Şimdi Ara

Psikiyatriden heyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heyet raporu alıcam psikiyatriden alırsam bi sorun çıkar mı daha sonra?

• ehliyet vs. unut
  • tanıya bağlı değişmez mi o?
  • psiyatriden alma bence.
  • İş hayatında çok zor.Ehliyeti bilmem ama devlet hastaneleri dahil doktor alırken bakıyor
  • la git kırık çıkıkçıdan al manyak mısın?
  • nöroloji ve pskiyatriden alınca işe girerken sorun oluyo diye duymuştum bi arkadaştan ama doğruluğnu bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet Hastanesinden Heyet Raporu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbişey olmuyo onların hepsi yalan ben geçen yıl ordan almıştım yukarıda bi arkadaş ehliyet unut demiş yok öyle bişey ehliyeti de önümüzdeki ay alıcam başvurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Hiçbişey olmuyo onların hepsi yalan ben geçen yıl ordan almıştım yukarıda bi arkadaş ehliyet unut demiş yok öyle bişey ehliyeti de önümüzdeki ay alıcam başvurdum

Heyet raporu alıp baskasının hakkını yemek ne kadar doğru bilemem. Sapasağlamsın hiçbir şeyin yoksa haksızlık kesinlikle.
    Ancak psikolojik travmalarda alırsan boynumu eğerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 27 Nisan 2012; 20:21:37 >
  • Ben bugün sordum tekrar annemin arkadaşı doktor ondan alıcam bi sorun çıkmazsa kendisi bile almış daha önce ona göre bi teşhis olucak kesinlikle siciline işlenme gibi bi şey olmaz dedi. İçim rahatladı biraz çünkü tanımadığım birine de gidip yalvarmak istemiyorum heyet için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

quote:

Hiçbişey olmuyo onların hepsi yalan ben geçen yıl ordan almıştım yukarıda bi arkadaş ehliyet unut demiş yok öyle bişey ehliyeti de önümüzdeki ay alıcam başvurdum

Heyet raporu alıp baskasının hakkını yemek ne kadar doğru bilemem. Sapasağlamsın hiçbir şeyin yoksa haksızlık kesinlikle.

Şimdilik heyetlik kadar kötü bi psikolojik sorunum yok ama okula gitmek zorunda kalırsam olucak

• neden rapor için heyete gireceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

quote:

Başkasının hakkını yemek ne alaka dostum madem böyle bi imkan var sen sınava hazırlanıyosun bu imkanları sonuna kadar kullanacaksın.Geçen yıl bizim okulda doğru dürüst ders çalışılmıyodu iyiki de almışım

• Hak yemek olmasa bu imkan zaten herkese sunulur, alabilen almaz. Normal rapor herkes bir şekilde yaptırıyor ama heyet raporu tanıdık olmadan ve gerekçe olmadan alınabilen bir şey değil. En azından yapıyorsa kişi kabul etmesi lazım. Major depresyona vs heyet raporu veriliyorsa sorun yok ama heyet raporu belli psikiyatrik hastalıkları kapsıyorsa ileride epey sorun çıkarır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.