Şimdi Ara

PSİKOLOJİ-PDR BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER... SİZDEN EN ÇOK KARARSIZLIK YAŞADIĞIM KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM
    PSİKolOJİ İLE PDR ARASINDAKİ FARKLAR HAKKINDA ÇOK FARKLI BİRBİRİ İLE ALAKASIZ YORUMLAR ALIYORUM.KİMİLERİ PSİKOLOJİNİN DAHA BİLİMSEL PDRNİN DAHA EĞİTSEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR. ÖĞRENCİLERİN BAZILARI ''PSİKOLOJİ PİŞMANLIKTIR PDR YE GEÇİŞ YAPTIM ÇOK MUTLUYUM'' DİYOR. PDRNİN KPSS DE ATANMA ŞANSININ ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNU PSİKOLOJİ İSE DAHA ZOR OLDUĞU SÖYLENİYOR. PDR DEN MEZUN OLMAK PSİKOLOJİYE GÖRE DAHA BASİT VE AYNI KAPI OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

ÖNCELİKLE BEN BAŞTAN BERİ PSİKOLOJİ OKUMAK İSTİYORDUM. ÇÜNKÜ BU İŞİN BİLİMSEL YANINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM VE SONUNDA KENDİ KLİNİĞİMİ AÇIP BU İŞ ÜZERİNE DEVAM ETMEK İSTİYORUM. AMA BU YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA İKİSİNİN AYNI KAPIYA ÇIKTIĞI HATTA PDRNİN DAHA GENİİŞ İMKANLARDA İŞ BULABİLECEĞİ SÖYLENİYOR. SİZLERE SORUM ŞUNLAR:

1:PDR MEZUNLARI PSİKOLOG ÜNVANI ALIP KENDİ KLİNİĞİNİ AÇABİLİRMİ
    2:PDR MEZUNLARI BU İŞİN CİDDİ BİR ŞEKİLDE BİLİMSEL ARAŞTIRMALARINI YAPABİLİR Mİ
    3:BENİM İSTEĞİM İŞ İMKANLARI ,İŞ BULMA V.S ŞEYLER DEĞİL BEN BU İŞİN BİLİMSEL YANINI ÖĞRENMEYİ ÇOK İSTİYORUM BENİM İÇİN EN İYİSİ HANGİSİ OLUR
    4:EĞER PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNÜ OKURSAM HANGİ AŞAMALAR SONUNDA PSİKOLOG OLURUM (YÜKSEK LİSANS V.B.)
    5:ÖĞRENİM SÜRECİMDE YURT DIŞINA ÇIKMAM EĞİTİMİME CİDDİ KATKILAR SAĞLAR MI

SİZDEN EN BÜYÜK RİCAM BU KONU HAKKINDA GERÇEKTEN BİLGİSİNDEN EMİN OLAN İNSANLAR YORUM YAPSIN ÇÜNKÜ BU KONU ÜZERİNE YETERİNCE ÇELİŞKİLİ YORUMLAR OKUDUM
    TEŞEKKÜRLER...

• bir uzman filan değilim ama bildiklerimi yazayım. Bende bir ara araştırdım ama yanlış da olabilir haberin olsun :)
    1-Kendi yerini açabilir ama psikolog olamaz. Danışman olur.
    2-Akademisyen olabilirsin ama gerçekten araştırmalar yapmak istiyorsan psikolog olmanı tavsiye ederim.
    3-Psikoloji
    4-Bildiğim kadarıyla mezun olunca direk psikoloji ile ilgili işlere giriyorsun. Ama klinik psikoloji masteri yaparsan mesela klinik psikolog olursun vb.
    5-Elbette sağlar. Yurt dışında "iyi bir üniversitede" öğrenim görmüş olmak büyük bir avantajdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 5 Temmuz 2013; 15:13:43 >
  • mythcomeback M kullanıcısına yanıt
    ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR ERDERİM :)
    PEKİ KLİNİK PSİKOLOG İLE NORMAL PSİKOLOG ARASINDAKİ FARK NEDİR?
  • klinik psikolog dediğin bizim bildiğimiz psikologlar var ya tvde filan gördüğümüz o. O olmazsa özel yer açamıyorsun sanırım. Tam emin değilim. İstersen bi psikolog bul sor. Nette ararsan bulursun. :)
  • mythcomeback M kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM:)
  • umarım yardımcı olmuşumdur. rica ederim =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    PDR Bölümü Hakkında??
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.