Şimdi Ara

Psikoloğunuz geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet uzun yaz akşamları can sıkıntısı..staj olarak sizlere psikolojik yArdımda bulunmaya karar verdim her türlü derdiniz dinlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dertliyim ama derdimi bimiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Dertliyim ama derdimi bimiyorum

Kağıt kalem alıp ciddi bir şekilde aklına gelen her şeyi dök saçma demeden bir süre sonra bilinçaltın tarafından derdin günyüzüne itilecektir kağıtta yazanları bana aktarırsan daha sonra,tedavine başlarız

• eksini bastım güzel kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmiste yaptigim bir hata bende saplanti haline geldi.keske o siralar bu konunun uzerinde durmasaydim diyorum.her saniye aklimda.soyle dusun ben suan bir konu uzerinde dusunuyorsam yanindada saplanti haline gelen dusuncem geliyor

• Boşaldıktan sonraki pişmanlığı nasıl halledebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_drmz

gecmiste yaptigim bir hata bende saplanti haline geldi.keske o siralar bu konunun uzerinde durmasaydim diyorum.her saniye aklimda.soyle dusun ben suan bir konu uzerinde dusunuyorsam yanindada saplanti haline gelen dusuncem geliyor

Unutmaya çalışın geçmiş geçmişte gibi şeyler söyleyemiyeceğim zaten yapamayacaksınız,yapabileceğiniz gelecekte kararlar alırken geçmişte saplantı oluşturacak hatalar yapmaktan kaçınmak olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MevsimlikDisci

Boşaldıktan sonraki pişmanlığı nasıl halledebiliriz

Boşalmayabilirsin

• Kendi kendinizi tedavi ettiğiniz hiç oldu mu?

• Eziklik, aşağılık kompleksi gibi özgüvensizlik sorunlarım var utangaçlık, asosyallik cabası.Çözümü nedir

• Ben de psikiyatristim soruları alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Kendi kendinizi tedavi ettiğiniz hiç oldu mu?

Freud oedipus kompleksi ve bilimum psikolojik çıkarımları kendi kendine psikanaliz uygulaması sonucunda bulmuştur bu mümkün ancak ben hiç uygulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Eziklik, aşağılık kompleksi gibi özgüvensizlik sorunlarım var utangaçlık, asosyallik cabası.Çözümü nedir

Kendinizi diğer insanlara karşı yetkin hissedeceğiniz benim alanım da bu diyeceğiniz bir şeyle uğraşmak
    Spor fitness tenis ya da gitar ilk anda aklıma gelenler

• rüyamda ağzıma kalem alıyordum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

rüyamda ağzıma kalem alıyordum?

Freud en küçük dil sürçmelerin bile ve rüyaların insan bilinçaltını ortaya çıkardığını söyler.daha önce hiç deep throata maruz kaldınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: S.freudd

quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

rüyamda ağzıma kalem alıyordum?

Freud en küçük dil sürçmelerin bile ve rüyaların insan bilinçaltını ortaya çıkardığını söyler.daha önce hiç deep throata maruz kaldınız mı

• Endişe gelecek kaygısı çoğu şeyi çok ayrıntılı düsünmek. Herseyin sonunu düsünmek bunların cözümü nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Endişe gelecek kaygısı çoğu şeyi çok ayrıntılı düsünmek. Herseyin sonunu düsünmek bunların cözümü nedir

Halk arasında evhamli diyebileceğimiz bir kişisiniz anlaşılan aslında bunun faydaları da var ancak daha rahat takılan biri olmak istiyorsanız çözüm en kötü ne olabilir ki/bu hayat gerçekten yaşanmayı hak ediyor mu/ soruları aşırıya kaçılmadıkça kullanılabilir

• Derdimiz belli hocam gelecek kaygısı. Hayata atılma güçlüğü. Direk yeşil reçeteliye geçsek diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.freudd

quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Endişe gelecek kaygısı çoğu şeyi çok ayrıntılı düsünmek. Herseyin sonunu düsünmek bunların cözümü nedir

Halk arasında evhamli diyebileceğimiz bir kişisiniz anlaşılan aslında bunun faydaları da var ancak daha rahat takılan biri olmak istiyorsanız çözüm en kötü ne olabilir ki/bu hayat gerçekten yaşanmayı hak ediyor mu/ soruları aşırıya kaçılmadıkça kullanılabilir

Geçmişe bağlı sebepler etkili benim düsündügüm kadarıyla. Ve geçmişi silmek mümkün değil. İz olmuş artık ve bu izler karaktere şekil vermiş gibi hissediyorum. Bazı şeyleri düzene koymam gerekli ama bi korku oluyor. Yapamazsam istedigim gibi olmazsa tarzinda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.