Şimdi Ara

Psikoloji aöf'ten kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu yaptigin savunma bayaa sacma olmus... aciktan isletme, iktisat da okunuyor bunlar gibi tonla bolum de okunuyor ama her ogrenci birbirinden bir sekilde ayriliyor. aciktan okuma isini direkt kapatsinlar o zaman o tonla bolumu orgun okuyan insanlar neden yillarini verdi? sanki aciktan okunacak tek bolum psikolojiymis gibi davraniyorsunuz.
  • Up

• Up

• tamamen aofyi kapatsinlar o zaman o kadar bolum aciktan okunuyor da psikoloji mi olmuyormus

• Shizu kullanıcısına yanıt
    Neden olmuyo acaba? İnsan sağlığıyla ilgili bi bölüm olduğu için olabilir mi???

• yav ne guzel okuyacaktik kpss alternatifi olacakti.kendileri bilir.psikoloji okuyandan cok aof bekleyen vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    orgun okuyan her ogrenci insan sagligiyla ilgilenebilecek yetkinlikte mi sence? psikoloji bi temel bilim, gerekli belgeleri almadigin surece insan sagligiyla ic ice olamazsin zaten.

• Hiçbir şey olmaz,aslanlar gibi açıktan okuruz.Zaten kitap okuyarak da öğrenilir psikoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: bilemiyorumaltanb

Neden olmuyo acaba? İnsan sağlığıyla ilgili bi bölüm olduğu için olabilir mi???
    Ne alaka

Sağlıkla ilgilenenler tıp mezunu psikiyatristler

Psikoloji dediğiniz şey edebiyat fakultesinde okunuyor

Madem uzaktan olmuyor o zaman toptan kapatilsin aofler ha yok uzaktan oluyorsa psikoloji de olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz salak mısınız lan ahahhahahah sağlıkla ilgili değilse psikologlar neden hastanede çalışıyorlar o zaman ? Psikoloji bir ruh bilimidir, ruh sağlığıyla iligilenir

peki şimdiye kadar açılan üniversiteler ve seri üretim bölümler için ne düşünüyorsunuz mesela psikoloji geçen sene 817.026 olarak kapatmış ve dolmayan bölümler var sizin mantığınıza göre 1 milyonuncu kişi üniversiteye geliyorsa insan sağlığı için yetkin mi oluyor?

önerim şu olurdu psikoloji mezununun diplomasına aöf ibaresi eklersin psikolog olarak hizmet vermek isteyenler için yetkinlik dersi ve sınavı şart koşarsın bu dersleri de üniversiteye gelip alır sınavına da orada girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilemiyorumaltanb

Okuduğumu anlamada iyiysem demek ki
    Ss’te “psikoloji AÖF’ten kaldırılıyor” diye bir şey geçmiyor. Okuduğunu anlamakta iyi olmak değildir bu. Uydurmaktır. Twitte bilgi aldı yazılmış. Kapatılacağıyla ilgili en ufak bir detay yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 2 Ağustos 2020; 15:15:27 >
    bu yaptigin savunma bayaa sacma olmus... aciktan isletme, iktisat da okunuyor bunlar gibi tonla bolum de okunuyor ama her ogrenci birbirinden bir sekilde ayriliyor. aciktan okuma isini direkt kapatsinlar o zaman o tonla bolumu orgun okuyan insanlar neden yillarini verdi? sanki aciktan okunacak tek bolum psikolojiymis gibi davraniyorsunuz.

• termose T kullanıcısına yanıt
    Bir psikologun yetkinliği matematik veya türkçe bilgisi değildir. Sınav sistemimiz bunları ölçer bunun bir psikologun yetkinliğiyle kesiştiği tek bir nokta yok. Bir psikolog adayı örgün eğitimde hem pratik hem de teorik bilgileri aöfe kıyasla kat kat iyi benimser. Bir aöf öğrencisine göre daha yetkin olduğunu kim inkar edebilir? Sırf ikinci üni olarak garantilemek için okumak isteyen insanlarsınız diye neden bu ülkenin eğitiminin daha da uçuruma sürüklenmesini destekliyorsunuz? Ben ne psikoloji okuyorum ne de okumayı düşünüyorum aöfte olsa da olmasa da benim bi çıkarım veya zararım yok. Ama siz sırf çıkarlarınız için bu saçmalığı destekliyorsunuz tıpkı sabah akşam muhaliflik yaptığınız insanlar gibi.

• İşletme,iktisat,felsefe,adalet aöften okununca iyi ama psikoloji okununca hemen tepki. Bana kalırsa bu devirde aöf gerekli değil. Ancak açıktan okunabilecek onlarca bölüm varken neden psikoloji de açıktan okunmasın? Eminim ki çoğu üniversiteden de daha iyi eğitim verilecektir.

hastanede calisanlar psikologlar degil, yuksek lisans yapip egitimlerini almis klinik psikologlar. aof'ten psikoloji okuyanlarin direkt hastaneye atanacagini mi saniyorsun:DDDDDD

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.