Şimdi Ara

psikoloji bölümü öldi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kpss puani yüksek mi
    imdi yürek yırtılur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin in alive -- 14 Ekim 2019; 18:12:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kpss yoksa işsiz kalma ihtimalin çok ama çok yüksek
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Sen psikoloji hakkında böyle konuşma Yetkisine nerden ulaştın saygılı ol biraz

• Bence ölmedi(konu dışındaki konularda belli) ama atanması zor olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Sen psikoloji hakkında böyle konuşma Yetkisine nerden ulaştın saygılı ol biraz
    haklı hocam :D

ben hazıranda mezun oldun ankarada yasıyorum özelde iş bulamıyorum :D kpss olsa atanırdım rahat.şöyle bi 80 puanla tabi.

ben umudu kestim ingilizce ögrenıp almayada yüksek lisans okucam orda yaşıcam
  • Maalesef öldü. Yüksek Lisans yapmadan çalışma imkanın kısıtlı. Ya KPSS giriceksin 90 ve üstü puan alıp atanıcaksın ya Rehabilitasyon merkezleri anaokullarında falan asgari ücrete çalışacaksın. ( oralarda dönen pislikleri hiç söylemiyorum)

YL içinde özellere mahkumsun. Şimdilik en ucuzu 45 bin olması lazım. Psikoloji mezunuyum işsizim. Subaylığa kapak atmayı deneyecegım
  • cok sukur oldu.

darisi sosyoloji ve felsefenin basina.

bilimin b'sini almayip, universitelerdeki kasar uretim merkezi olan bu bolumlere devlet destegi kesilmelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya bölümü okunur mu?
    8 yıl önce açıldı
    Veterinerlik mi hemşirelik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

cok sukur oldu.

darisi sosyoloji ve felsefenin basina.

bilimin b'sini almayip, universitelerdeki kasar uretim merkezi olan bu bolumlere devlet destegi kesilmelidir.
    katılıyorum kız saçma sapan 2 yıllık özel ünide bi bölüm kazanıyo barajı geçip tüm okuldaki erkekleri peşine takıp popülerlik yakalıyo gidin özel ünilere bakın yüzde 90 kız zengin bi erkekle takılma hayalinde
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Spor psikolojisinde niye devam edemedi orada da mı iş yok acaba ?
    Bu arada ben de Pdr mezunuyum 1 sene işsizlik süreci ardından Kpss kasıyorum her sene 6bine yakın mezun geliyor bin kişi alıyor devlet ortalama. Son öabtye 16bin küsür pdrci girmiş. Velhasıl atanmak zor ona göre hesabı önceden yapmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.