Şimdi Ara

Psikiyatra gidiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine bir 500 TL daha teslim edilecek. Uzun zamandır doğru düzgün tedavi görmüyorum ve en ihtiyaç duyduğum zamandayım. Haftada 1 gideceğim. Ek psikolog yönlendirmesi de olabilir. 1 yıl boyunca bu sıklıkta gitmeyi planlıyorum. Sonra sıklığı azaltılır. İyisini bulduk, gitmek halihazırda maddiyat da varken farz. Gerçekten tedavi şart. İlaçlara da bir el atsın. Buna ihtiyacım var. Sosyalliği olmayan ve insanlardan fazla hoşlanmayan biri olarak sosyallik de şart. Aktivite bulmalı. MacFit dışında da bir şeyler lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yargıda iyisin de yürütmede sıkıntı yaşıyon. iradesizlik işte. hayatında çalışmamış adam bir şeyi yapmak istemediği halde zorunda olduğu için yapmaktan ne anlayacak

ne zamandır yazıyorsun; onu yapacam, bunu yapacam, böyle olacak, şöyle olacak... karıya gitmekten başka gerçekleşen benim gördüğüm pek olmadı

ve üstelik senin boş konularına rağmen benim güzel kuş şakalı konum kaldırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 10 Eylül 2019; 12:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yargıda iyisin de yürütmede sıkıntı yaşıyon. iradesizlik işte. hayatında çalışmamış adam bir şeyi yapmak istemediği halde zorunda olduğu için yapmaktan ne anlayacak

ne zamandır yazıyorsun; onu yapacam, bunu yapacam, böyle olacak, şöyle olacak... karıya gitmekten başka gerçekleşen benim gördüğüm pek olmadı

ve üstelik senin boş konularına rağmen benim güzel kuş şakalı konum kaldırılıyor.
    Hayatımda en büyük zorluğu mentalitemden çektim. Sanırsam gerçekten de hiç zorluk görmedim. Hem de hiç. Hayatımda birkaç kötü olay oldu ama umurumda olmadı çoğu, yani anlattığım çoğu şey bile fazla kafama takamadım. Yaşadığım en kötü olay ise İnci Sözlük'te yediğim linç galiba. Hiç çalışmamak da bende inanılmaz bir yetersizlik hissi yarattı, pardon yetinememe, kıymet bilmeme. Düşünsene, sanmam ama yaşarsam emekli bile olacağım. Hayatında hiçbir zorluk görmeyen insanlar benim gibi aklından çekiyor bro.

• Nokia N96 N kullanıcısına yanıt
    Iyide o zaman senin Psikiyatre degil iyi bir dayaga ihtiyacin var
  • bana 500 ver gezip tozak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nokia N96

Hayatımda en büyük zorluğu mentalitemden çektim. Sanırsam gerçekten de hiç zorluk görmedim. Hem de hiç. Hayatımda birkaç kötü olay oldu ama umurumda olmadı çoğu, yani anlattığım çoğu şey bile fazla kafama takamadım. Yaşadığım en kötü olay ise İnci Sözlük'te yediğim linç galiba. Hiç çalışmamak da bende inanılmaz bir yetersizlik hissi yarattı, pardon yetinememe, kıymet bilmeme. Düşünsene, sanmam ama yaşarsam emekli bile olacağım. Hayatında hiçbir zorluk görmeyen insanlar benim gibi aklından çekiyor bro.

Alıntıları Göster
    yakın olsak yardım ederdim sana da değiliz. bence ne yap biliyor musun, git kilo verme topluluklarından birine katıl. kendine bir arkadaş bul beraber el birliğiyle kilo verin. hem iyi kötü iraden güçlenir, hem kilo verirsin hem de arkadaş edinirsin

• Ilac yazmaktan baska ne yapiyor ki psikiyatrlar?

Psikolog yok mu gidip içini döksen rahatlasan?

Sorunu var eden zihin ve zihinden kurtulmanin yollari belli ama azim istiyor emek istiyor bu yüzden bu yaz ha bire kitap okuyup bunlari denedim ve baya da yol aldim keske sen de denesen dediklerimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere gidiyorum
    21 yıl önce açıldı
    hemoroid için doktora gittim:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam ben ne yapabilirim. inan kitap bile okuyacak gücü bulamıyorum. psikiyatriste gitmek istemiyorum artık. 10 aydır bununla ilgili yabancı forum makaleleri bitirdim ne yapılabilir diye beyindeki kimyasal bir durumu nasıl cözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ilac yazmaktan baska ne yapiyor ki psikiyatrlar?

Psikolog yok mu gidip içini döksen rahatlasan?

Sorunu var eden zihin ve zihinden kurtulmanin yollari belli ama azim istiyor emek istiyor bu yüzden bu yaz ha bire kitap okuyup bunlari denedim ve baya da yol aldim keske sen de denesen dediklerimi
    Direkt terapi verebilme konusunda yetkileri de olabiliyor. Bazıları kendi çalışıyor, bazıları psikologla. Şimdi ofislerine geldim. Durumu analiz edeceğiz çok geçmeden. Randevu 3'te ama o kadar bekletmezler herhalde. Erken geldim diye kıyak yapıyorlardı bazıları. Kıyak derken duruma göre işte.

• quote:

Direkt terapi verebilme konusunda yetkileri de olabiliyor. Bazıları kendi çalışıyor, bazıları psikologla. Şimdi ofislerine geldim. Durumu analiz edeceğiz çok geçmeden. Randevu 3'te ama o kadar bekletmezler herhalde. Erken geldim diye kıyak yapıyorlardı bazıları. Kıyak derken duruma göre işte.

