Şimdi Ara

PSİKOLOJİ Mİ PDR Mİ ? ORTAK KARAR ? <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet son durum nedir ortak karara varıldı mı tm ci arkadaşlar :D ne düşünüyorsunuz işssiz kalıyormuyuz kalmıyormuyuz
    psikoloji yazarsak ?

• Kesinlikle Pdr diyorum. Psikoloji için yüksek lisans yapmadan bi halt olmaz öyle ölme eşeğim ölme... Pdr hem garantidir bu bölüme sadece rehber öğretmen olarak bakmayın çok fırsatı var ve bi 5 yıl kapanmaz önü kolay kolay atama olarak da Pdr için son şanslar benceee girersek kurtuluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan koskoca tm de okunacak bölüm yok...

• cCc Psikoloji cCc
  • Psikoloji veya PDR ikisinden birisi gelicek bakalim hangisi gelicek karar veremedim

• arkadaşlar peki hukuk ile pdr arasında bir seçim yapmak istesek sizce en mantıklısı hangisi olur hukuksa hukuk deyip geçmeyin nedenleriyle açıklarsanız en güzeli benim de gönlümden geçen hukuk ama pdr'yi de hemen yabana atamıyorum kararsızım bu konuda
  • Shikari kullanıcısına yanıt
    kesinlikle pdr derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    8 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oğuzatay O kullanıcısına yanıt
    her bölüme okunulmaz diyen ergenler olduğu sürece kalmaz
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    psikoloji y.l gerektiriyor diyorlar memurlar.net te psikolog adam 990 tl maaş alıyorum diyor şakamı ya la
  • öncelikle baktığımızda hukukta pdr de iyi meslekler ama ikisininde alanları farklı senin ilgi alanına hangisi giriyorsa hangi mesleği ömür boyu yapmak istiyorsan onu seç hukukta yükselerek çok güzel yerlere gelinebilir ama bu tabi ki uzun ve zor bir süreç pdr ise bence biraz daha garantici bir meslek aynı zamanda zevkli de bir meslek maaşı çok iyi bizim bir aile dostumuz pdr müdürden sonra en yüksek maaşı o alıyormuş ayrıca özel odası vs bunları zaten bilmeyen yok ve pdr de açık olduğundan ataması da kolay ve 4 5 yılda dolmayacak bir açık var ve hukukta da her yıl on binlerce mezun veriyor onların arasından sıyrılmak bence çok zor ve kaliteli bir üniversitede okumayı gerektirir diye düşünüyorum
  • pannacottaaa P kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın okul müdürü 3100 tl
    pdr 2700 civarın maaş alıyormuş tabi doğrumu bilemem
    zaten özel odasıda var
    hocalarımızın dediğine göre

birde pdr de iyi bir üniverste derdi yok özel üniverstede okuyup bitirsen
    yada kıytırık bi üniverstede mezun olsan
    yine atanıyorsun diye konuşuyor hocalarımız ne kadar doğru bilemem
  • gerçekten de aldıkları maaş o civarlarda mesela benim arkadaşlarımdan ikisi pdr okuyor bu sene biri aksarayda diğeri dokuz eylülde ama mezun olunca bir fark yok tabili özel sektörde falan çalışmak isterlerse olur mu bilemem ama devlette hiçbir fark yok ama hukukta öyle mi ankara istanbul marmara ve bunlar gibi iki üç üniversite hariç diğer üniversitelerden kaç tane savcı hakim çıkıyor yani hukuk gerçekten bence artık kontenjanların arttırılmasıyla iyice zorlaştı puanlar düştü girmesi kolaylaştı ama rakip sayısı da bi hayli arttı.
  • Psikoloji başlı başına bir bilim.Araştırmayı,incelemeyi seviyor olmanız gerek.Yüksek lisans hedefiniz zaten kesin olmalı. Ama yok ben bunlara gelemem diyorsanız Pdr seçin derim. Bana sorarsınız ben Psikoloji derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 6 Haziran 2014; 14:13:42 >
    yıllık 10 bin avukat savcılık hakimlik için başvuruyo konteyjan 500 komik ya ama ne bileyim herkez savcı hakim olsa o mesleklerinde bir özelliği kalmazki..
    ki her yıl binlerce mezun veriliyor hukuk fakultelerinden bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım..

birde hukukta yurt dışı kariyeri %0 kabul etmiyolar türkiye hukuk sistemini baştan 5 yıl okuyacan başka ülkede diyorlar..
    hukuk baştan sona kadar sıkıntılı , kazanılması bi sorun okunnması bi sorun iş bulması sorun iş bulduktan sonra adam akıllı para kazanması bir sorun
    ----BENCE----
  • Esasında geçinebilecek kadar maaşım belasız başım diyip pdr seçmekten yanayım ama sonuca bakıp hangi üniversiteleri tutturabildiğime göre vericem kararımı tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    tabiki herkes savcı hakim olamaz bende zaten hakim savcı olmanın ne kadar olduğundan bahsettim size katılıyorum geçenlerde internette okumuştum kamu avukatları maaşlarının azlığından yakınıyordu devlette birde bir çok iş için torpil vb gerektiğini düşünürsek eğer ki sağlam bir çevreniz ve hukuk okumak için yeteri kadar isteğiniz yoksa bence hukuk çekilcek çile değil
    pdr içinde aynı şeyler söyleniyor yani ama bilmiyorum yani şimdi seçsem mezun olmaya önü kapanır gibi söylentiler var
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    pdr açığı 10.000 kişi olduğu söylenir yaklaşık 5 6 yıl daha önü kapanmaz diyorlar tabi sonraları içinde ideal bir meslek olur ama kpss puanları tavan olur şimdi ortalama puanlarla insanlar atanıyor @emreozcan38
  • Şu yazı gayet açıklayıcı olmuş inceleyin:
    http://forumpdr.com/pdr-psikoloji-bolumlerinin-bugunu-ve-gelecegi/
  • pdr daha garanti gibi duruyor psikolojiye göre psikolojide yüksek lisans falan işin içine giriyor okul uzuyor yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.