Şimdi Ara

psikiyatristim olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. sizlere dertlerimi paylaşacağım. asosyal birisiyim. sanırım bu 8 yıldır bilgisayarın başında uzun saatler geçirmemden kaynaklanıyor.

ben bu sene liseye başladım. çevremdeki insanlar, arkadaşlar çok sıkıcı geliyor. saçma muhabbetler oluyor. asosyal oluşumdan sanırım bu tür muhabbetlere giresim gelmiyor. girsem bile zoraki..

bunun bir sebebi de şu: ben 4 yıldır internette forumlarda içli dışlı olduğum için genel kültürüm yaşıtlarıma göre çok daha iyi. bildiklerimi; karşımdaki insanın da bilip, "yapma ya" "artize bak havalanıyor" gibi tepkiden korktuğum için neredeyse hiç muhabbet konusu yapamıyorum. fakat benim bilgimin çeyreğini bilen birisi sınıfta en bilgin kişi konumuna yükselebiliyor.

bu arada hayatımda ilk kez bir kıza teklif ettim bu sene. reddetti.

hayatım kötü gidiyor gibi sanırsam.

yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmens -- 4 Ocak 2007; 11:36:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ehmens

merhaba. sizlere dertlerimi paylaşacağım. asosyal birisiyim. sanırım bu 8 yıldır bilgisayarın başında uzun saatler geçirmemden kaynaklanıyor.

ben bu sene liseye başladım. çevremdeki insanlar, arkadaşlar çok sıkıcı geliyor. saçma muhabbetler oluyor. asosyal oluşumdan sanırım bu tür muhabbetlere giresim gelmiyor. girsem bile zoraki..

bunun bir sebebi de şu: ben 4 yıldır internette forumlarda içli dışlı olduğum için genel kültürüm yaşıtlarıma göre çok daha iyi. bildiklerimi; karşımdaki insanın da bilip, "yapma ya" "artize bak havalanıyor" gibi tepkiden korktuğum için neredeyse hiç muhabbet konusu yapamıyorum. fakat benim bilgimin çeyreğini bilen birisi sınıfta en bilgin kişi konumuna yükselebiliyor.

bu sene liseye başlayan bir insan nasıl 8 yıldır bilgisayar başında olur.. 7 yaşından beri bilgisayar başında zaman geçiriyorsun ve hala derdinin çözümünü bilgisayar başında arıyorsun şayet cidden böyle bir problemin varsa uzman yardımı al yaptığın zaten mantığa aykırı bilgisayar başında asosyal oldun şimdi bilgisyar başında sosyalleşmek istiyorsun........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix -- 4 Ocak 2007; 11:40:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: felix

quote:

merhaba. sizlere dertlerimi paylaşacağım. asosyal birisiyim. sanırım bu 8 yıldır bilgisayarın başında uzun saatler geçirmemden kaynaklanıyor.

bu sene liseye başlayan bir insan nasıl 8 yıldır bilgisayar başında olur.. 7 yaşından beri bilgisayar başında zaman geçiriyorsun ve hala derdinin çözümünü bilgisayar başında arıyorsun şayet cidden böyle bir problemin varsa uzman yardımı al yaptığın zaten mantığa aykırı bilgisayar başında asosyal oldun şimdi bilgisyar başında sosyalleşmek istiyorsun........

haklısın. kesinlikle haklısın. ama elimden bu kadarı geliyor.

bu arada 7 yaşından beri değil 6.

2003 yılında dh 'ye katılanlar arasındayım o derece yani. bu accountuma bakmayın. bu başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmens -- 4 Ocak 2007; 11:44:46 >

• Benim de sorunlarım var.

Asosyalim, 8 yıldır PS2 kullanıyorum, bu sene ilkokula başlıyorum. Ha! bir de yalanı hiç sevmem....
  • senin elinden gelmezse aileni elinden arkadaşının elinden gelir mutlaka vardır birileri sen boş ver şimdi DH yi.. aslında birileri olmasada sağlık karneni alıp hastaneye gitmek kapıdaki amcaya psikiyatri bölümüne gidecek şekilde yöntem sormak çok zor değil bir gümn biraz erken kalkacan hastane sırası için o kadar:-)

elimden gelen bu demekle hiçbir şey olmaz.... geçmiş olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezve

Benim de sorunlarım var.

Ha! bir de yalanı hiç sevmem....

ben de
  • quote:

Benim de sorunlarım var.

