmak için verdiğimiz topukları yağlamaklı durumlar ve garip olaylar Silent hill in vazgeçilmezleri.Benimde en çok hoşuma giden oyun tarzı budur.Çıkarsa ilerde resident evil 3 nemesis Remake olur bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 23 Mayıs 2009; 18:06:27 >
  • Bence oyunlar giderek yozlaşıyor yani negatif yönde ilerliyor. Ben artık hiç bir oyunda eskilerin tadını alamıyorum. Silent Hill serileri, Resident Evil serileri, Parasite Eve, Fatal Frame, Siren ... bunların yanından geçmeyi bırak şimdiki sözde korku oyunları uzağından bile geçemez. Yeni nesil oyunlar grafikten başka birşey vermiyor. Yukarıda bahsi geçen oyunların hepsini oynadım ama gerçekten vasatlar, Silent Hill Homecoming hariç. Ama bu nesilde yinede oynamaya değer;

Silent Hill Homecoming ve Bioshock

Bu arada bende korku ve gerilim oyunu hastasıyım ,senin gibi bende çok araştırdım ama 5-6 oyundan başka yok malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nikos_d

Bence oyunlar giderek yozlaşıyor yani negatif yönde ilerliyor. Ben artık hiç bir oyunda eskilerin tadını alamıyorum. Silent Hill serileri, Resident Evil serileri, Parasite Eve, Fatal Frame, Siren ... bunların yanından geçmeyi bırak şimdiki sözde korku oyunları uzağından bile geçemez. Yeni nesil oyunlar grafikten başka birşey vermiyor. Yukarıda bahsi geçen oyunların hepsini oynadım ama gerçekten vasatlar, Silent Hill Homecoming hariç. Ama bu nesilde yinede oynamaya değer;

Silent Hill Homecoming ve Bioshock

Bu arada bende korku ve gerilim oyunu hastasıyım ,senin gibi bende çok araştırdım ama 5-6 oyundan başka yok malesef.

Aynen hocam Silent Hill hariç diğer oyunlar (listedeki) pek beklediğim gibi değil.
    Ama Silent Hill Homecoming gerçekten çok güzel...

• silent hill derim başkada bir oyun demem
    Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300
  • arkadaşlar Call of Cthulhu oynadınızmı bilmiyorum ben pcde oynamıştım, konusu çok muhteşem , araştırmacı gundi birisi adam ama konusu gerçekten süperdi şimdi öyle güzel konulu oyun bulmak zor, diğer korku oyunlarından silent hill beyendim

X360 için çekeceğim bi ara.

Orjinalden alıntı: Dogush815

arkadaşlar Call of Cthulhu oynadınızmı bilmiyorum ben pcde oynamıştım, konusu çok muhteşem , araştırmacı gundi birisi adam ama konusu gerçekten süperdi şimdi öyle güzel konulu oyun bulmak zor, diğer korku oyunlarından silent hill beyendim

Süper bir oyundu, ondan daha çok insanı korkutan oyun gelmesi zor. Özellikle en beklenmedik anlarda, arka planda bile çok korkunç olaylar oluyordu, dikkat edenler hatırlar. Evlerin pencerelerinden bakınca özellikle gördükleriniz...

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

arkadaşlar Call of Cthulhu oynadınızmı bilmiyorum ben pcde oynamıştım, konusu çok muhteşem , araştırmacı gundi birisi adam ama konusu gerçekten süperdi şimdi öyle güzel konulu oyun bulmak zor, diğer korku oyunlarından silent hill beyendim

Süper bir oyundu, ondan daha çok insanı korkutan oyun gelmesi zor. Özellikle en beklenmedik anlarda, arka planda bile çok korkunç olaylar oluyordu, dikkat edenler hatırlar. Evlerin pencerelerinden bakınca özellikle gördükleriniz...

Call of Cthulhu yu ilk mesajdaki listeye ekledim.Teşekkürler

Yok mu böyle başka oyun tavsiyesi?

• RE 1-2 vs. onlardan daha çok beni geren Siren ve Dead Space'dir.

Bu iki korku oyunu şimdiye kadar oynadığım tüm korku oyunlarından bence daha iyi ve en iyisi. Birçok korku oyunu oynamışımdır; ama bu iki atmosfer diğer oyunlarda yok.
  • quote:

@krocker09
    yalnız oyun çok kafa kurcalayan bi oyun , oynarken oyunun tam çözümü ile oynamanı tavsiye ederim ..

Teşekkürler hocam tavsiye için

Başta sadece kendim için açmıştım konuyu ama daha sonra böyle bir topic eksikliği olduğunu anladım,onun için güncel tutmaya çalışalım,oyun ekleyelim arkadaşlar
  • call of cthulhu derim ben oynarken en çok tırstıgım oyundur konusu çok güzel bi yerden sonra sapıtıyo tabiki ama şu kasabalı psikopatların kovaladıgı sahneler fln adam korkunca ekran bulanıyo yada çok korkarsa kafasına tutup silahı sıkıyodu çok güzel oyundu bence

Xbox elite + philips lcd= Wow
  • bide yükseklik korkusu var 5metreden aşağı bakınca başı dönüyordu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.