Şimdi Ara

Psikolog?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'dan psikoloğa giden arkadaşlar var mı? Giden varsa tavsiyelerini bekliyorum.

T..şak geçecek arkadaşlar herşey serbest...

• Yardımm
  • Ben abimin pskoloji kitaplarını okudum + insan pskolojisi ve karşı cinsle ilişkilerde yardımcı olacak kadar tecrübe ve bilgiye sahibim.

Yardımcı olabılırım.
  • Bence doğrudan psikiyatra gidin. Büyük hastanelerin hepsinde psikiyatri servisleri var.
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar bende sinirsel sorunlar ve öfke kontrol sorunları var.

Murtah ; Ücretleri hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah
    Bence doğrudan psikiyatra gidin. Büyük hastanelerin hepsinde psikiyatri servisleri var.
  • Bir psikolog iyi bir arkadaştan fazlasını vermez.Eğer vermeye çalışıyorsa ve seni kendine bağlıyorsa problem var demektir.Eğer gerçekten kötü durumdaysan ve çevrende tek kelime edeceğin insan kalmamışsa gitmeni öneririm.Ancak şunu söylemeliyim ki psikologların çoğu sorunlu insanlardır,ve size az bir seviyede yardımcı olabilirler.Nerden mi bilyorum,hem bir terapi macerası yaşadım,hem de psikolojiye fazlasıyla merakım var.
  • Bende psikolog'a gidicem doktor tavsiye etmiş :S yaş 19 ergenlikten kaynaklanan sorunlarmış fln filan...

@dm01 Psikolog ne yapıyor motive mi ediyor sadece?,o zaman geçici çözümdür bazı şeyler için.
  • İyi bir psikolog sizin ruh dünyanıza sorular sorarak girer.Genelde bu soru "niye" olur.Ve en derininde hissettiklerinizi ve en fazla utandığınız şeyleri artık konuşuyor hale gelirsiniz.Dünyada tek değilmişim dersiniz.Ve böylece kendinizle barışırsınız ve güven kazanırsınız.

Ama bunun sonunda ne yapıldığı çok önemli çünkü bu süreç çok fazla uzatılmamalı ve o kişiye bağımlı hale gelmemelisiniz.Ve malesef psikologlar da onlara bağımlı olmanızı severler,hem tatmin hem de para kazanırlar.

Bu başta söylediğim şey ,yani doğru soruları sorabilme işi kolay bir iş değildir,ve hayatınızdaki arkadaşlar ve dostlar bunu yapamayabilir.Bu açıdan psikologların başlangıç aşamasında büyük bir faydası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köle -- 6 Ağustos 2009; 14:33:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.