Alıntıları Göster
    Sonucu yaz reyiz merak ediyorum bende

Konusmayi seven biri olsam bende giderdim ama sevmiyorum karsimdaki zorla agzimdan cekip almak zorunda kelimeleri yoksa konuşmuyorum boyle bir sorunum var

• Eski nicklerin daha yaratıcı ve orijinaldi hocam. Sende bi' değişim seziyorum.
  • quote:

Sonucu yaz reyiz merak ediyorum bende

Konusmayi seven biri olsam bende giderdim ama sevmiyorum karsimdaki zorla agzimdan cekip almak zorunda kelimeleri yoksa konuşmuyorum boyle bir sorunum var

Alıntıları Göster
    Amaç edinmem gerektiğini, sinirlerime hakim olmam gerektiğini söyledim. Anlattım da anlattım. Şimdi annem girdi, birazdan beni de alacak.

İlaçlarımı değiştiriyor. Şeker dozum için başka 2 psikiyatrik ilaç verdi, Invega kesilecek ve şekeri arttırması engellenecek. Lityum devam. Şekerimin, karaciğerimin ve böbrek durumumun en önemlileri olduğunu söyledi diğerlerinden farklı olarak. Bu çok hoşuma gitti.

En önemlisi de uzun uzun konuşmak iyi geldi. Biraz daha gireceğim.

• quote:

Amaç edinmem gerektiğini, sinirlerime hakim olmam gerektiğini söyledim. Anlattım da anlattım. Şimdi annem girdi, birazdan beni de alacak.

İlaçlarımı değiştiriyor. Şeker dozum için başka 2 psikiyatrik ilaç verdi, Invega kesilecek ve şekeri arttırması engellenecek. Lityum devam. Şekerimin, karaciğerimin ve böbrek durumumun en önemlileri olduğunu söyledi diğerlerinden farklı olarak. Bu çok hoşuma gitti.

En önemlisi de uzun uzun konuşmak iyi geldi. Biraz daha gireceğim.

Alıntıları Göster
    Iyi cok güzel

Gir konus tabi reyiz dök içini yasadigin travmaları anlat su inci sözlükteki linçi falan bunlari nasil asabilecegini sor taktik falan iste ne bileyim

Bakalim ne diyecekler ilginc bir sey olursa yaz yine

• Gelişmeleri güncelle lütfen senden haber bekliyoruz :)

• quote:

Iyi cok güzel

Gir konus tabi reyiz dök içini yasadigin travmaları anlat su inci sözlükteki linçi falan bunlari nasil asabilecegini sor taktik falan iste ne bileyim

Bakalim ne diyecekler ilginc bir sey olursa yaz yine

Alıntıları Göster
    Aynen. Ayda bir gel dedi bu arada. MacFit yanına haftada bir gün okul var şu anda sadece ve haftanın 4 günü ediyor. O 4 günü de kalabalıklaştırmalı ve diğer 3 günü de bir şeylerle doldurmalı. Sadece sinema falan olmaz, benim asla evde durmamam gerekiyor. Asla.

• quote:

Aynen. Ayda bir gel dedi bu arada. MacFit yanına haftada bir gün okul var şu anda sadece ve haftanın 4 günü ediyor. O 4 günü de kalabalıklaştırmalı ve diğer 3 günü de bir şeylerle doldurmalı. Sadece sinema falan olmaz, benim asla evde durmamam gerekiyor. Asla.

Alıntıları Göster
    Masa tenisi badminton falan sever misin onların klupleri var binicilik golf kulupleri var

Guzel gezi grupları var

Üniversitede facebookta bir suru topluluk var acayip acayip seyler yapan

Bisiklet sürebilirsin düzenli acayip keyifli bir sey

Dogal bir yer belirleyip her haftanın 1 gunu orda yürüyüş yapabilirsin

Baya sey var aslinda insan yapmak istedi mi

• quote:

Masa tenisi badminton falan sever misin onların klupleri var binicilik golf kulupleri var

Guzel gezi grupları var

Üniversitede facebookta bir suru topluluk var acayip acayip seyler yapan

Bisiklet sürebilirsin düzenli acayip keyifli bir sey

Dogal bir yer belirleyip her haftanın 1 gunu orda yürüyüş yapabilirsin

Baya sey var aslinda insan yapmak istedi mi

Alıntıları Göster
    Aynen öyle reyiz. Ben arada bir gitmediğim belirli şehirleri de gezebilirim aslında. Bisiklet olurdu ama kaldığım yer hiç uygun değil ve kiralık bisikletler de popomu morartıyor reis. Bisikleti taşımak da sorun. Yoksa günde 100 km sürerim, iddialıyım.

• quote:

Aynen öyle reyiz. Ben arada bir gitmediğim belirli şehirleri de gezebilirim aslında. Bisiklet olurdu ama kaldığım yer hiç uygun değil ve kiralık bisikletler de popomu morartıyor reis. Bisikleti taşımak da sorun. Yoksa günde 100 km sürerim, iddialıyım.

Alıntıları Göster
    Aynen arac varsa istanbulun etrafinda pek cok küçük köy kasaba ilce var hepsinde kendine has güzellikler vardır eminim günü birlik yada 1 gece arabada yatmali 2 günlük yalnız geziler yapsan var ya offff cok deli dejarj olursun

Yalniz basina INTO THE WİLD OHH YEEEAH MAN hayal edemeyecegin kadar keyifli olur

Bisiklet icin düzgün sele alman lazım hatta olmazsa selenin uzerine jel kilif da alman lazim usta o zaman her sele her ağırlığı kaldirmaz bir keresinde ben de sele değişmek zorunda kalmıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.