Asosyalim, 8 yıldır PS2 kullanıyorum, bu sene ilkokula başlıyorum. Ha! bir de yalanı hiç sevmem....

ilk başta bende senin gibi tepki verecektim ama hesapladım 6-7 yaş bir insanın bilgisayara başlaamsı için çok mantıksız bir yaş değil.. yalan bile olsa doğru kabul edip kırmadan konuşsak ne olur yani yalansa zaten biryerden mutlaka açık verir konu içerisinde o zaman yapacağımızı yaparız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seni 6 yaşında bilgisayarın başına oturtana selam söle
    sorun burada başlamış,oturduğun yerde
    ayrıca asosyal isen bir uzman a git,veya bu baya uzun süre böyle devam eder,daha kötü durumlarda başına gelebilir,depresyona girersin Allah korusun
  • quote:

quote:

Benim de sorunlarım var.

ilk başta bende senin gibi tepki verecektim ama hesapladım 6-7 yaş bir insanın bilgisayara başlaamsı için çok mantıksız bir yaş değil.. yalan bile olsa doğru kabul edip kırmadan konuşsak ne olur yani yalansa zaten biryerden mutlaka açık verir konu içerisinde o zaman yapacağımızı yaparız?

bazı şeyleri ispatlamayı sevmem . ama farz olursa yaparım. 6-7 yaşta bilgisayara başladığımı kanıtlayamayabilirim. ama dh deki 17 bin küsürüncü üye olduğumu ispatlayabilirim.

ha bu arada 2003 yılında mı 2004 yılında mı kaydoldum tam hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmens -- 4 Ocak 2007; 11:54:53 >

• quote:

quote:

quote:

Benim de sorunlarım var.

bazı şeyleri ispatlamayı sevmem . ama farz olursa yaparım. 6-7 yaşta bilgisayara başladığımı kanıtlayamayabilirim. ama dh deki 17 bin küsürüncü üye olduğumu ispatlayabilirim.

konuyla ilgisi yok ama DH deki kaçıncı üye olduğumuza nerden bakacaz? yada bazen şu kadar kb data ile felan diyorlar o bilgiye nerden ulaşacaz...?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim de sorunlarım var.

konuyla ilgisi yok ama DH deki kaçıncı üye olduğumuza nerden bakacaz? yada bazen şu kadar kb data ile felan diyorlar o bilgiye nerden ulaşacaz...?

nick'inin üstüne gel. üye id numaran yazıyor. 4871. üyesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmens -- 4 Ocak 2007; 11:58:24 >

• ama sende 318283 yazıyor?
  • Kardeş sende asosyallik değil kibir var.
  • quote:

ama sende 318283 yazıyor?

bu benim gerçek accountum değil ki
  • hoca bırak bunlar saf, bende 1993 de başladım ( 4 yaşımdayken ) yani 13 yıldır pc var

ben pek asosyal değilim üstelik çok fazla kalırım pc başında.

bide şu kız işini kafana takma bende teklif ettim bikaç kişiye kabul etmediler

ama görüyon çok şükür keyif full

Msne gel ben senin dertlerine çağre bulurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Kardeş sende asosyallik değil kibir var.

işte duygularımı bu yüzden paylaşmayı pek sevmiyorum. sizleri psikiyatrim yerine koyarak bazı şeyleri açıkladım. emin ol

ha bir de birisine günlük hayatta "bilgisayardan anlıyorum" demekten bile çekinmişimdir.

kısacası kibirli olduğumu inan zannetmiyorum.
  • Ben de hatırlayamıyorum tam; PS2 miydi, commodore 64 müydü, amiga 500 müydü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

hoca bırak bunlar saf, bende 1993 de başladım ( 4 yaşımdayken ) yani 13 yıldır pc var

ben pek asosyal değilim üstelik çok fazla kalırım pc başında.

bide şu kız işini kafana takma bende teklif ettim bikaç kişiye kabul etmediler

ama görüyon çok şükür keyif full

Msne gel ben senin dertlerine çağre bulurum

pm attım.
  • doğru yoldasın devam et..seni kendine benzetmeye çalışanlara prim verme..doğan cüceloğlu nun savaşçı kitabını oku..herkes gibi olmak zorunda değilsinonlar çok sosyalde nooluyo..yüzeysel ilişkiler,prim yapan menfaatler,bi vurdumduymazlık ve hezeyan,evet evet düşsel kırıklıklardalar hepsi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

doğru yoldasın devam et..seni kendine benzetmeye çalışanlara prim verme..doğan cüceloğlu nun savaşçı kitabını oku..herkes gibi olmak zorunda değilsinonlar çok sosyalde nooluyo..yüzeysel ilişkiler,prim yapan menfaatler,bi vurdumduymazlık ve hezeyan,evet evet düşsel kırıklıklardalar hepsi..

hocam naptın direk taş maş atmamışın havan topuyla vurmuşun beni

elemanla aynı yaşdayken bende aynı tarz şeyler düşünüyordum ve şu anda düşündüklerim çok farklı, bunları paylaşayım dedim...

Tabiki psikolojik kitaplar okumak ve doktora başvurmak en iyi çözümdür ama bence bukadar ciddi değildir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.