Şimdi Ara

Psikolojik Gerilim/Korku Oyunları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bide nosferatu die bi oyun vardı offf bayağı oldu oynayalı ama , zıplattırıcı sağneleri çok

Psikolojik Gerilim/Korku Oyunları

Orjinalden alıntı: counterdoctor

call of cthulhu derim ben oynarken en çok tırstıgım oyundur konusu çok güzel bi yerden sonra sapıtıyo tabiki ama şu kasabalı psikopatların kovaladıgı sahneler fln adam korkunca ekran bulanıyo yada çok korkarsa kafasına tutup silahı sıkıyodu çok güzel oyundu bence

quote:

Orjinalden alıntı: Dogush815

bide yükseklik korkusu var 5metreden aşağı bakınca başı dönüyordu

vuuuw

Hemen oynamam lazım

quote:

bide nosferatu die bi oyun vardı offf bayağı oldu oynayalı ama , zıplattırıcı sağneleri çok

nosferatu bana göre zaten en iyi PC korku oyunu Oynamayan varsa kesinlikle oynasın.Kulaklıkla oynanır ama Kulaklığı takmazsan açılmıyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 30 Mayıs 2009; 1:05:09 >

• müzikleride çok fenaydı

quote:

müzikleride çok fenaydı

Dedim ya kulaklıksız açılmaz diye Çaktırma

Bu herşeyi grafik sanan nextgenci arkadaşlara çok güzel bir örnek zaten.Hatırlamıyorum ama 600-700 mb gibi birşeydi kapladığı yer.

Dedim ya kulaklıksız açılmaz diye Çaktırma

setup dosyası 400mb , oyunu yüklediğimizde 100 mb bişeydi yanlış hatırlamıyorsam ,
    ya kulaklık yada 5+1 istiyor , yoksa açılışta hata veriyor

Acayip tırstırıyor, felaket birşey.... :S

bide nosferatu die bi oyun vardı offf bayağı oldu oynayalı ama , zıplattırıcı sağneleri çok

Aboww küçükken bu oyunu bitirmiştik arkadaşla.Zaten tek başımıza oynayamıyorduk. Sık sık "Olm ben çok korktum si..tir et kapatalım lan " muhabbeti geçerdi .İnanılmaz korkunçtu.Kaç kez sandalyeden düştüm korkudan . " Geliyo lan geliyooo vuuur , mermi yook llaan kaaçç ". Böyle bağıra bağıra oynardık resmen . Önümüzde bir oda olurdu mesela girsek mi girmesek mi diye düşünürdük . Kimse bu oyunu çocuğuna oynatmasın

Sonra PS1 almıştım ben .Resident Evil serisi de unutumazlar arasında .

• aynen bende odaya girerken elime alırdım tacı öyle ilerlerdim korkuyolardı biraz tactan
  • Bu arada konu saptı ancak bir ek bilgi vereyim; 1922 yılında ünlü korku yazarı Bram Stoker ın Dracula adlı kitabından uyarlama filmi çekilmiş ve bu film bilinen vampir temalı korku filmlerinin miladı olmuştur
    Tam ismi;Nosferatu, eine Symphonie des Grauens

(bkz:viki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 30 Mayıs 2009; 13:30:45 >

http://forum.donanimhaber.com/m_14225129/tm.htm

Tam 2 yıllık bir HORT lama ile Hydrophobia adlı oyunu da gördük bakmanız tavsiyedir

Traş bi oyna benziyor, oyun çıkmışmı daha önce görmedim

quote:

Tam 2 yıllık bir HORT lama ile Hydrophobia adlı oyunu da gördük bakmanız tavsiyedir

Traş bi oyna benziyor, oyun çıkmışmı daha önce görmedim

Çıkışı Mart 2009 a sarkmış diye bir haber buldum,en günceli oydu Cidden tırtmış.

quote:

Blade Interactive has told Eurogamer that its watery action game Hydrophobia has spilled into March 2009.

• Up

Xbox360 da ilk mesajdakilerden başka oyun yok mu yaw

Ayrıca benim gibi bu tarz/tür (ikisi de yanlış oluyor aslında) oyuncuları kendilerini gösterirlerse sevinirim

2.Silent Hill Homecoming : tüm serilerde hep korkmusumdur ama homecoming bole değil

3.Dead Space : ha doom oynamışsınız ha dead space pek bir farkı yok aslında

4.Fear 1-2 : bildigim kadarıyla ile fps korku oyunu sanırım . ama iceriğiyle değil tarzıyla konusuldu o yuzden kormak mumkun değil bu oyundan

5.Alone in the Dark : herzaman ürkütücü olmustur ama bu next-gen AITD sınıfta kaldı bence

6.RE 5 : artık korku değil action bilenler hemen onay vercek re1 re2deki hazı alabildilermı acaba

7.Bioshock : sıkıcı kormak değil aksine biran once bitirmek istedigim oyun sadece bitirmek için oynanılır.

8.Call of Cthulhu : tarzı fear benziyor baya bir oynadıgınız zaman anlıyorsunuz aralarında tek favorim Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.